roland98 írta:
Én is ismerek valakit akinek megvan a Dbz 227-231 magyar szinkronnal
Akinek kell vegye fel msn re moderálva
Ne adjunk meg itt msn címeket, főleg ha még kamu is a dolog! 227-231 részek senkinek nem lehetnek meg, én mint aki személyesen is részt vettem a részek megvételében, bizonyítani tudom.
Ha ezt az illetőt, akinek állítólag megvannak a hiányzó részek, meg tudnád kérni arra, hogy tegyen fel egy két perces sample-t a 228. részből, ami tényleg magyar szinkronos, akkor azt mondom, beszélgethetünk vele. Sokan állították már, hogy neki megvannak a hiányzó részek, de mint már annyiszor kiderült, szart sem tudnak erről az egészről, úgyhogy az ilyet nyaggatni kell, hogy fényt derítsünk az igazságra.
Pff... Nemazért jó megnézni szinkronossan a részeket de ekkora felhajtást csinálni pár meg nem lévő rész miatt :/ én inkább az eredeti Japánhoz vagyok hű magyar felirattal megnézem.... már önmagában a hangok jobban bejönnek és a szinkronról nem is beszélve :/
Nem lehet meg neki, már írtam. Fizikai képtelenség, erről 100%-osan biztosíthatok mindenkit. A témát pedig ezen a ponton lezárom.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
A 227-231-es témához, ajánlom a World Wide Objects típusú keresést. Halálbiztosan behatol minden egyes CD-be, kazettába, stb. az egész Földbolygón, szal iszonyat hatásos, csak van 1 hátránya: még nem létezik xD
Ami pedig a GT-t illeti, hamarosan beharangozó következik... mától kezdve, 2126-ig, akármely pillanatban!!! xD
Akkor lenne is egy kérdésem ezzel kapcsolatban: hogy a jó életbe vagy képes olyanról pofázni, ami nem létezik? Mert én ezen a WWO-n vagy mi a fenén ilyen alapon nem tudok eligazodni, ha azt állítod, hogy nagyon hatásos, de nem létezik. A kettő együtt nekem valahogy nem jön le. Ha már egyszer beszélsz valamiről, akkor annak valahol léteznie kell, de ha mégis tévednék, akkor elnézést.
Vágod, h mindezt csak viccnek szántam? Egyáltalán nincs semmiféle World Wide Objects keresés, legalábbis tudomásom szerint nem. Gondolkozz kicsit: te képes lennél csak úgy elindítani egy olyan keresést, amely nemcsak a Netre, de a világ összes adathordozójára kiterjed?! Ugye, hogy nem! Mindezt csak kitaláltam, hogy elmondjam a drága jó népnek, h semmi garantált módszer nincs arra, hogy azokat a részeket valaha is megtalálják. "No any f*cking way", ahogy a mondás tartja.
Ja és pofája a lónak van, hogy az illemről is szót ejtsek.
Bocs, de én már az elején tudtam, hogy ez az egész egy nagy baromság, mondhatni még viccnek is rossz. Ha pedig csak röhögtetni akarsz minket a sületlenségeiddel, akkor csak azt tudom neked javasolni, hogy kívül tágasabb. És részemről a téma lezárva.
Nem akarok belekötni senki be, de mind a ketten tévedtek, azaz csak félig van igazatok.
Már rég fel találták, de sajnos csak Jon Amiel nek sikerült meg valósítania a MAG című filmjében
De ez sajnos nem ide tartozik
bocs az OFF ért
egyépként http://www.theinn...o2/05.html
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Van benne valami, mivel a Slayers Revolution és a Slayers Evolution-R két 13 részes széria, azaz 26 részt láthatunk az Animaxen júniustól kezdődően, tehát valószínűleg majd e helyére kerülne a GT, de még meg kell várni a hivatalos bejelentést is, mert addig túl korai lenne bármiről is beszélni. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy már több mint egy éve csúsznak a premierrel, szóval még ez a szeptember 2-ai kezdés sem teljesen biztos.
Épp az imént néztem utána az Animax weboldalán a szeptember 2-ai műsornak, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy még mindig kell várni a 3. szériával. Az utolsó két Slayers adagot ugyanis nem a Dragon Ball GT váltja fel, imádott sorozatunkat tehát nagy valószínűséggel a Bleach 167. része utánra érdemes várni, mivel az Animax egyelőre csak a 167. részig kívánta leadni a Bleach-et. És mivel már a 109. rész után is egy shounen anime következett (Soul Eater), ezért valószínű, hogy a GT a Bleach-et fogja felváltani. Itt is van tehát a bizonyíték arra, hogy miért kell még most is csak tétlenül várni erre a sorozatra: Animax, 2010. szeptember 2., csütörtök
Hello
Nemrég néztem a mondot facebokon és ők azt nyilatkozták egy hozzászólásra hogy::::
Vivien Sass Mondjátok,hogy tényleg lesz a Dragon ball Gt az animaxen!Annyira szeretném megnézni magyar szinkronnal.Még angolul sem tudtam megnézni a youtubon. KÖNYÖRGÖK,MONDJÁTOK MEG!
július 23., 5:54
MONDO MAGAZIN:
Ahogy a Mondo júliusi számában hírt adtunk róla egy rövid hírben: jön a sorozat idén ősszel az Animaxre. És még évvégéig / jövő év elejére pár, a DB-hez hasonló cím, amik esélyesen nagy durranások lesznek a rajongók közt ;-)
Ezt örömmel hallom. Már így is épp elég volt ebből a bőven több mint 1 éves csúszásból, ami ráadásul még csak nem is egyszerre csúszott ennyit, hanem 2-3 hónaponként mulasztották el a premiert. És bár nagyon vártuk a Slayers helyére, mégsem az fogja helyettesíteni Verselő Lináékat, mint legutóbb kiderült. És ha már ennyire biztosra megmondják, hogy még idén ősszel sor kerül a premierre, akkor én azt gondolom, hogy csak egy esélye van az őszi premiernek. A Bleach 167. részét, amivel bezárul a 3. adag, várhatóan november 1-jén fogják leadni, ami azt jelentené, hogy november 8-án már kezdődne is a trilógia befejező évadja, amire már oly sokat kellett várnunk és bár erről nyilván sokan nem tudnak, végül is az, hogy ezt így sikerült összehozni, a mi érdemünk.
Szerintem meg legkevesebb esély pont arra van, hogy hétfőn legyen a DBGT. Egyrészt abszolúte nem lenne logikus pont a DBGT-t hétfőre rakni, amikor már a kezdetektől fogva csütörtöki sávba volt ígérve. Persze ez nem jelent még semmit, viszont az igen, hogy a hétfői sávba egy max 52 részes sorozat kerülhet, mivel egy 64 részes sorozat esetében ez 6 hetes eltolódást jelentene az eredeti tervekhez képest. Ennyivel többet kéne várni a Bleach folytatására, és szerintem ez pont ezzel az animével nem tennék meg. Lehet, hogy ez így nem hat túl meggyőzően, de a DBGT tuti hogy nem hétfőnként lesz.
A Slayers követő The Boondocks c. rajzfilmsorozatból nem tudom hány rész fog lemenni, szerintem ennek függvénye, hogy mikor lesz DBGT. Ha minden rész lemegy (45 rész) akkor csak jövőre lesz, ha csak egy évad, akkor október 28-án lehet leghamarabb. Ha két évad megy le (ez jelenleg a legvalószínűbb), akkor december 16-án jöhet a DBGT.
Persze én remélem nem így lesz, de szerintem ne kergessünk illúziókat, mert felesleges. Remélem hogy az AnimeConon kiderül valami erről is, már nem sokat kell rá várni szerencsére.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Én is nagyon örulnék,ha ősszel elkezdenék a Dragon Ball GT-t vetíteni az Animaxon,mert már rég tervben van a GT vetítése,de sajnos még nem került rá sor.Kiváncs vagyok milyen lesz a szinkron és hogy a klasszikus hangok maradnak-e?(Személy szerint én azt gondolom,hogy sokan elválallják a régi szinkronszinészek közül.)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!