Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!

Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Az istenek alkonya Akuma-kun Kutyák szigete Arcane - League of Legends Maja, a méhecske legújabb kalandjai Az istenek alkonya Rick és Morty A fantasztikus Róka úr Maja, a méhecske legújabb kalandjai Az istenek alkonya

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen

Regisztrált tagok: 7301
Legújabb tag: ZooLee

Látogatók ma: 32948
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 787756
Összes látogatók: 59766932

Reklám

Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 12 szavazatok)  
Ikon 
Dragon Ball
Fentre Üzenet nyomtatása #501
Postázva 2012. 01. 11 00:32:09

Üzenetek: 11
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 13.09.09
Ennyi napja tagunk: 5551

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Dragon Ball

jajj krilin hangja siralmas Cry

Fentre Üzenet nyomtatása #502
Postázva 2012. 01. 11 00:54:23

Csapatvezető

Üzenetek: 2148
Regisztrálva: 18.04.09
Ennyi napja tagunk: 5699
Neme: Fiú

Ikon 

Sajnos az, ja :S

Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.

Fentre Üzenet nyomtatása #503
Postázva 2012. 01. 11 01:36:33

Csapatvezető

Üzenetek: 2413
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5703

Ikon 

Egyiket se írták ki és sajnos én is most hallottam először, úgyhogy egyelőre a stábba se írtam bele. Ebbe a mostani két részbe annyi számomra hatalmas nagy hiba volt, hogy kicsit el is vette a kedvemet a sorozattól. Először is a nevek:
Kibito-Kai, Kibito, Kaioshin mester, Kaioshin bolygó... és persze a folyamatos basszusozás... Basszus... Basszus... Basszus...
Még szegény Csuha Lajos is ezt mondja... már bocsánat, de egy 60 év körüli ember ne mondja már azt, hogy basszus... mert én még alapvetően hozzá vagyok szokva ehhez a sok Naruto meg Bleach miatt de azért már... Nem hittem, hogy ezt fogom írni, de a fordító egy gyökér...

A másik a hangok. Az idősebb Neptunusz vagy Kájósin (tessék ez a neve háá) hangja továbbra is nagyon bejön, ez egy jó választás volt, Botár Endre remekül alakít. Shibito (akarom mondani Kibítókáj háá), hát őt már szokom, de Sztarenkitől fényévekre van, sokkal jobban zavar a váltás, mint az öregnél. Krilin... na puff... ez egy szar... nem tudom mit gondoltak, ráadásul Galambos Pétert írták ki, de rohadtul nem ő volt az... szóval kedves Animax, én sok mindent elnézek, de amikor valótlanságokat írnak ki, azt az egyet nem... ezt nem tudom elfogadni. Szóval Krilin hangja egy hulladék, ne szépítsük. C-18 és Marron egy-egy mondata alapján nem volt problémás, mondjuk a női hangokkal amúgy sincs gondom. Most nem tudom, a 41. részig lesz-e valami változás Krilin hangjában, de nagyon remélem, hogy ez csak egy olyan baki volt, mint Herkules esetében az első részben.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #504
Postázva 2012. 01. 11 08:38:14

Üzenetek:
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 20050

Ikon 

Ha Galambos Pétert írták ki, talán a következő részektől már ő lesz. Én sajnos nem tudtam megnézni ezt a két részt, mert nálam nincs Animax, csak barátnőmnél lehet fogni.

Bubura visszatérve: NEM Csík Csaba a hangja, az ő nevét is tévesen írták ki, nem vállalta a felkérést.
Tegnap még egyszer belehallgattam az eddigi részek szinkronjába, és most már 100%-ig biztos vagyok abban, hogy Fazekas István Bubu hangja!
Ha nem hisztek nekem, itt van hangminta:
http://iszdb.hu/?...p;lap=hang
Sugoro hangja engem leginkább Vincze Gábor Péterre emlékeztet. Õ volt Timon az Oroszlánkirályban.

Szerkesztette: - 2012. 01. 11 08:49:11

Fentre Üzenet nyomtatása #505
Postázva 2012. 01. 11 08:50:23

Üzenetek: 17
Regisztrálva: 14.05.10
Ennyi napja tagunk: 5308

Ikon 

Ez a folyamatos basszus engem is nagyon zavar. Egy-kettő még belefér, de szinte minden második részben előfordul. Ez így már sok. Nem lehetne valahogy kapcsolatba lépni a fordítóval, hogy vegyen vissza, mert így tönkreteszi az egész sorozatot. Annyi más kifejezést lehetne használni helyette, nem hiszem el, hogy ilyen szegény a szókincse.

Az Animax stáblistájában ki volt írva Náray Erika is, nem tudom hogy ő kinek akart a hangja lenni, de C18-é biztos hogy nem volt. Ha Buu hangja meg nem Csík Csaba, akkor minek kell hülyeségeket kiírni?

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #506
Postázva 2012. 01. 11 09:03:51

Üzenetek:

Ikon 

Lehet, hogy a szinkronrendezőnek nem esett le, hogy ő Krilin, és csak egy szerencsétlen pappert látott benne, ezért egy papper hangot adott neki, és az animax úgy tudta, hogy Krilin hangja Galambos Péter lesz, és ezért írták ki, remélem h a köv. részektől már tényleg ő lesz. Buu hangja meg mindegy, hogy ki, szerintem passzol hozzá. Azt meg sejteni lehetett, hogy nem Csík Csaba, mert Zarbonnak is ő volt a hangja és arra sem hasonlít. Am ez a basszusozás csak nekem nem tűnt föl? Mert mindenhol ezt olvasom, hogy sok a basszus, de nekem tényleg nem tűnt föl.

Fentre Üzenet nyomtatása #507
Postázva 2012. 01. 11 09:06:10

Csapatvezető

Üzenetek: 2148
Regisztrálva: 18.04.09
Ennyi napja tagunk: 5699

Ikon 

Hát pedig egyfolytában mondja...Pl. tegnap kétszer biztos volt, egyszer Herkules dumájában...Egyszer meg talán Sonéban meg lehet Uub is mondta 1x....Nem tudom kinek tűnik fel, kinek nem de engem is idegesít........

Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.

Fentre Üzenet nyomtatása #508
Postázva 2012. 01. 11 12:49:35

Csapatvezető

Ikon 

DreamerZ: Bubunak valóban nem Csík Csaba a hangja, erre már rájöttem, viszont nem is Fazekas István. Pontosan tudom, hogy Fazekasnak milyen a hangja, a hangmintát is meghallgattam, és állítom, hogy Fazekas Sugoro hangja, ebben megerősít minden. Nem vitázok e felől a továbbiakban. De közben rájöttem a turpisságra. Nagyon vicces, de a pár rész óta kiírt Jegercsik Csaba a hangja, utánanéztem, van egy ilyen színészünk valóban, méghozzá a Magyar Színházban játszik. Azért vicces a dolog, mert szerintem a névhasonlóságot keverték össze: Jegercsik ~ Csík (az utolsó szótag megegyezik). Úgyhogy mindjárt javítom a listát is ennek megfelelően.

masakazu: Náray Erikát én nem láttam kiírva, csak az X-Menben. Biztos, hogy a GT-ben láttad azt te?

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #509
Postázva 2012. 01. 11 13:21:23

Üzenetek: 51
Regisztrálva: 13.09.09
Ennyi napja tagunk: 5551

Ikon 

Náray Erikát én is láttam kiírva. Eddig a basszusozások annyira nem zavartak de tegnap mikor Herkules is mondta na nálam az csapta ki a biztosítékot, Krilin hangja meg vmi borzalom Censored

Fentre Üzenet nyomtatása #510
Postázva 2012. 01. 11 14:00:03

Üzenetek: 17
Regisztrálva: 14.05.10
Ennyi napja tagunk: 5308

Ikon 

Igen, a GT-ben láttam tegnap.

Itt van egy kép is, direkt felvettem:
http://kepfeltolt...es.hu_.jpg

Fentre Üzenet nyomtatása #511
Postázva 2012. 01. 11 14:53:40

Csapatvezető

Ikon 

Aha, hát akkor Brollynak volt igaza mégis (mert ő is mondta, hogy látott egy újat), meg nektek. Viszont, hülyeség, mert C-18-nak nem ő volt a hangja szóval... Na mindegy, azért kösz.

Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #512
Postázva 2012. 01. 11 15:04:37

Üzenetek:

Ikon 

Dumet:Én is ismerem Fazekas István hangját, ezért írtam, hogy őt véltem hallani.
A szinkronhangok.hu fórumára belinkeltem a tegnapi részből hangmintákat. Eddig két hozzászólás érkezett: Krillin - Garamszegi Gábor, Krillin lánya - Kántor Kitty (kérdőjelesen), Bubu - Fazekas István. (Igaz, a hozzászólásba beírtam, hogy én kire gondolok.) Engem is, akárcsak Téged, a valósszereposztás érdekel! Szóval nem vitatkozni szeretnék, de jó lenne, ha több helyről meg tudnák erősíteni ki kinek a hangja.

Amúgy megnéztem az új részeket. Ebben a pár mondatban nem volt vészes az öreguras hang Krillinnek (hosszútávon elképzelhetetlen és idegesítő lenne). C-18 hangját nem ismertem fel. A stáblista alapján lehet, hogy Náray Erika lesz, csak ezt az egy mondatot még nem vele vették fel.

Szerkesztette: - 2012. 01. 11 15:16:35

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #513
Postázva 2012. 01. 11 16:09:59

Üzenetek:

Ikon 

Tény, ami tény Krilin hangja borzalom. Remélem, hogy tényleg cserélik Galambos Péterre. Amugy sztem ha Breyer Zoltán még élne, akkor se vállalta volna el Krilint, mert egyszer olvastam egy interjút, és abban volt, hogy nem szerette Krilint.

Fentre Üzenet nyomtatása #514
Postázva 2012. 01. 11 16:16:16

Csapatvezető

Ikon 

Nem akarlak lelombozni, de Lippa Lacii se szerette Son Gokut különösebben, szóval nem csak ezen múlik. Ami meg a bakikat illeti... reménykedem benne, hogy tényleg így lesz, ahogy C-18-nak se lenne rossz Náray Erika, igazából egy hasonló hangot képzeltem el neki, szóval nem lenne rossz választás. Lehet, hogy tényleg csak baki volt, volt már hasonlóra példa.

Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #515
Postázva 2012. 01. 11 17:23:48

Csapatvezető

Üzenetek: 721
Megköszönve: 1 ideje 1 üzenet
Regisztrálva: 14.09.09
Ennyi napja tagunk: 5550
Lakhely: Mars K9-es zóna perem vidék széle

Ikon 

Nem tudom hangra kicsit hasonló és lehet, hogy arcra mentek van az az egyszer volt hol nem volt ember, világőr, stb. és abból az öregember meg az Einsteines részre gondoltam, hogy kiköpött olyan

dragonhall.hu/images/avatars/hackL.jpg

Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.

Fentre Üzenet nyomtatása #516
Postázva 2012. 01. 11 19:26:36

Csapattag

Üzenetek: 836
Regisztrálva: 20.05.10
Ennyi napja tagunk: 5302

Ikon 

Hát Krilin hangja elég fura volt, de csak utólag jöttem rá, hogy ki ő (csak egy öregembernek néztem DDD). A basszusozás nem tűnt fel annyira, lehet hogy már megszoktam, amúgy megint volt egy nem beszélős szinkronhiba (a 32. részben 7 perc körül nem beszélt Son Gohan).

Fentre Üzenet nyomtatása #517
Postázva 2012. 01. 11 22:13:54

Csapatvezető

Ikon 

Na közben lefolytattam egy kisebb beszélgetést a Facebookon Herendi Bálinttal, a fordítóval a "basszusozásról". Ha nem haragszotok meg, bemásolom ide Spoilerbe ezt a beszélgetést, talán így egyszerűbb:

Spoiler tartalom:

Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #518
Postázva 2012. 01. 11 23:34:56

Üzenetek:

Ikon 

Lippai, hogy-hogy nem szerette Gokut? Írta vhol, vagy honnan tudod?

Fentre Üzenet nyomtatása #519
Postázva 2012. 01. 11 23:44:42

Csapatvezető

Ikon 

Hasonlóképpen, mint te Breyer Zolit... csak én bennfentesektől tudom.

Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #520
Postázva 2012. 01. 12 01:27:56

Csapattag

Üzenetek: 836
Regisztrálva: 20.05.10
Ennyi napja tagunk: 5302

Ikon 

Jól sikerült ez a beszélgetés, meg lett fegyelmezve Herendi Bálint DDD. Kíváncsi vagyok a következő részekben hány basszus lesz DDD.

RSS Fórumra ugrás:
Kiemelt híreink

© DragonHall+ v3.0 | 2009-2024
Póvered báj PHP-Fusion

Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!