"Ha valaki nem szereti az Urat, legyen átkozott! Ámen."
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nem. Õ egyébként se mondana ilyen durva dolgokat, nem igaz?
57:53
Na ennyire nincs ötlet? Nem hiszem el úgyse... legalább próbálkozzatok vagy valami, mert így nagyon uncsi... ráadásul az anime szinkes de a manga is kijött nálunk magyarul, ennyire nem ismeri senki? Úgyse hiszem el... szóval ne etessetek
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Még mindig nem... Õ egyébként se mondana ilyeneket. Ez egy sokkal durvább anime-manga mint a Trigun, már az idézeten is látszik...
Kikyou (InuYasha)
Először én Teru Mikami-ra gondoltam de nem ő lesz szerintem mert ő Istennek szokta szólítani, és a végén azt szokta mondani: "Pusztulj!"; nem pedig Ámen.
Mást meg nem ismerek ami szinkronos és manga is ki van adva magyarul, úgyhogy én ezt nem tom, hülyeséggel meg untatnám a csapatot.
Pontosan. Végre... már azt hittem senki nem találja ki. Te jössz Imi
Kikyou (InuYasha)
Senki nem tippel, vagy nem tudja? Túl nehéz talán?
Adnék egy kis segítséget. Egy sorozatról van szó. Ezt az animét 1992-ben kezdték el kiadni, később nálunk is leadta az RTL KLUB. Igaz hogy nem végig. Itt a DH-n is fent van ez a szinkronos anime.
Végül pedig még egy idézet:
"Végre belém költözött a gonosz energia. Ez a bolygó nemsokára az enyém lesz"
Szóval fiúk és lányok, lányok és fiúk. Tessék kitalálni hogy ki ő és melyik animében láthattuk.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!