OFF: Egy segítséget adj hozzá szerintem. Nekem személy szerint ismerős ez az idézet, de nem ugrik be honnan, szóval adj egy kis segítséget, és akkor hátha.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Cseles volt, de rájöttem. Rég láttam már ezt az animét, épp ideje lesz újra megnézni, szerencsére alkalmam is lesz rá.
Armblast a Csajkommandóból.
OFF: Ha idézünk, és túl rövid, vagy hétköznapi az idézet (ami több helyen is elhangozhatna) vagy írjunk ugyanattól a karaktertől még egyet, ahogy most is tetted, vagy egészítsük ki. Jó lenne ha ezt innentől kezdve mindenki észben tartaná. Köszönöm.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Ez az idézet a Vampire Knight epizódok végén hangzik el, bár hogy valójában ki mondja, nos szerintem a "mesélő". xD
52:11
Június 7.
Na, akkor itt is a következő feladvány, ez picit nehezebb lesz:
"Az emberek a racionális gondolkodás segítségével próbálják meg kordában tartani a szorongásukat, a félelmüket és a gyűlöletüket... azonban vannak olyan érzelmek, amelyeket nehéz megfékezni."
Egy kis segítség: szinkronosan tölthető az oldalról, de még nem az összes része. 2007-2008-as kiadású, horror, fantasy anime.
39:59
Újabb segítség: 22 epizódos anime, eddig 16 része tölthető az oldalról.
Annyit tudok hogy a Ghost Hound-ból, van, de azt hogy ki mondja, arról fogalmam sincs, mivel még nem láttam egy részét sem, de úgy gondolom hogy egy pszichológus mondhatta.
Így van, az animét eltaláltad, mi több, valóban egy pszichológus (vagyis inkább pszichiáter Õ azt hiszem) karaktertől idéztem. Innentől viszont egyszerű lesz kitalálni a megfejtést azoknak, akik ismerik is az animét.
Vegetagirl írta:
Így van, az animét eltaláltad, mi több, valóban egy pszichológus (vagyis inkább pszichiáter Õ azt hiszem) karaktertől idéztem. Innentől viszont egyszerű lesz kitalálni a megfejtést azoknak, akik ismerik is az animét.
"Kérlek figyelj rám! A kor ellen nem szabad harcolni, bele kell törődni. Õ úgy döntött, hogy harcol ellene és ezért eldobta a lelkét, a barátait. Ne kövesd el te is ezt a hibát!
Nos ki ő, és melyik animében hangzott el ez az idézet?
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!