Huhh nekem beugrott, Irene mondja a Blood+ban. Nem teljesen ugyanúgy írtad, ahogy elhangzik, de úgy 80%-ban megfelelő (két részre van amúgy bontva az idézet:
OFF: Nagyon sokat beszélgettünk. Kedves ember...
--itt a többi shifu dumál--
Úgy éreztem, ő megérthet minket... ő először. Vajon emlékezni fog rám Kai, ha én már nem leszek? Azt mondják, ha nem emlékszik rád senki, olyan mintha nem is éltél volna. Valahogy kezdem elhinni. Kai miatt úgy éreztem, hogy fontos vagyok, mintha számítanék. Életemben most először volt okom élni.
Blood+ 28. rész - Határozott élettartam
Bocs, hogy ezt teljesen bemásoltam, de teljes egészében ez egy annyira szép idézet...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Dumet: eltaláltad
Viszont lehet nem egy részre gondolunk mert én az animéből másoltam ki. Amúgy ahonann idéztem nem a sifuk beszéltek utánna hanem Kai. Ez az a rész mikor Kai egyedül van az Eifel tornyon és mikor oldalra néz ottvan Airin.
De lényeg hogy meglett a megoldás. Te jössz.
Nem tudom lehet... én ezt találtam, meg teljes egészében ez egy nagyon megható rész, és nagyon szép monológ Irene-tól, azért is másoltam be.
Na akkor jöjjön egy szintén nagyon emlékezetes idézet:
"A tiszteletnél semmi sem áll messzebb a valódi megértéstől."
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Pontosan. Gondoltam, hogy nem lesz nehéz, de muszáj volt beírnom... Te jössz.
Kikyou (InuYasha)
Mithril:
Szerintemn kéne valami kép is a bociszemekhez.
Amúgy az idézeteket mindig szó szerint kell írni azért idézet.
Én inkább Trinity Blood Abel Nightroad -ra tippelnék.
Nagyon meg fogtál evvel az utolsó részel mert mint ha narutoban is lenne hasonló vagy mi de vagy ha nem akkor valami friss lehet mert mintha halottam volna talán a vasember?
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Hajjaj... Pedig Maka is mondott valami hasonlót... Meg kéne néztem azt az utolsó részt, de DVD-n van, és az messze van xD
Jól megfogtál minket ezzel az idézettel.
Akkor mondjuk... Bleach? Vagy D.Gray-man? (Gondolkodásmódom: "utolsó magyar szinkronnal leadott epizód" -> még nincs mindegyik részhez szinkron)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!