Nálam egyben van minden. CSak annyit ír ki hogy pl. Candy JapdubHunsub 6. rész. Ennyi. Nem neveztem át semmit, mivel elvileg egyben van a felirat is a videoval. Tehát nem két file-ban. De mondom, nem érdekes, értek ennyire japánul, csak fura volt. XD
Egybe tetted a videót és a feliratot? Akkor az a gond Rosszul tehetted egybe. Szedd külön őket és akkor menni fog, ne tedd bele a videóba, sokszor ellehet rontani, könnyen...
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
BrollySSJ4 írta:
Egybe tetted a videót és a feliratot? Akkor az a gond Rosszul tehetted egybe. Szedd külön őket és akkor menni fog, ne tedd bele a videóba, sokszor ellehet rontani, könnyen...
NEm tettem egybe semmit. Így jött le. Nem volt külön video és felirat file. CSak egy file jött le. Nem is tudtam volna külön leszedni, mivel csak egy linket nyitott meg a Megaupload, mégpedig a videoét. A feliratokét nem is nyitotta meg. De mondom, hogy túl van tárgyalva, mert nincs is rájuk szükségem.
Másrészt, azt sem tudom, hogy lehet videoba feliratot tenni, én ehhez analfabéta vagyok. XD
Mert pl. én is imádom Terry-t de.......az e héten következő részekben látható, hogy egy barom Legalábbis szerintem.....Csupán szánalomból sajnálatból és izélésből marad a Suzanne-al....
Holott Candyt szereti.......ekkora barmot, szóval egyik csávó se 100as De Anthony legalább romantikus és tök kis aranyos Jó tudom nők......Mi jönne be ha nem a pimasz és izé Terry De azért ne bántsuk egyik srácot se
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Nem bántok én senkit, de Anthony nem jön be. Nekem túl nyálas. XD
Spoiler tartalom:
Csodálom, hogy Candy nem vágta pofán. Én azt tettem volna. Mégicsak Candy-t szereti. Susan meg... no comment, mert nem igazán akarta távol tartani Terry-t, csak szenvedett jobbra-balra.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!