Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Még bele kell rázódnia a szerepbe, de amúgy hallatszik a hangján hogy megint próbálja azt a jó recsegős hangot visszahozni, amit anno. Dehát két mondattól ne várjon senki csodát. A lényeg, hogy maradt a hangja, szóval tök király
Így van, mindjárt jön a rész Megától függően főként...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Két észrevételem van, az egyik, amit már említettetek, Sátán. Mikor meghallottam, azt hittem, valaki mást raktak be hangnak, olyan fura volt.
A másik: egyszer sem hangzott el, hogy "basszus"! Songohan káromkodott kétszer, de egyszer se basszusolt! Milyen kultúrember! Bár lehet, hogy majd bepótolja..
Hát azért az túlzás, hogy annyira nagyon felismerhetetlen volt a hangja, bár igaz, hogy aki mondjuk más animében nem hallotta még Krisztiánt, az nem tudja. Sámán királyban meg a Slayersben a "normál" hangján beszél, el se hinnétek, hogy ő az, főleg a Sámán királyban, mivel ott egy Sátánnal pont ellentétes személyiséget szinkronizál XD
Na amúgy nem sokat fog szerepelni, még lesz a 40. részben, aztán a 40-es részek elején a Szuper C-17 sagában pár részben (ezen a részen van a legtöbb szerepe), és végül megjelenik még az utolsó részben egy jelenet erejéig. Sajnos tehát nem sokat fog szerepelni alapvetően, max. a Szuper C-17-es részekben várható viszonylag sok mondata.
Kikyou (InuYasha)
Alig várom, hogy eljussak ezekhez a részekhez! Anno amikor a lengyelen néztem, akkor is a "Pan babává változik" részeknél hagytam abba. Most is odáig bírtam. Lehet átugrom és a 25-től folytatom. Aztán majd be lesz pótolva, ha nagy lesz a hiányérzet.
C-17-nél reménykedem még Crespo Rodrigoban. A Naruto hosszútávú munka lett volna, viszont ha a Csizmás Kandúr belefért az idejébe, talán erre a pár részre tudnak egyeztetni vele.
Herkulesként nekem Pálfai Péter jobban bejött, mint a Z-s hang (Imre István?). Csuha Lajost nem hallottam még a szerepben. Írtátok, hogy jobb, viszont neki már van egy karaktere a Buu Sagaban a hangját ismerve, nehezen tudom elképzelni ebben a szerepben.
Krillinként nagyon jó lenne újra Galambos Pétert hallani. Anno a DB-ben remek volt, a mai napig nem értem miért kellett lecserélni. Sokan sajnos Hádára emlékeznek (pedig össz-vissz 10 része volt). Remélhetőleg az Animaxszosok és a szinkronrendező is rá gondolt.
Hát igen Crespóban még én is reménykedem, mert valóban nincs sok szerepe, bár én még másokban is reménykedem, minekutána, olyanok is vállalták a szerepüket, akikre azt mondtam még a GT kezdése előtt, hogy szinte biztosan nem vállalják el... szóval bármi lehetséges. Herkülesnél márpedig Imre István lenne a legjobb, de hogy mi lett vele... teljesen eltűnt az utóbbi időben... Csuha Lajosról nem tudok hogy lett volna másik szerepe, de ő tényleg jól nyomja Herkulest, tetszik hogy ő lett, lehet, hogy mégiscsak figyelembe veszik a negatív visszajelzéseket? Galambos, nos igen... hát szegény Breyer Zoli után valóban ő volt a jobb Krilin, egyébként szerintem vagy megunta, vagy volt jobb dolga, ezért cserélték le, ilyenre már mások esetében is volt példa. Na mindegy, eddig semmi ok nincs panaszra egyébként, szerintem továbbra se igen lesz. Nem hittem volna, hogy ennyi mindent kihoznak ebből a GT szinkronból, az apró hibák ellenére is egyszerűen tökéletes... Beby alias Kossuth Gabi pedig überelhetetlen, ebből nem engedek...
Kikyou (InuYasha)
DreamerZ29 írta:
Csuha Lajost nem hallottam még a szerepben. Írtátok, hogy jobb, viszont neki már van egy karaktere a Buu Sagaban a hangját ismerve, nehezen tudom elképzelni ebben a szerepben.
Krillinként nagyon jó lenne újra Galambos Pétert hallani. Anno a DB-ben remek volt, a mai napig nem értem miért kellett lecserélni. Sokan sajnos Hádára emlékeznek (pedig össz-vissz 10 része volt). Remélhetőleg az Animaxszosok és a szinkronrendező is rá gondolt.
Csuha Lajost még nem hallottad? Ohh tényleg ugord át azt a "pár" sokak szerint "unalmas vontatott bla bla" részeket és hallgass bele Nekem abszolút favorit! Főleg azok a gonosz röhögések, ehj felülmúlhatatlanul jó
Krilinként én is vissza hallanám Petyát, most az X-Men animében volt pár részt, hozza a régi formáját, amit várhattunk is tőle.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Adom Dumet véleményét, Beby magyar hangja brutálisan eltalált, érdemes megnézni egy japán részt ahogy beby beszél, durva hogy még a hanglejtések is passzolnak szinte....
Amúgy valaki nem tudja, hogy mi alapján is fordítanak Animaxnál?
Mert mindenki azt mondta, hogy angol szinkron alapján, de mégis, angol szink alapján nem Tsufuru kellene hogy legyen hanem Tuffle... de persze a a Tsufuru jobb eredetibb, már csak a csillagharcosnak kellene szaijának lennie... ugyebár mindegyiknél ott a -jin, de az japánul embert jelent, szal lényegében értelmetlen odatenni... Ja meg nem Son, hanem Szon-nak ejteni
De amúgy tetszik a szink, csak jó lett volna ezt az 1 sorozatot normális nevekkel végignézni... de jó lesz ez, most beindul a sztori, kíváncsi leszek a Kaioshint mire fordítják, mert Kaio, az maradt Kaitó...
Az eredeti japán anyagot használják. A Son-t szerintem azért nem ejtik Szon-nak, mert már így szokták meg sokan, mint ahogy Vegita is Vegita, nem pedig Vedzsitá, de szerintem jobb is így mondjuk ha teljesen eredeti lenne az se lenne baj
Maga a szinkron minősége viszont zseniális! Bebi hangja fantasztikusan jó, zene a fülnek Bozsó Peti viszont ugyan olyan jól hozza Vegita karakterét mint anno 13 éve, mintha csak rá szabták volna ezt a karaktert
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!