Szerintem az a darabolós gyilkos mondta a sima Fullmetal Alchemist sorozatban Winrynek. Asszem Kaszaboló Barry volt az... de az is lehet h Slicer...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Az FMA Testvériségben Kaszaboló Barry a neve szóval... tök mindegy. Amúgy az első sorit csak egyszer láttam még akkor amikor adták, szóval nem ismerem nagyon. Akkor jöjjön az én idézetem:
"Az én legendám a 12. században kezdődött. Reggel megiszom egy csésze kávét. Délután meg jöhet az ötórai tea. És este, este természetesen belebújok a pizsamámba."
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
"Birodalmammal, egyűt pusztulok.
Milyen bolond is voltam nagy bűnt követem el. Most ezért bűnhődnöm kel. Bocsáss meg - bocsáss meg "
Túl bonyolultat kérdeztem? Hagy segicsek kicsit az oldalon friss anim amúgy ős régi. a csajszi kibernetikus organizmus külső szövet a belső fém vázon
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Szerintem ettől vonatkoztassunk el, mert kizárt, hogy kitaláld anélkül, hogy megnézd. Úgyhogy szerintem ennyi elég is, és rakhatsz új feladványt Mithril.
Kikyou (InuYasha)
Gyapoo! Hisz ez Noda Megumi (de szólítsd csak Nodaménak ) a Nodame Cantabiléből!
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!