Az nem jelent semmit, hogy nem írtak eddig, nem kell ennyire besózva lenni. Az ilyen hibákat általában javítani szokták, mert nem azért nem adták le a részt, mert nem készült el időben (olyanra is volt már példa, de arról előre szóltak is legalább egy héttel), hanem kijátszási hiba történt ami azt jelenti, hogy a kijátszó stúdióban néztek be valamit, az Animaxtől független dolog történt tehát. Ez azt is jelenti, hogy mivel az ismétléskor meg máskor is a stúdiónak azt kell levetítenie, ami a műsorban van, így elméletben az ismétlés akkor is jól megy le, ha nem veszik észre a hibát. Persze nyilván jobb ha tudnak róla, de azután, hogy 2 oldal csak erről szól a Facebookon, egyszerűen kizárt, hogy a kolléga ne tudjon már róla. Szóval nyugi van, nem kell pattogni senkinek...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Jah, de jobban is tették, Csuha Lajos bejövősebb hozzá nekem legalábbis, nem tudom ki hogyan van vele. De két újabb hang is debütált ebbe a részbe, akik szintén nagyon jók lesznek... Bár Molnár Ilivel mindig elfogult vagyok meg mert nem is sokat beszélt most ez igaz, de vagy Bogdányi Titit, vagy őt tudtam elképzelni Branak. Valese hangja meg nem sokat szinkronizált eddig csak a Bleachbe meg talán a Kilariba, de most nagyon jól nyomta a szerepét.
Kossuth Gabit meg egyre jobban imádom, egyszerűen elképzelhetetlenül jól hozza Beby szerepét, annyira ráöntötték ezt a karaktert, hogy az valami hihetetlen... Mint a DBZ-ben a legtöbb hang, ő is elválaszthatatlan hangjává válik Bebynek, ebben biztos vagyok.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Ez egy sajnos elterjed idióta jelölés, az jelenti, hogy 1. évad 25. epizód, meg 1. évad 26. epizód. Az Animaxosok nagyon szeretik használni, csak arra nem gondolnak, hogy enyhén mást is jelent.
OFF: De jó lesz majd látni, hogy Bleach 401. rész, még Japánba se adták le, de nálunk már keményen nyomja az Animax. Meg minden sorozatot a 101. résszel kezdenek, függetlenül attól, hogy hány részes. De még jó, hogy nem keverednek bele, a Narutót kezdték volna a Kakashi álarcos résszel, mekkora lol lett volna.
(gyk: a 168. résztől van szó, ami a 4. évad 1. része)
Szerkesztette: Dumet - 2011. 12. 16 01:25:52. Indok: Ne offoljunk már ha lehet OFF gomb nélkül!
Na mivel az Animax újra a 25. részt adta le kétszer az ismétlésben is a 26. rész helyett, amíg meg nem mondják mi lesz ezután, mi se tudunk mit tenni. Kérek mindenkit, hogy tartózkodjon tőle, hogy 50-szer leírja vagy a fórumba, vagy a hírek hozzászólásai közé, hogy megint rossz rész ment le, mivel tudunk róla! Szóval ha meglátok ilyen panaszkodó jellegű hsz-t azt azonnal törölni fogom.
Természetesen latolgatni, hogy mi lesz, azt lehet, csak panaszkodást ne lássak, hogy jajj megint rossz rész volt, nem ment le stb. Mindezt csupán a megelőzés kedvéért írom, mivel a Facebookon már elkezdték...
Amint lesz fejlemény, megírom ide, addig türelem!
Kikyou (InuYasha)
Hát, így legalább biztos, hogy megjegyezzük, mi is történt ebben a részben. Lehet, hogy az illetékesek tini csajok, és szeretik látni Vegust borotválkozni. Perverzek!
jancsi365 írta:
Sziasztok bár nincs animaxen, de úgy olvastam, h csütörtökön leadják a kimaradt 26. részt.. Miért nincs még fent, vagy tán nem adták le?
Görgess két hozzászólásnyit felfelé az egereddel, drága.
Kijátszási hiba miatt az előző héten sajnos nem került adásba a Dragon Ball GT 26. epizódja. Mivel nem szeretnénk, hogy lemaradjatok erről a részről, úgy döntöttünk, hogy holnap, azaz december 20-án kedden a szokott időben megismételjük a 25-26-os részeket, majd jövő héttől ismét 2 új epizóddal jelentkezünk.
Megértéseteket köszönjük, a kellemetlenség miatt pedig elnézéseteket kérjük.
Hihetetlen mennyire kiszámítható az Animax... 100%-ig biztos voltam benne, hogy ha le akarják adni rendesen, akkor így fogják, hogy újra levetítik a 25-össel együtt. Meglátjuk, tényleg leadják-e...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!