Ez jó hír hogy leadják ennyi év után megint. Remélem eljutnak a végéig.
Így legalább amelyik részekhez nincs szinkron vagy nincs meg stúdiós minőségben azt pótolni lehet majd jobb szinkronnal.
Na meg az is mennyire jó volna ha a Sima Db-t is leadnák akkor ahhoz is lenne jobb minőségű szinkron.
Nem tudom, szerintem az akkori szinkron minőségi volt. Jól eltalált hangok, jó fordítás. Nekem semmi bajom nem volt vele. Mellesleg, az egész DBZ le volt szinkronizálva, ezt egy volt ismimtől tudom, akinek valami haverja anno az RTL Klubnál dolgozott. Más kérdés, hogy a sorozat jó része már nem ment le adásban.
Mellesleg, az egész DBZ le volt szinkronizálva, ezt egy volt ismimtől tudom, akinek valami haverja anno az RTL Klubnál dolgozott. Más kérdés, hogy a sorozat jó része már nem ment le adásban.
Izé, ezt szerintem épp jelen oldal tulajdonosai tudják a legjobban
Andro : Igen ezt én is tudom.
Arra gondoltam hogy pl a 227-231. részekhez nem lett meg a magyar szinkron és ha leadják addig akkor ezekhez a részekhez is megkerül a magyar hang.
Meg most hirtelen nem tudom de van pár rész talán a buu sagaban ami anno elöbb kikerült mint a többi és ezek nem valami jó minőségűek.
Amúgy a szinkronnal nincsen bajom nekem sem,jól beleélték magukat a színészek.
Hajajj... ne is mond DBS...
Jó idők voltak azok... nagyon szép és jó idők... Kár, hogy manapság szinte senki se tudja már, hogyan is került ki az összes magyar szinkronos rész a netre... pedig jó kis regényt lehetne írni belőle
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Én konkrétan az RTL Klubos cuccost kaptam meg egyszer kéz alatt ismim által, amin még ott volt az idővonalas csík. Aztán kb. egy hét után visszaadtam neki, ő meg vissza az ő ismerősének. XD
Amúgy hihetetlen, hogy mik történnek ebben az országban Dragonball terén ezekben az időkben. Leadják magyarul a GT-t majd a Special-t, leadják a DBZ-t... fogadáson egy fillért nem mertem volna rátenni ezekre.
Ha valóban a mára már klasszikus szinkronnal adnák le újra (és egyben először is...) a 227-231-en kívül lenne még olyan amire oda figyelnétek, hogy érdemes lenne rögzíteni? Például, mert a jelenlegi minősége lehetne jobb is, vagy hiányos...? Azt hiszem a 263-267 ami még csonka. Vagy a többi DBZ ezeken kívül makulátlan és a sima DB-nél jellemzőbbek néhány helyen negatívumok?
Röviden csak annyi, hogy itt az oldal alapítói, jelenlegi adminjai és több régebbi állandó tagunk részt vett egy olyan kezdeményezésben, amelynek a célja a következő volt: megszerezni a Dragon Ball Z le nem adott szinkronos részeit. Egy gyűjtés indult erre miután nagy nehezen megtaláltuk azt az illetőt, aki rendelkezett a stúdió minőségű szinkronokkal. Tőle vettük meg egy jelentősebb összegért a DBZ összes részét (voltak hiányosságok de nem jelentős). Az illetőről és a pontos összegről nem mondhatok többet, mert ez egy nem hivatalos vétel volt. A lényeg, hogy milliós összegről van szó, amit sikerült végül összegyűjteni éveken át tartó kitartással. Persze ma már az ember természetesnek veszi, hogy letölthető a netről akárhonnan a DBZ összes szinkronos részét, de 2008 előtt ez még nem így volt... és esély se volt akkor rá, hogy valaha is láthatjuk ezeket a részeket magyarul. Aki ebben a gyűjtésben részt vett, az tanúbizonyságot tett arról, hogy ha kell, akkor össze tudnak fogni az emberek a jó cél érdekében. Itt győzedelmeskedett végül az igazság, még ha útközben voltak is olyan sötétebb fejezetek, amikre nem szívesen emlékszem vissza. De végül is az történt, ami a mesében is. A főszereplők legyőzik a gonoszt, miközben igazi barátságokat kötnek, és végül minden jóra fordul, mert az igazságnak kell győznie. Ez egy életre szóló esemény volt, hiába adják le most a Viasat6-on azt, amit mi milliókért vettünk meg... aki részt vett ebben annak csak az számít, hogy ott volt és tett valamit a jó ügyért. Talán ha most tényleg lemegy ez a sorozat a tévében, nemcsak igazságot szerzünk a gyűjtéssel hanem igazságot kapunk hivatalosan is.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Facebook-on írták hivatalos FB komment egy kérdésre: Viasat6 Szia Andrea! A Dragon Ball Z vetítését szeptember 1-én kezdjük. A szinkron legyen meglepetés, reméljük nézni fogod a sorozatot.
Na, ha ennek a csajnak elárultak mindent akkor állat lesz, mindjárt nézhetjük
Én ebbe nem akarok belefolyni. Másrészt, a tévében olyan lehetetlen időpontban lesz, hogy maximum a hétvégi részeket látnám. Annak meg nem sok értelme van. Marad a letöltés, vagy online-nézés.
animeboy2: Nekem ugyanez jutott eszembe, hogy ha az AXN-t nem sikerül rávenni, hogy szerezzék meg és fejezzék be az InuYashát, akkor már csak a Viasat-ban lehet reménykedni. Bár pár nappal ezelőtt ez a lehetőség fel sem merült bennem, de így egész más megvilágításba került a helyzet. Ha én abból megszerezném a stúdióminőségű szinkront, addig nem adnám vissza, míg le nem másolom, vagy valaki profinak oda nem adnám, hogy csinálja meg a release-t Utána már nem érdekelne, hogy leadja-e bármelyik csatorna. De ez egyelőre álom.
A Dragon Ball Z időpontja meg azoknak jó, akik mondjuk most gyerekek/kamaszok, és át akarják élni azt az élményt, amit mi annak idején. Akkor már otthon vannak az iskolából, ráérnek fél órát tévézni.
Szinte hihetetlen, hogy mik vannak! Az Animax döglődik erre más csatornák olyan animéket adnak, amiket álmainkban se gondolnánk, kész röhej . Mindenesetre én várom a sorozatot, remélem normális szinkronnal adják majd. Amúgy majd ebből is lesz egy külön release? Sajnos nincs Viasat6-om, így nem tudom tévében nézni .
Én egy szóval nem mondtam, hogy új szinkron lesz csak bemásoltam egy facebook-os csaj beszélgetését a viasat6-al, amit leírt egy csoportba, de ebből sem az jön le nekem, hogy új szinkron lesz csak annyit mondták a viasat6-osok a szinkron legyen meglepetés szóval én nem mondtam semmi ilyesmit és én nem is akarok új szinkront
De... a napokban majd lesek Viasat6-ot, hátha elkapom. Csak most jöttünk vissza taliról tudjátok, szóval csak mától leszünk megint aktívak az oldalon.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!