Most néztem azt a 2 részt, amikor Vegita óriásmajomként összezúzza Gokut, állandó vágások vannak benne, komplett percek hiányozhatnak. Azokat a részeket komoly "élmény" lehetett vágni.
Láttam a hírben, hogy már a 80. részig elkészültél vele. Azért mert a 81-90-ig a Viasat6-ot bevárod, vagy csak egy véletlen?
DreamerZ29 írta:
Egy elírás az epizódcímeknél: A gravitáció törvénye résznél Garvitáció van írva.
Köszönjük, javítva!
Csak légyszi, legközelebb a Hibajelentés topikot használd ilyesmire. Előre is köszi érte!
És persze, ha bárki észrevesz, bármelyik animénél, bármilyen bakit, az szóljon nyugodtan nekünk a Hibajelentés topikba. Nagy segítség tud olykor lenni az ilyesmi.
Valaki meg tudná mondani, hogy a mai részben ki volt a hercegnő főszolgálójának a szinkronhangja? Csak mert a Sailor Moon-ban is benne volt (néha nem is kis szerepekben, például a 85. részben ő volt Plútó), és bosszant, mert egyrészt nem ismerem fel, másrészt szerintem nem is kicsit olyan, mintha papírról olvasná a szövegeit
Most viszont lassulás lesz nem tudom mennyire, kiderül de lett más munkám is meg vége a szabimnak, meg mindenféle.
A következő adaggal már tényleg jönnek a kiegészítő feliratok! Az eddigi részekhez mindhez ahol volt vágás ott japán a hang tehát ott felirat lesz, meg a csak japán hanghoz is jár egy felirat két felirat lesz tehát
Később részletek hírben!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Közben kiszámoltam, és ha minden nap lemegy egy DBZ-rész a tévében, akkor éppen szilveszterkor láthatunk újra epizódot TV-premierben. Egyszerűbben: ideális esetben idén még látjuk az összes részt, ami volt már a tévében.
Én optimális esettel gondolkoztam, azaz mi lenne, ha... Elvileg miért ne lehetne? Ha jó a nézettség, azt már kábé most, de legkésőbb októberig tudniuk kellene. Ha nem jó, legfeljebb leveszik a francba a műsorról vagy eldugják valahová azt az 52 részt. De ha jó, hát csak nem lesz szünet és megy tovább, amíg csak lehet. Minden kiderül október 23-án.
DBS... Ez nem így működik. Kizárt, hogy ne legyen szünet, mivel csak 52 részt vettek meg. Még ha már most intézkednek, mert látják, hogy az első 25 résznek mondjuk jó volt a nézettsége, még akkor sem tudják elintézni addigra, hogy megszakítás nélkül folytatódjon. Nincs mese, 52. rész után akkor is szünet lesz, ha nézettségi csúcsokat dönt a sorozat, mert időbe telik a jogot megszerezni a következő adagra. Vagyis ahogy DreamerZ mondja, vagy szünet, vagy ismétlés lesz, ez már most 100%.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
001-035. elérhető minden rész alól ugyanaz a pakk, feliratok: kiegészítő feliratok egy kiegészítő mappában, és egy japán sávhoz nevezetű mappából pedig a japán sáv bekapcsolásánál nézhető a rész felirattal. 036-053. még nincsenek feliratok azok akkor jönnek, ha megosztásra került az adott évad 61. A további feliratok is így érkeznek! Jó szórakozást.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Most már tény, ami eddig is sejthető volt, hogy október 23-tól újra kezdik adni az 1. résztől kezdve. Ha 52 részes csomagokban vásárolják, így még nagyon soká lesz 227-231.
Az a megállapodástól függ, ugyanis más országokban pl. az egészet egyszerre adják, vagyis az se kizárt, hogy ha jó volt a nézettsége az első 52 résznek, akkor ismétlést követően a maradékot már egybe megveszik. De persze ez is csak egy elmélet, lehet, hogy tényleg 52 részenként lesz, kitudja.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
AA-ra linkeltek egy pdf-t, amiben leírják pár viasat6-sorozat nézettségét. Az adatok a kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztály számait tartalmazzák.
A Sötét zsaruk sokadik ismétlését több, mint 20 ezren nézik.
A Pókember sokadik ismétlését is több, mint 20 ezren nézik.
A Dragon Ball Z premierjének legmagasabb nézőszáma a 39. héten: 13 ezer. Ez szeptember 24-n hétfőn volt. A tévénézők 3,7%-a kapcsolt oda legalább 1 percre, 0,6% lett az átlag. Érdekesség, hogy az Amerikai fater, Simpson család nincs benne a listában. Tehát ezeket a DBZ-nél is kevesebben nézhetik, de a csatorna mégis megveszi és leszinkronizáltatja a premierévadokat.
A csatorna legtöbb sorozatát 10-20 ezer ember követi. Egyedül a Csillagkapu emelkedik ki a közel 40 ezres nézettségével. Minden mást fele ennyien néznek. Úgyhogy szerintem a sorozat folytatása attól függ, mikorra és mennyi részre tudnak megállapodni a külföldi forgalmazóval.
Érdekes, hogy ezt a két retrós sorozatot ennyien nézik, és az nemkülönben, hogy a Simpsont kevésbé, ami pedig szintén elég népszerű, igaz a németeknél sokkal inkább, de ezt tudjuk. Az Amerikai fateron meg a többin annyira nem lepődök meg, habár többet várnék. Mindenesetre a DBZ-re rátérve, akkor jók az esélyek, bár várható volt, hogy sokan nézni fogják és ez csak a többszörösére nőne, ahogy közeledünk a sosem látott részek felé, hiszen most még nagyon az elején vagyunk, most eszmélnek rá sokan, hogy megy egyáltalán. Én mindenhonnan hallom, hogy sokan nézik, olyanok is akik régen is nézték, de teljesen új rajongók is felfedezték és talán hasonlóan élhetik meg most ők is, mint annak idején mi, csak reméljük ők nem járnak úgy, mint régen mi. De talán így nem lesz gond. Kösz az infót, meglátjuk mi lesz.
Kikyou (InuYasha)
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a főoldalon nem látom, hogy a DBZ megjelenése/feltöltése melyik napra van írva, de a múlt héten hétfőn volt, így hétfőre lehet mindig számítani?
És lenne egy teljesen más jellegű kérdésem, ha ez meredek téma, akkor elnézést (nem a vásárlósról kérdezek), csak informálatlan vagyok. Annak idején a neten, volt egy 202 nevű személy, aki ki akarta adni a DBZ-t DVD-n. Meg is volt neki állítólag az összes rész magyar hangja, és még teljesen profi módon el is készítette a vágatlant. Na most, szerintetek, hogy akarta kiadni, ha az az 5 rész neki sem lehetett meg?
A többi sorozatunkkal szemben a DBZ-nek nincs konkrét időpontja hetente. Akkor kerül ki, amikor épp Brolly ráér. Mostanában hétfőnként rakta ki, de ez nem biztos, hogy mindig így lesz. Vedd úgy, mint a mangákat, vagy a fansubos premierjeinket, amelyekhez szintén nincs időpont írva, mert pl. az angol sub kikerülésétől vagy a fordítóink szabadidejétől függ, hogy mikor készül el.
Hmm... jó képlékeny talajra tévedtél... a régi 202-es ügy, na igen, tudnék róla mesélni több száz oldalakat. A lényeg dióhéjban annyi, hogy már a legelejétől kamuzott, minket át is vert és igen jelentős összeggel károsított meg, úgyhogy nem szívesen beszélünk róla. Sosem volt meg neki az összes rész, vagy ha igen, akkor se mind, végig csak a pénzünkre fájt a foga, így végül a szinkronokat nem is tőle szereztük meg, hanem egészen mástól. Ennyit röviden erről. A kiadatás is már az elejétől kezdve kamu volt, csak arra szolgált, amit később sikerült is véghezvinnie. Az volt a cél, hogy megbízzunk benne, hogy aztán meglophasson. Ennyi röviden.
Kikyou (InuYasha)
Megmondom őszintén, a magyar DB jelenség követését akkoriban hagytam abba, amikor azt a Cell-es videót felrakta, meg egy komplett DVD-t, amin vágatlan magyar hang volt és 20 millió kellett volna a DVD kiadásra. (és a az Animax GT-nél tértem vissza). És ez mind kamu volt
Ezzel le is zárom, ne is beszéljünk róla, csak eszembe jutott, hogy volt valami ilyesmi.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!