Van benne valami, de azért ez túlzás. Ahogy már írták előttem, más animékben is megfigyelhető ez a dolog, ez egy tipikus shounen tulajdonság, és nyilván mivel egy régebbi darabról van szó, jóval erősebb a hatása. Egyébként talán a Yu Yu Hakusho nem lett megemlítve mint a DB-vel majdhogynem kortárs shounen (kicsit újabb, de az érdekessége az, hogy a Bleach ősének tekinthető sok tekintetben, emellett rengeteg DB-s hatás is megfigyelhető benne). Ugyanakkor ez a szuperhősösdi ott is eléggé kirívó, igaz nagyobb szerepet kapnak a többiek már. Mindenesetre ízlések és pofonok, ki hogy látja.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Mindjárt jön is, csak nagyon lassú a netem és ráadásul meg is szakadt a feltöltés, én meg bealudtam, úgyhogy most töltöm...
Szerk: Na kint vannak a részek!
Ami a hangokat illeti, a szélsárkány hangja lehetett volna jobb is szerintem, de azért nem volt annyira rossz. A másik sárkány viszont tökéletes választás volt szerintem, én is Albert Pétert választottam volna, úgy végsősoron meg vagyok elégedve.
Ja amúgy nem tudom miért, de meg voltam győződve róla, hogy az a szöszi fiú az 51. részben, az lány szóval kicsit meglepődtem
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Sajnos gyakorlatilag semmi. Egyedül a GT-hez tartozó speciál lesz leadva, de a DB és DBZ-hez tartozó filmek-speciálok nem várhatóak, ahogy a sorozat se.
Kikyou (InuYasha)
A tegnapi 53. rész felvételében több, nagyon csúnya hanghiba is belekerült a hangsávomba a felvétel közben, mint kiderült a szolgáltatóm valamiért hibásan vitte át a jelet. Ugyan azt terveztem, hogy így is megosztom addig, amíg a csütörtöki ismétlésbe le nem megy újra és fel nem tudom venni újra, majd cserélni a részt, mégsem így lesz. Az éjjel folyamán vagy 5-6 alkalommal indítottam el a feltöltést (a max 60-70 kb/s-al hasító netemmel), vagy 3-szor fagyott ki a gépem és vagy kétszer omlott össze a böngészőm. Úgy döntöttem, hogy nem idegelem magamat tovább és megvárom a csütörtököt (addig kényelmesen feltöltöm az 54-est, a javítás után pedig a másikat). Amúgy se szeretnék szart kiadni a kezemből (mutatok egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lett volna az egyik jelenet, nyugi, nem spoileres ellenben egy másikkal, ami szintén hasonló hibával jött át, csak még ettől is szarabbul):
Szóval türelem és köszönöm előre is a megértést.
Kikyou (InuYasha)
Hát eredetileg nem így lett volna, mivel ugye volt egy hét csúszás egyszer, amikor bakiztak és rossz részt adtak le. Ja meg amúgy ne feledkezzünk meg a DBGT speciálról se, ami az utolsó két részt követő héten kerül adásba.
Kikyou (InuYasha)
Az 53. részben amit Lippai László játszott valami fantasztikus volt, főleg a kamehameha, meg amikor azt mondta hogy "átveszem a tested felett az uralmat".
hello srácok figyi amúgy most ki fogyott a nyers anyag mert 3 napja semmi vagy rendszer hiba van most nálatok? mert unalom van mert nem láttam a gt részeket kedden 53 54 mert nagy kíváncsi vagyok milyen volt .
Kíváncsi vagy bazdmeg? Oké, akarod látni és tudni milyen az amikor én ideges lesz, mert felbaszol?
Nem? Akkor fogd meg az egeredet és görgess fel kibaszott fénysebességgel a hozzászólásod fölött található 5. irományhoz, ha eltévesztenéd a házszámot akkor mutatom melyikhez egész pontosan--> Ehhez
"Felhívás következik!
A tegnapi 53. rész felvételében több, nagyon csúnya hanghiba is belekerült a hangsávomba a felvétel közben, mint kiderült a szolgáltatóm valamiért hibásan vitte át a jelet. Ugyan azt terveztem, hogy így is megosztom addig, amíg a csütörtöki ismétlésbe le nem megy újra és fel nem tudom venni újra, majd cserélni a részt, mégsem így lesz. Az éjjel folyamán vagy 5-6 alkalommal indítottam el a feltöltést (a max 60-70 kb/s-al hasító netemmel), vagy 3-szor fagyott ki a gépem és vagy kétszer omlott össze a böngészőm. Úgy döntöttem, hogy nem idegelem magamat tovább és megvárom a csütörtököt (addig kényelmesen feltöltöm az 54-est, a javítás után pedig a másikat). Amúgy se szeretnék szart kiadni a kezemből (mutatok egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lett volna az egyik jelenet, nyugi, nem spoileres ellenben egy másikkal, ami szintén hasonló hibával jött át, csak még ettől is szarabbul):
Szóval türelem és köszönöm előre is a megértést."
Ja és mellesleg ez volt az utolsó, hogy nem olvastál a következőnél kibaszlak anélkül, hogy szólnék, értettük egymást? Ezentúl mindenkivel ezt játsszuk, mint az oviban, egyszer szólok, kettőnél.... Kiderül mi van.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Na, végül csak elkészült a nagy mű, szerencsére az ismétlésből végre rendesen fel tudtam venni az 53-as hangját, így elvileg mindkét rész hibátlan. Ha mégis találnátok bármiféle hanghibát, legyen az zúgás, pillanatnyi hangmegszakadás, akármi, akkor jelezzétek felém azonnal, elvileg nem kéne lennie. Jó szórakozást!
kerteszpeter20, a következő neked szól, ide figyelj! (katt a spoiler gombra):
Spoiler tartalom:
Ez volt az utolsó húzásod. Már megfigyeltem, hogy a Kilari topikban is b*sztál olvasni, ráadásul állandóan spoilereztél, nem használtad a megfelelő gombokat többszöri figyelmeztetés ellenére sem (már ezért kib*szhattalak volna, de nem tettem). És most itt is nyilvánvalóan eszedbe se jutott visszaolvasni, ettől nyilvánvalóbban ezt nem is bizonyíthatnám. Ez itt nem az Animax Facebookja, ahol megengedik, hogy egymás után 50-szer feltegye valaki ugyanazt a kérdést.
Ha az előbb említett két kihágás bármelyikét meglátom innentől, és hasonlóan egyértelmű lesz, azonnal repülsz szó nélkül. Nem hiszem, hogy olyan bonyolult lenne ezeket betartani.
Ja, és ha ezt meg nem olvastad el, hát akkor sajnos megszívtad... bocsi. A fórum arra való, hogy olvassunk benne, nemcsak arra, hogy írkáljunk bele össze-vissza.
Kikyou (InuYasha)
oké oké de figyi dumet arra nem gondoltál hogy nem én lehet az aki ezt csinálja mert én már találtam aki mindig írt ide a fúromra és meg kapta a büntetését de ígérem nem fog többé előfordulni 100% ra erre meg is esküszöm rá!
Az Animax-nak a honlapját figyelem, a GT műsorrendjéről, és a 60. rész után azt írják, hogy elölről kezdik el újra vetíteni, vagyis az első 2 rész van beírva.
Erről tudtok valamit? Ill. honnan az infó, hogy lesz GT Special?
Az Animax-nak a honlapját figyelem, a GT műsorrendjéről, és a 60. rész után azt írják, hogy elölről kezdik el újra vetíteni, vagyis az első 2 rész van beírva.
Erről tudtok valamit? Ill. honnan az infó, hogy lesz GT Special?
Ahogy DBS kolléga mondja, adják tovább a 61-62. részt
Spoiler tartalom:
(Kedd 2012-04-24 21:15 Dragon Ball GT
Dragon Ball GT
Episode 161
Mindenképp nyerek! Goku lenyelte a négycsillagos kristálygömböt!
Kedd 2012-04-24 21:40 Dragon Ball GT
Dragon Ball GT
Episode 162
Goku megmentése! Felbukkan az utolsó szövetséges!
Csak közben elkezdik ismételni is előrről, mert unjuk már a Blicset és társait amiket 66x ismételnek
Film: Onnan, hogy eddig mindig úgy kaptak, vettek jogokat egy egy sorozatra, hogy a filmeket, filmet (mikor mire van jog, meg pénz, meg hogy adják a japánok) is levetítették.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Eh... megelőztél pajtás nos igen... Amikor kiderült anno, hogy szinkront kap a GT, az addigi hangok alapján összeállítottam magamnak egy listát, hogy kik azok, akik leginkább illenének az egyes szereplőkhöz. Ami azt illeti Vass Gábor is benne volt, bár 3 szerepre is jelöltem, hogy ezek közül az egyik biztosan ő lesz... Hát nem tévedtem mert a 3 közül a harmadik bejött (másik kettő: Zunama, Bon Para). Én nagyon szeretem a hangját, úgyhogy nekem ez kifejezetten pozitív, annál is inkább, mivel a színészről magáról tudom is, hogy nagyon szereti a meséket és ezen belül az animéket is kedveli, vagyis szívesen vállal ilyen szerepeket.
Így már csak a GT speciálra maradt pár új hang, amiket még nem tudunk, a sorozatban már nem lesz újdonság. Azt kell mondjam, hogy nagyon jól összerakott stáb lett végül az egész, összességében pedig jó lett ez a szinkron, megüti és túl is lépi valamelyest a mostani színvonalat, persze nyilván nem a régi DBZ szinkronhoz kell hasonlítani. Egyedül Krilin hangjával nem vagyok megelégedve, de róla tudtuk, hogy úgyse lesz jó (lehetett volna jobb is, de mindegy, talán majd a KAI-ban).
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!