Vagy csak szimplán félrefordítás a franciák részéről, ahogy azt megszokhattuk tőlük... Amúgy nekem is feltűnt, szerintem azért bosszankodik ott, hogy hogy lehetett ilyen bolond, hogy összeállt ezekkel a kis senkikkel, meg főleg Son Gokuval, aki ugye a halálos ellensége volt akkor és anno úgy elbánt vele. Szóval a büszkeségével lehet kapcsolatban a dolog, meg persze fáradt is volt ott, hiszen előtte harcolt. Amúgy fogalmam sincs, én se láttam japánul. Ha valaki látta, az leírhatná, mert én is kíváncsi vagyok.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
akkor úgy gondolom, hogy tekinthetjük lezártnak ezt a kérdést minden bizonnyal kimerültség, ha már egy angol oldalon is azt írták
így viszont már logikus, hogy az a doboz tényleg egy óra, mindig azt hittem, hogy valami mini regeneráló szerkenytyű xD
Mondjuk ebben is van logika. Utólag megbánta, hogy átadta az "áztatógépet", mert teljesen biztos volt abban, hogy szuper harcos lesz, és legyőzi egyedül is Dermesztőt, de aztán kiderül, hogy jól tette, hogy meggyógyította Gokut ezek szerint tényleg lehet az a doboz regeneráló kütyü is
Látom hű vagy a nicknevedhez mert nem olvasol híreket... Ha elolvastad a híreket, utána térjünk vissza erre a témára, ha még van kérdésed. Egyébként is rossz topikba írtál...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
A fiatal Kaioshin mindig ilyen tutyimutyi balf@sz volt? Mondjuk az egész gt-re jellemző, hogy a szereplők állnak és néznek, mikor éppen valamit sürgősen meg kéne tenniük... annyira idegesítő. Korábban is Pan simán hagyta volna hogy Gohan kinyírja (holott meg tudta volna védeni magát), meg SonGokuék csak álltak és bámultak, miközben Uub ott kínlódott, hogy visszatartsa Bebyt. Annyira elb@aszták ezzel a sorozatot. Az előző két sorozatban csak egy ilyen esetről tudok, mikor C18- nak el kellett volna menekülnie Cell elől, de az is csak nézett, mint a birka. Na, jó, abbahagytam, de már nagyon kikívánkozott.
Az az Uubos rész engem is zavart, hogy nem emelték a seggüket, hanem csak lestek. Egyébként mikor nyírják már ki végre Beby-t, jöhetne már valami más is (
Spoiler tartalom:
asszem még lesz Cell meg Dermesztő aztán kifújt, ha jól tudom a pokolból jönnek elő
Ez egy alapvető shounen vonás, minden shounen tele van ezzel a tétlen állással, még a legjobbak is, szóval ez nem egy meglepő dolog. Engem is zavar sokszor egyébként. Egyébként ez az egész nyugati találmány, az amcsi rajzfilmekre jellemző.
Neptunusz... kb. azóta ilyen tutyimutyi mióta az idősebb Kaioshin megjelenik a kardból és lehordja állandóan, hogy milyen tapasztalatlan stb. Sajnos ezt a GT-ben eléggé túlzásba vitték bár nyilván azért, hogy jó poénos legyen. Ez végső soron sikerült is valamennyire, csak sajnos így a karakter elveszett kissé. Így is talán ez a legkisebb hibája a GT-nek. Amúgy nehogy azt higyje valaki, hogy most szidom a sorozatot, én még azok közé tartozom akik viszonylag kedvelik és nem hordják le minden szarnak. De ez a téma is megérne egy regényt...
Spoiler tartalom:
Ami Bebyt illeti, már csak egy rész van hátra, a kövi részbe kipurcan végre, aztán van egy rész még a 40-es amiben a saga megoldása van benne (Föld elpusztul vagy nem stb.) és utána már a nagytorna jön meg az új saga a Szuper C-17-es. Mondjuk én bírtam Bebyt, de ezt a harcot tényleg elnyújtották eléggé itt a végén.
Kikyou (InuYasha)
Én se szidom, csak közöltem a meglátásomat. Ja, igen, valóban az amcsi rajzfilmekre jellemző ez, hogy "állsz és nézed, ahogy megy feléd az úthenger"... Azért is emeltem most ki, mert az előző két sorozatban ilyen nem nagyon volt, többek között azért is kedveltem meg őket, mert a szereplők rögtön reagáltak a szitukra, és ez valahogy nekem természetesebbnek hatott, mint pl a Hanna-Barbera sorozatokban lévő szereplők, nem létező életösztönnel.:9 De oké, ki kell tölteni a műsoridőt.
Én is kedvelem a gt, ahhoz képest, hogy "fikázom" állandóan, ez az egyetlen sorozat, amit az Animaxen nézek Ez egy természetes reakció, azoknak, akik már betéve tudják a sztorit. Mivel (egyeseknek) nem újdonság, mostmár könnyebben észrevesszük a hibáit. "Rajongókór". Nyilván ezért szúrom ki én is a részekben a bakikat.
A 37. részben az öreg Kaioshin azt mondja, hogy "miután 4. szintű szuperharcos csillag lett belőle". Ez szinkron baki lenne, vagy a japánban is így hangzott el?
Valószínűleg baki volt... vagy a fordító írta el, vagy félreolvasta a színész.
Kikyou (InuYasha)
gyshinobi írta:
Az az Uubos rész engem is zavart, hogy nem emelték a seggüket, hanem csak lestek. Egyébként mikor nyírják már ki végre Beby-t, jöhetne már valami más is (
Spoiler tartalom:
asszem még lesz Cell meg Dermesztő aztán kifújt, ha jól tudom a pokolból jönnek elő
).
DragonBall-ban nem divat, hogy egy erős/büszke harcos segítségére sietnek, ha az nem kéri.
Ami Neptunuszt illeti, nem biztos, hogy ártani szeretett volna Dendének és Popo-nak, ezért menekült előlük, minthogy szétcsapkodja őket. Ezért tűnhet gyengének
Aedua szerintem arra a jelenetre gondolt inkább, amikor ott bénázik az öreg előtt, az meg leordítja... Az a jelenet egyértelműen valamicske poén szolgáltatására készült és ennek ő volt a szenvedő alanya, mivel a jelen szereplők közül az ő karaktere illett bele leginkább ebbe, mivel már a DBZ-ben is sokszor szivatta az öreg, gondolták, akkor majd menni fog itt is. Csak éppen picit túlzásba vitték és így teljesen hülyének állították be. Ennyi a történet.
Kikyou (InuYasha)
gyshinobi írta:
Spoiler tartalom:
).
Spoiler tartalom:
Nemsokára vége lesz ennek a Beby sagának, utána jön egy Harcművészeti Nagytorna, aztán a Pokolból előjönnek azok a harcosok, akik odakerültek, köztük Nappa is feltűnik pár másodperc erejéig. Cell és Dermesztő nem jönnek előa Pokolból, hanem ottmaradnak. Aki előjön a Pokolból, az egy új C17 lesz, aki egyesül a korábbival, és így lesz belőlük Szuper17, valamint visszatér Dr.Myuu is. És miután őket is legyőzték, a kristálygömbökből előjönnek a gonosz sárkányok, őket is legyőzik, és ezzel vége az epikus történetnek.
gyshinobi írta:
Spoiler tartalom:
).
DragonBall-ban nem divat, hogy egy erős/büszke harcos segítségére sietnek, ha az nem kéri.
Ebben igazat adok Dave-nek, plusz még hozzátennék egyet s mást. Emlékezzünk vissza a DBZ-re, amikor Dermesztő ellen ment a harc
Spoiler tartalom:
Songoku hagyta hogy Dermesztő elérje a 100 % erejét, és ezt még meg is indokolta azzal, hogy látni szeretné hogy mire képes az univerzum legerősebb lénye amikor az a teljes erejét használja.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!