Külsőre nem látszik rajtam, de félelmetes erejű szörny vagyok. Feletteseim parancsára fontos küldetéseket végzek el, de ezeknek a jellegéből kifolyóan az utamba kerülő embereket nem avathatom be terveimbe, mégha szimpatizálok is ezekkel a földi halandókkal. Egyiküket különösen tisztelem ereje és bátorsága miatt, még szörny létemre is. De hogy kit, az maradjon az én titkom. ^^
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nem, egyik sem. Eszközölök egy kis segítséget akkor, mert látom nem nagyon megy:
Férfi vagyok, mindig az emberi alakomban jelenek meg mások előtt, igazából a szörnyalakomat senki se látta még soha. Küldetéseim során, amelyekkel a feletteseim bíztak meg, sokszor találkoztam az említett csapattal. Mindannyian erős mágikus képességekkel rendelkeznek, különösen a vezetőjük, aki elég idegesítő, be nem áll a szája, állandóan csak enne, de ugyanakkor nagyon bátor és önfeláldozó. Van még vele egy bajvívó és két sámán képességekkel rendelkező, az egyikük híres családból való királyi leszármazott.
Remélem így menni fog. Fantasy animéről van szó és szinkronos. Asszem túl sokat is segítettem.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime talált, szereplő nem. Olvasd el figyelmesebben mindkét leírást, rögtön egyértelmű lesz.
Kikyou (InuYasha)
Pontosan. Pedig tényleg nem volt nehéz... Te jössz.
Kikyou (InuYasha)
Trinity Blood - Abel Nightroad?
De amúgy van benne több krusnyik is szóval nem teljesen egyértelmű. Pl. Cain Nightroad, Seth Nightroad (meg van egy negyedik, aki nem szerepel az animében csak a mangában).
Kikyou (InuYasha)
Természetesen el lehet fogadni az utóbbi kettőt is, de amúgy egy rugóra jár az agyunk, hiszen pont Abel volt az, aki az 1. részben így mutatkozott be. Te jössz.
Végzős gimnazista lány vagyok, és egy japán kisvárosban élek, amelyről sok rejtélyes történet kering. Egy nap én is részese lettem ezeknek a rejtélyeknek, és meggyőződhettem róla, hogy nem csupán mendemondák. A szél befújta a kalapomat egy elhagyatott épületbe és amikor utánamentem, egy testvérpárba és két srácba botlottam. Együtt mentünk felfedezni a helyet, amikor hirtelen egy csomó szellem ránk támadt. Sikerült elmenekülnünk, de azóta egy perc nyugtunk sincs a szellemektől, akiket egy rejtélyes napló segítségével tudunk elűzni. Ugyanakkor viszont igaz barátokká váltunk mindannyian.
Kikyou (InuYasha)
Momoko nyert igen, ügyes vagy.
Egyébként nem Tatsuki, hanem Satsuki a másik karakter (Tatsuki a Bleachbe van XD).
Te jösz arnold.
Kikyou (InuYasha)
Nekem Maes Hughes a tippem a Fullmetal Alchemistből, de tényleg eléggé zavaros ez a megfogalmazás.
Kikyou (InuYasha)
Egy áruló kisérletében életemet vesztettem. A kisérletben kénytelen voltam akaratom ellenére beosztottamra és felettesemre támadni és a beosztottam végül megölt. Van egy öcsém és egy hugom, volt egy feleségem is, de ő is meghalt. Az öcsém bosszút esküdött a társaimon, mert észre vette, hogy egyik társam fegyvere által lettem megölve. Majd az áruló egyik szolgája megjelent a beosztottamnak és meg próbálta elhitetni vele, hogy én vagyok.
Ki vagyok?
Shiba Kaien a Bleachből (legalábbis minden egybevág)
OFF: A jövőben ilyesmi hasonló leírásokat írjon már mindenki, ne csak 1 mondatot ha lehet, hanem minimum 2-3 értelmes, lehetőleg összetett mondatot, hogy ezzel is segítsük a kitalálást.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!