Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Olyan szellem vagyok, aki fiatal lányokat rabol el, és miután lefestettem őket, eltűnnek. Egy számomra szerencsés véletlen folytán tértem visza, de nem örülhettem sokáig, mert elűzött pár kölyök.
Én egy bizonyos szervezetnek voltam a szolgálatában. Az volt a feladatom, hogy megvédjem az embereket a gonosz szörnyektől. De miután láttam, hogy az emberek mennyivel gonoszabbak tudnak lenni a szörnyeknél, elgondolkodtam, hogy megérdemlik-e , hogy védelmezzem őket. Elhatároztam, hogy elpusztítom az egész emberiséget.
Otthagytam a szervezetet és később visszatértem, hogy találkozzam az utódommal és felmérjem képességeit. Társakat gyűjtöttem magam mellé és elkezdtük a műveletet.
Ki vagyok?
Igen jó.
Akkor rakok megint én. jó.
Nem akar senki más rakni?
02:41
Én egy olyan szellem vagyok, aki régebben soksok évvel ezelőtt még ember volt. Miután alkalmam nyílt rá halhatatlanságot kívántam, hogy szellem legyek és megtudjam őrizni erőmet és fiatalságomat. Képes vgyok az erőmet szabályozni.
Ki vagyok?
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Legyen egy könnyebb: Különleges képességekkel rendelkező ember vagyok, a létem örök, amennyiben megfelelő rendszerességgel megfelelő mennyiségű lelket el nem fogyasztok. Ennek függvényében képességeim is megerősödhetnek és képes vagyok előhívni segítőtársamat. Az ő képessége kígyók megidézése minden olyan tárgyból ami hasonlíthat rá.
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Egy fegyvermesterképző iskola tanára vagyok, aki olykor nem tud ellenállni az őrületnek. Egyik alkalommal különórát tartottam négy tanítványomnak, hogy felmérjem a képességeiket. Különös élvezetet nyújt számomra a döglött állatok felboncolása, de bármi szóba jöhet, csak hogy megvizsgálhassam a belső szerveit. A partnerem az iskola egyik diáklányának az apja, akivel már túl is jártunk egy boszorkány eszén, és még ma is jól kijövünk egymással.
Egy nagydarab fickó vagyok, a fejem másképpen néz ki, mint a társaimé ezért egy ideig sisak mögé rejtettem. Volt egy barátom, de ő két másik társával elhagyta közösségünket. A közösségnek egyik részének vagyok a vezetője.
Ki vagyok?
Egy fiú vagyok aki egy szellemekkel tele lévő helyen él. Megtanultam varázsolni és alakot is tudok változtatni. Az igazi nevemet elfelejtettem, de jött egy lány aki végül elmondta nekem.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!