Híres énekesnő és modell vagyok, és bár fel kellett adnom az álmomat egy baleset miatt, egy nagyon híres ügynökség vezetője mégis felkarolt. Mára nagyon híres lettem, azonban rá kellett jönnöm, hogy csak árnyéka vagyok önmagamnak. Az ügynökségek közti vetélkedés eszközévé váltam, így egy olyan lány nevét kellett bemocskolnom, akit nagyon tiszteltem és megszerettem. Vívódásomban azonban végül magamra találtam, és kiálltam mellette, szembeszállva a főnökeim utasításával. Boldog vagyok, hogy mindent újból kezdhetek és, hogy viszonozhattam a barátságát.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
A szereplő nem Kilari, de az animét eltaláltad. Szóval a Kilari című animében lehet keresni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Még mindig nem. Lassan ellövitek az összes lehetőséget XD
Kikyou (InuYasha)
Igen. De helyesen japán sorrendben Minami Akane, hogy pontosak legyünk (utálom amikor amcsi módra megfordítják a neveket). Te jössz.
Kikyou (InuYasha)
Emlékszik már rá a fene, hogy melyik volt a vezeték- meg a keresztneve...
Nézzük csak...
Mágus vagyok, a jég az elemem, és megvan az a rossz szokásom, hogy levetkőzöm különféle helyzetekben (ahol az illem nem kívánná ). Riválisom a máguscéhembe tartozó tűzmágiát használó "dragon slayer".
Én egy kalózvadász voltam, de mióta találkoztam egy szalmakalapos fiúval én magam is kalóz vagyok. A célom, hogy én legyek a világ legjobb kardforgatója. Három kardot használok.
Amikor a szülőbolygóm éghajlatváltozás miatt szinte élhetetlenné vált, szüleim elküldtek egy másik bolygóra. Ott én akartam az Isten lenni, ezért szét kellett válnom gonosz oldalammal. Csak később jöttem rá, micsoda veszedelmet szabadítottam a bolygóra. Bár legyőzték gonosz oldalam, utódja is rémületet keltett, de végül megbékélt. Később egyesült velem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!