Nem, nem esett le elsőre a második írás után se, egy kicsit gondolkodni kellett, aztán csak utána jöttem rá. A másodiknál tetszett a körbeírásod, szokatlan, de nem rossz.
Akkor lássuk az én szereplőmet: Annak a városnak a védelmezője vagyok, ahol élek a kedvesemmel, aki ugyan kiforgat mindenemből, de ez egy férfi sorsa ha a házasság szent mezejére lép. Ha bűnözők garázdálkodnak, és a fizetség megfelelően nagy, azonnal átváltozok a rettenthetetlen harcossá, és a gonoszok nem menekülnek előlem.
Mivel a feladvány nem könnyű adok egy kis segítséget:
Az anime egy OVA ami egy világhírű mangaka oneshot mangájából készült, az adaptáció 1987-es.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Sok segítséggel ugyan (pl. MSN), amit köszönök szépen, de sikerült kitalálnom a megfejtést!
Akira Toriyama művéről van szó, a Chokin Senshi Cashman-ről, amelynek főszereplője Cashman, akiről ezt a jellemzést írta Dumet!
Mivel így már könnyen kitalálhattam, ezért én most egy könnyű feladványt adok, hogy mihamarabb folytatódhasson a játék:
Az emberek egy olyan csoportjához tartozom, akik természetfeletti képességekkel rendelkeznek, és célunk, hogy megvédjük az ártatlan, illetve védtelen embereket a gonosz szellemektől.
Azonban minden társamat kiirtotta egy másik csoport, akik a jó és rossz lelkek közti egyensúlyt, valamint a világok között a rendet tartják fent. Azért ölték meg a társaimat, mert úgy vélték, hogy a harcokban alkalmazott módszereink túlságosan embertelenek, illetve mindig is voltak ellentétek a két csoport között.
Egyedül én maradtam életben, én vagyok az utolsó.
Büszke harcos vagyok, megfontolt, óvatos, a becsületem mindennél fontosabb számomra.
Így van. Akkor most én következem. Ezt találjátok ki:
Egy elszegényedett nép bosszúálló harcosa vagyok, aki annak szenteli az életét, hogy minden államilag kiképzett katonát kiirtson, aki imádja a tiltott eszközök használatát. Gyűlölöm a tiltott tudományt, de az egyik karomat kénytelen vagyok erre használni, mivel a bátyám, aki a tiltott tudományt űzte, éppen a karját adta nekem azért, hogy megmentse az életemet. Megvetek minden egyes személyt, függetlenül attól, hogy mi érdekli és honnan származik, aki a tiltott tudományt előszeretettel alkalmazza. Hogy megmentsem népemet, kiirtom őket mind egy szálig.
Egy hétköznapi ember vagyok, akit mindig semmirekellőnek neveztek, de ez megváltozott miután beállított hozzám egy csecsemő kinézetű oktató és azt mondta, hogy én leszek a 10. vezetője egy maffia családnak. Én egyáltalán nem akartam maffiózó lenni, de azért mindent megteszek, hogy megvédjem a barátaimat.
Kis segítség: Nem magyar szinkronos anime, és volt már belőle egy kép a Ki ő? topicban.
Katekyou Hitman Reborn! - Sawada Tsunayoshi ha nem tévedek...
Még szerencse, hogy gyűjtöm a leghosszabb animéket, így akadtam rá még régebben, és ismerős volt az ismertetőből ez a sztori...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Versenypilóta vagyok egy olyan versenyen, amely a Föld sorsáért zajlik. Bár igaz, sosem akartam ezt, csupán azt szerettem volna, ha hosszú idő után újra találkozhatok az Apámmal, aki elszakított magától. Amikor évek múltán újra találkoztunk, fel sem ismert, pedig mennyire vártam erre a pillanatra! Így elszegődtem a csapatába és a dolgok úgy hozták hogy elutaztam velük erre a versenyre, sőt mi több én lettem a csapat pilótája. Mindent megteszek, hogy végre észrevegyen, ezért megnyerem a versenyt! Van egy álmom, ami talán valóra válhat.
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Iskolás fiú vagyok, és egy japán városban, szép környéken élek, amiről hallottam már rejtélyes történeteket. Egy reggel én is részesük lettem, bár szívesen kihagytam volna, és rájöttem nem csak a fantázia szüleményei. A szomszédlány után mentem egy elhagyott épületbe hogy kihozzam az öccsével együtt. Az épületben megtaláltam őket a barátommal és találkoztunk egy idősebb lánnyal is. Együtt mentünk megkeresni a testvérpár macskáját amikor szellemek rontottak ránk. Épségben kijutottunk, de azóta folyamatosan zaklatnak a szellemek, akiknek legyőzésében gyakran segítségünkre van egy furcsa napló és egy idegesítő szellem. Annyi jó azért van benne, hogy jó barátok lettünk.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!