Szerintetek milyen fogadtatása lenne a magyar mozikban a jövőre bemutatásra kerülő DBZ-filmnek? Ha valamelyik forgalmazó bevállalná, mekkora az esély arra, hogy megtérüljön a belefektetett pénz?
Az élőszereplős film 2009-ben 79 ezer dollár bevételre tett szert, ami a 87. helyhez volt elég, míg a Top10-be kerüléshez 1 millió dollárnyi bevétel szükséges. http://www.boxoff...amp;p=.htm
Ezen az oldalon megtekinthető mennyire voltak sikeresek a magyar mozikban játszott filmek. A Piranha például tavaly még a 70 ezer dollár bevételt sem érte el, idén mégis bemutatták a második részt, ami 5 ezer dollárt hozott.
Tekintve, hogy a magyar animeközösség nagy része a műfaj hazánkban történő mostoha bánásmódja miatt inkább neten keresztül letöltve vagy online nézi felirattal, nem gondolnám, hogy eget rengetően sokan mennének el. Az olyan nem mellékes dologról, mint a jegyárakról, "tömegről" nem is beszélve.
BrollySSJ4 írta:
Egyébként 271ig kész és feltöltve Talán ez évben kész lesz mind a 291.
Feliratok egyenlőre várnak, mert csak 101ig vannak készen.
Az szép!
Akkor nem igazán lassultál le a készítéssel. Bár, ha tippelnem kellene, a sima DB készítése lassabb lesz, mert ott jóval több is a cenzúra, mint a Buu sagában és gondolom, a hangon is javítani fogsz, mert VHS a forrás.
Lustulni-Lassulni? Nézd meg ez évben mennyi projektet zavartam le és még hol van a karácsony? Bár arra már nem sok dolgokkal készülök, mert már e hónapban és novemberben is pihengettem
Sima db....hát az még odébb van, talán 10 rész kész belőle...A hangon nem sokat tudok, de amit tudok, tudtam javítottam persze, de így se lett olyan jó azért, mint a 81-91 vagy melyik téma.
De jövőre már esélyes, hogy jön a sima db is de még nagyon messze van az.... Jövőre is hasonló mennyiségű cuccot készülök megosztani, sőt... tőlem váratlan fajta munkákat is Amik eddig nem voltak jellemzőek, na de elég a fecsegésből, ja majd lesz sima DB is
Szerk.:
Spoiler tartalom:
Most kötöttek belém, hogy Lustulni-t írtam te meg lassulni, tudom De nálam kb egyre megy XD A lényeg, hogy ja nem lassultam, se lustultam, ezzel a sorozattal. Pedig volt róla szó tudom, de látványosan nem lassultam, se lustultam
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
BrollySSJ4 írta:
Lustulni-Lassulni? Nézd meg ez évben mennyi projektet zavartam le és még hol van a karácsony? Bár arra már nem sok dolgokkal készülök, mert már e hónapban és novemberben is pihengettem
Sima db....hát az még odébb van, talán 10 rész kész belőle...A hangon nem sokat tudok, de amit tudok, tudtam javítottam persze, de így se lett olyan jó azért, mint a 81-91 vagy melyik téma.
De jövőre már esélyes, hogy jön a sima db is de még nagyon messze van az.... Jövőre is hasonló mennyiségű cuccot készülök megosztani, sőt... tőlem váratlan fajta munkákat is Amik eddig nem voltak jellemzőek, na de elég a fecsegésből, ja majd lesz sima DB is
Szerk.:
Spoiler tartalom:
Most kötöttek belém, hogy Lustulni-t írtam te meg lassulni, tudom De nálam kb egyre megy XD A lényeg, hogy ja nem lassultam, se lustultam, ezzel a sorozattal. Pedig volt róla szó tudom, de látványosan nem lassultam, se lustultam
Jaja, én is csak azért írtam, hogy nem lassultál semmit, vagyis mi nem érzékelünk belőle semmit.
Amúgy ha érzékelném, az sem lenne egy tragédia, mert ezt a sorozatot már nem is tudom hányszor láttam. Itt már nem az a kuriózum számomra, hogy mi lesz a következő részben, hanem, hogy ilyen szép kép és pláne hangminőséggel még soha nem láthattam magyarul, nulla hangcsúszással.
Sejtettem, hogy a sima DB annyira nem lehet jó hangminőségű, mint a DBZ VHS, mégiscsak régebbi felvétel.
Na pár részt kivéve kész a sorozat 283ig még a 284 és 286 és 288-291 nincs kész napok kérdése és meg lesznek
Részemről ennyi.
x24x: igen itt nem az a cél, hogy jaj mi jön a kövi részben? Hanem a minőség, mind videó, mind szinkron téren, ezt ellehet menteni dvd-re, vinyóra akármire Ezért se sietős a megosztás, meg ezért se értem mi ez a sürgető, na hol van a kövi pakk? majd jön...vársz.
Na mindegy.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Már régóta érdekel, hogy mi a helyzet a Dragon Ball első évadának (vagy sagájának) a magyar szinkronjával. Anno volt ez a gyűjtés, amivel meg tudtuk vásárolni a Z részeit, de sajnos a Dragon Ballra nem került sor. Biztos vagyok benne, hogy valahol megvannak a hiányzó részek, csak nem tudom hogy hol vagy kinek a birtokában. Valaki, aki járatos ebben az ügyben, tudna valami közelebbit mondani?
szalacsi10 írta:
Már régóta érdekel, hogy mi a helyzet a Dragon Ball első évadának (vagy sagájának) a magyar szinkronjával. Anno volt ez a gyűjtés, amivel meg tudtuk vásárolni a Z részeit, de sajnos a Dragon Ballra nem került sor. Biztos vagyok benne, hogy valahol megvannak a hiányzó részek, csak nem tudom hogy hol vagy kinek a birtokában. Valaki, aki járatos ebben az ügyben, tudna valami közelebbit mondani?
Hát jó lenne ha valaki előszedné vhsen vagy valami szivesen bedigiznénk... vagy ha a Z-után a Visat 6 leadná azt is végig az lenne a legjobb , de ennek nemtom mennyi az esélye az is jó hogy a z-t elkezdték csak folytathatnák má 53-tól most tavasszal lessz a folytatása ennyit tudok egyenlőre, az ő helyükben a sima dbvel kezdtem volna aztán igy Z-végig , de legalább örüljünk ennek is hogy a Z-megy a tvben és van feeling mint anno
Egyértelmű, hogy a Viasat a Z-t adja le, hiszen annak van biztos nézettsége, annak van közel 150 része, ami sosem ment le a tévében, nem is kérdés, hogy abban van nagyobb lehetőség. Ha tévé csatorna lennék, én is így csináltam volna. Egyébként meg csak a DBZ-re vonatkozik a pár oldallal előbb emlegetett közép-kelet-európai újra vetítési jog, tehát egyirányú utca.
A másik téma meg lerágott csont, te is tudod szalacsi... Ha tudnánk valamit a sima DB beszerezhetőségéről, szerinted nem tettünk volna meg mindent? Pont mi? Ugyan már... szinkronos voltál te is, tudod, hogy mindent megtettünk. Az egyetlen esély az előbb Jani192 által felvázolt VHS digizős dolog. De az meg olyan téma, mint az összes régi retrós anime sorozat... Talán megvan valakinek a szekrénye mélyén és nem is tud róla, talán nem... semmi biztosíték rá, hogy valaha is meglesz, de az ellenkezőjének ugyanennyi esélye van. Mi eddig is megtettünk mindent a régi retrós mesék előhalászásáért, mint láthatjátok rengeteg ilyen sorozatot osztottunk már meg. Ha a szerencse egyszer úgy hozza, hogy rátalálnánk valakinek a jóvoltából a DB-re, biztosíthatok mindenkit, hogy azonnal meg fogjuk osztani.
Hogy mit lehet még tenni? Azt amit eddig is. Keresni, kajtatni olyan embereket, akik netán felvehették. Hozzá is kezdhetsz akár, ha van hozzá erőd, időd, türelmed, hajrá.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Van vki,aki tudja,hogy a DBGT 2.és a mostani leadásakor az 5.rész első felében hallható "bödönhang"-ot kijavították-e?Vmint a 23.részben,amikor Rilldnek nem volt hangja azt korrigálták-e?Előre is bocs,ha erről volt már szó!
Volt róla szó, már nem is egyszer, de leírom ismét, remélem utoljára. A hibák mindegyike stúdió hiba, nem kijátszás során lépett fel, illetve az első adáskor senki se szólt az Animaxnek, ők se vették észre, illetve több mint valószínű, hogy nem is érdekelte őket. De ha így lett volna, akkor se biztos, hogy volt utószinkronra lehetőség.
A lényeg az, hogy ezek olyan hibák, amik már így maradnak, sosem fogják javítani, úgyhogy le lehet akadni a témáról és lehet helyette várni a Viasatos DBZ folytatást, vagy egyéb más témáról beszélgetni szépen.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
A DBZ mozifilm első hétvégéjén közel 1 millió jegy kelt el Japánban, ezzel 7 millió dollárnyi bevételre tett szert. Japánon kívül egyelőre Argentínában várható mozibemutató, amelyre előreláthatólag májusban kerül sor.
2013.04.04.-éig összesen 18,700,000 dollárt ért el japánban, ami sztem elég jó
IMDB-n 454 szavazat alapján 8.1 ponton áll, ebből a 454-ből 409-en 10 pontra értékelték.
Már nagyon kiváncsi vagyok erre a movie-ra,remélem nemsokára lesz vmi nézhető verzió
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!