Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!

Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Akuma-kun Kutyák szigete Arcane - League of Legends Maja, a méhecske legújabb kalandjai Az istenek alkonya Rick és Morty A fantasztikus Róka úr Maja, a méhecske legújabb kalandjai Az istenek alkonya Hanma Baki

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen

Regisztrált tagok: 7301
Legújabb tag: ZooLee

Látogatók ma: 17507
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 772315
Összes látogatók: 59751491

Reklám

Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 12 szavazatok)  
Ikon 
Dragon Ball
Fentre Üzenet nyomtatása #661
Postázva 2012. 05. 01 22:35:56

Csapatvezető

Üzenetek: 2148
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 18.04.09
Ennyi napja tagunk: 5698
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Dragon Ball

GT speciál Smile Ma meg lement a GT 63-64 ahogy kell menetrend szerint Smile Érkezik ide is nem sokára.

Ismét történelmet írtunk Smile Heart

Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.

Fentre Üzenet nyomtatása #662
Postázva 2012. 05. 03 09:44:32

Csapatvezető

Üzenetek: 2413
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5702

Ikon 

Bizony... jön a GT spec jövő héten, aztán ezzel vége is DB történetnek véglegesen... Talán lesz még DB KAI... pár év múlva (ha addig nem csődöl be az Animax)... de ez még nincs megerősítve.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #663
Postázva 2012. 05. 03 13:19:47

Üzenetek:
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 20050

Figyelmeztetések: 0

Ikon 

Spoiler tartalom:

Nektek viszont millió köszönet az önfeláldozó munkátokért! Smile

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #664
Postázva 2012. 05. 08 23:45:50

Üzenetek:

Ikon 

Holnap majd írok bővebben a sorozatról egy hsz-t. Most csak a szinkronról pár észrevétel:
Pan Haffner Anikó helyett Orosz Anna hangján szólalt meg.
Faragó András pár mondatos szerepben, telitalálat volt!
Fekete Zoltán elsőre fura volt, a Kertvárosi gettóban ismerős hanghordozással beszélt. Nekem ez a szereposztás is bejött.
Lippai László-Goku Jr. páros pedig annyira jól sikerült, főleg ezzel a technikai megoldással, hogy teljesen olyan volt, mintha a sima Dragon Ball reboot-ját néztem volna. Kár, hogy a GT-ben nem így csinálták meg. Ez a hangszín sokkal közelebb áll a 15 évvel ezelőtti Gokuhoz. Amikor meg kis Goku beszélgetett a felnőtt Gokuval, egyszerűen zseniális. A GT-széria legjobban sikerült szinkronja volt a mai!!

Fentre Üzenet nyomtatása #665
Postázva 2012. 05. 09 00:39:15

Üzenetek: 11
Regisztrálva: 13.09.09
Ennyi napja tagunk: 5550

Ikon 

mikorra várható a special Dumet papa?

Fentre Üzenet nyomtatása #666
Postázva 2012. 05. 09 01:05:42

Csapatvezető

Üzenetek: 2413
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5702

Ikon 

Elvileg egy óra múlva felér (2 körül). Sajna elég lassú netem van (egy sima epizód is nagyjából 1-1,5 óra alatt megy fel), és ez is marad egy jó-jó darabig, úgyhogy tőlem ne sokat várjon senki ilyen téren a jövőben sem.

Amúgy, aki esetleg felismer majd a szinkronlistában nem szereplő hangot vagy nem ért egyet valamelyik meglévővel, az jelezze itt, ha kérhetem, mert az Animax szarta kirakni a stábot (minő meglepetés), úgyhogy nekem kellett összevadászni (bár elvileg megvolt mindenki fontosabb).

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Szerkesztette: Dumet - 2012. 05. 09 01:07:12

Fentre Üzenet nyomtatása #667
Postázva 2012. 05. 09 01:10:01

Regisztrálva: 13.09.09
Ennyi napja tagunk: 5550

Ikon 

akkor azt már megvárom! Wink

Fentre Üzenet nyomtatása #668
Postázva 2012. 05. 09 06:23:19

Csapatvezető

Ikon 

Aedua írta:
Spoiler tartalom:

Spoiler tartalom:

DreamerZ29 írta:
Holnap majd írok bővebben a sorozatról egy hsz-t.

Én most Smile Szerintem jól sikerült úgy ámblokk az egész sorozat, kivéve pár dolgot amiket már mondtunk is, mondtam is asszem. Pl. a folytonos Goku Goku hátán nekem fura és irritáló volt, még most is az. Lehet azért mert a régi szinkron, sőt biztos. De ott mintha kreatívabbak lettek volna a készítők, sőt biztos azok is voltak, bátrabban mertek hozzá nyúlni a magyar nyelv fordulatosságához, kreativitásához, bár a mostani nevek és fordítások is jók lettek sok téren, de túlságosan követték a japános nyelvjárást, holott szép a nyelvünk és sok színű, sok rétű. Lehetett volna bátrabban magyarosítani, szerintem. Ennyi a fordításról, nevekről a véleményem és negatívum számomra.

DreamerZ29 írta:
Most csak a szinkronról pár észrevétel:

Szerintem Krilint kivéve fantasztikus lett az egész osztás szinkron téren, mind a sorozatban, mind a filmben Smile Nem tudok sok negatívumot felhozni, sőt szinte semmit DDD Csak szegény Krilint, bár Zseniális teki se volt a legjobb...de Krilinhez képest....Smile

DreamerZ29 írta:
Lippai László-Goku Jr. páros pedig annyira jól sikerült, főleg ezzel a technikai megoldással, hogy teljesen olyan volt, mintha a sima Dragon Ball reboot-ját néztem volna.

Ott a pont látom más is észrevette én ezt a jelenetet vártam a legjobban DDD Amikor ott beszélgetnek pár percet. Ráadásul az is fantasztikusan megvolt oldva, hogy idősebb Son nem tudta ki is neki pontosan Son Jr. DDD Az haláli volt XD Tongue

Összegezve: Nagyon bejött mind a sorozat szinkronja, mind a kis filmé Smile Kárpótol az elnevezések hibáiért. Továbbá köszönöm a munkád Dumet!

Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.

Szerkesztette: BrollySSJ4 - 2012. 05. 09 06:26:19

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #669
Postázva 2012. 05. 09 14:09:37

Üzenetek:

Ikon 

Spoiler tartalom:

Fentre Üzenet nyomtatása #670
Postázva 2012. 05. 09 19:43:19

Csapatvezető

Ikon 

Spoiler tartalom:

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #671
Postázva 2012. 05. 09 20:52:44

Üzenetek:

Ikon 

Köszönöm szépen, Brolly! Így már nagyjából nekem is van egy elképzelésem Smile .

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #672
Postázva 2012. 05. 09 23:04:19

Üzenetek:

Ikon 

Najó, nem emlékeztem a Z-re meg egy csomó részt nem láttam Tongue
Arra viszont igen, amit Cell legyőzése után mondtak (addig láttam), bár nem hiszem, hogy a gonosz megjelenése Songokun múlt, csak Bulma hülyesége volt. Mindegy... a Z végén is béke és nyugalom volt, egyébként, pedig nem küldték át Gokut semmilyen másik dimenzióba. (A Son az jobb, mint a Goku? Smile Kis Sonka. )
A Gt -t szeretem, de ettől függetlenül nem fogadom el a MÛ folytatásaként/lezárásaként, csak "fanfiction"- kategóriába sorolom, mert azért sántít a dolog pár helyen.
Spoiler tartalom:

De mint mondtad, ez mindenkire rá van bízva. Smile
Az utolsó rész egyébként tökjó lett, bár a kisebbik medve rohadt idegesítő volt számomra. Naja, tökéletest csak Allah alkothat... DDD

Fentre Üzenet nyomtatása #673
Postázva 2012. 05. 10 07:06:27

Csapatvezető

Ikon 

Szerintem átküldték, de ez egyéni mindenkinek Smile Ízlések és pofonok kinek tetszik a GT kinek nem akár a vége akár az egész mű. Hivatalosan az a lezárása, akár részben, mert csak részben fanok által írt mű.
A végét am pont Toryi írta, szóval beszélni kell vele XD
Lényeg dimenzió, mert az én fantáziámba az, mondtam nem kötünk bele DDD Gotennek írtam csak. Egyébként se szeretem leírni mit gondolok róla, mert mindenki talál benne kivetni valót, bezzeg egyénileg semmi fantázia nincs, hogy na vajon mi történt, könnyebb leszarozni, le rosszazni Smile

A Son? Nem, nem jobb, de szinkronba nem tenném bele Smile Becézés így fórumon, nem hivatalosan teljesen más, mint egy szinkronba.

Szerkesztette: BrollySSJ4 - 2012. 05. 10 07:10:11

Fentre Üzenet nyomtatása #674
Postázva 2012. 05. 10 18:13:09

Üzenetek: 13
Regisztrálva: 14.09.09
Ennyi napja tagunk: 5549

Ikon 

No, megnéztem én is ezt a spacialt, tetszett, tényleg jól megvan csinálva a kis Goku, és az "öreg" Goku beszélgetése. Én is megköszönném, Dumet a munkát, mégegyszer kösz!!
De ha már írtatok itt elképzelésekről, hogy mi lehet a GT után, megakadt a szemem a sírkövön, ami előtt Pan és a kis Goku imádkoznak, és érdekességre bukkantam, eddig még egyszer se vettem észre ezt Ohmy
Spoiler tartalom:

Viszont ha jól emlékszem nem hibádzik a GT abban, hogy az öreg Kaioshin azt mondja Bulmának, hogy miatta van az egész, mert feltalálta a sárkányradart, mert ha jól emlékszem, de javítsatok ki mindenképp ha tévednék, a Red Ribbon úgy tett szert radarra, hogy Blue tábornok ellopta azt Gokutól, mikor még Araléék falujában volt, azt hiszem Pingvin falu vagy micsoda, Pilaf meg lemásolta a technikáját a radarnak...
Erre mostmár én is kíváncsi vagyok... lehet újra kellene nézni a sima Dragonballt? DDD

Fentre Üzenet nyomtatása #675
Postázva 2012. 05. 10 20:31:44

Moderátor

Üzenetek: 71
Regisztrálva: 10.11.10
Ennyi napja tagunk: 5127
Lakhely: Mosonmagyaróvár

Ikon 

A Vörös Szalag csoportnak is volt már alapból radarja, csak Bulmáé sokkal érzékenyebb, ezért lopták el Smile

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #676
Postázva 2012. 05. 11 01:02:13

Üzenetek:

Ikon 

Brolly, mikor azt írtam, hogy "nem küldik át Gokut másik dimenzióba" , akkor a Z végéről beszéltem, NEM a Gt-ről. Olvass csak vissza.
A Gt végét illető teóriáddal nincs semmi gond.
Van nekem fantáziám különben, csak másra használom.:/
Különben miez a diszkrimináció, Gotennek elmondod, engem meg lesöpörsz azzal, hogy "ez emlékezet meg fantázia kérdése" Cry Nem láttam végig a Z-t, így nincs mire emlékeznem.

Az a "míg SonGoku-itt-van-nincs-béke", az ami nem tetszik. Ezt csak Bulma találta ki. Bulma meg egy tapló, Goku meg hiszékeny... :/

(Spoileres szöveg):
Spoiler tartalom:

Hát, igen. Toriyama már nagyon le akarta zárni. Biztos baromira unta már az egészet, és azt akarta, hogy véletlenül se tudjanak folytatást csinálni.

Bizony, Atrik jól tudja a radaros témát, még ki is térnek rá pár mondat erejéig a RR főhadiszállásán.,, most meg nem tudnám mondani melyik részben.
Pilafnak is volt korábban, a képregényben egyértelműen látszik a képernyő a kastélyában, ami a gömböket jelzi, sőt Pilaf mondja, hogy " Biztosan nekik IS van radarjuk". (A magyarul kiadott mangában valamiért nem így fordították... :/)

Szerkesztette: - 2012. 05. 11 01:09:24

Fentre Üzenet nyomtatása #677
Postázva 2012. 05. 11 03:55:18

Csapatvezető

Ikon 

Ja látom, bocsi DDD

Hát na ő kérdezte DDD Gondoltam akkor neki mondom ha már kérdi Smile Igen én is rég láttam mostanság neki is kezdek full elölről. Smile

Fentre Üzenet nyomtatása #678
Postázva 2012. 05. 11 15:50:31

Regisztrálva: 14.09.09
Ennyi napja tagunk: 5549

Ikon 

Szerintem a történetet a Cell saga után kellett volna lezárni, számomra tökéletes volt
Spoiler tartalom:

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #679
Postázva 2012. 05. 11 16:26:54

Üzenetek:

Ikon 

Eredetileg addig is tartott, csak a rajongók nyomására Toriyama úr nekiállt a folytatásnak. Azért tök jó lett a Boo saga is, és valahogy jobb az ember közértzete, hogy SonGoku is életben maradt a végén és képzi az utódját.
Uubnak viszont van egy nagy "hibája". Nem csillagharcos, szóval nem tudja turbózni magát. :/ Tényleg kár, hogy a Gt-ben úgy elsikkadt.

Fentre Üzenet nyomtatása #680
Postázva 2012. 05. 13 18:32:59

Üzenetek: 178
Regisztrálva: 26.10.09
Ennyi napja tagunk: 5507
Lakhely: Győrújbarát

Ikon 

Nekem személy szerint a Buu Saga a kedvencem, ott az összes kedvenc karakterem: nagy Gohan, Gotenks, Kaioshin, Buu; de jobban örültem volna hogyha Gohan nagyobb szerepet kap.

RSS Fórumra ugrás:
Kiemelt híreink

© DragonHall+ v3.0 | 2009-2024
Póvered báj PHP-Fusion

Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!