Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!

Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Az istenek alkonya Akuma-kun Kutyák szigete Arcane - League of Legends Maja, a méhecske legújabb kalandjai Az istenek alkonya Rick és Morty A fantasztikus Róka úr Maja, a méhecske legújabb kalandjai Az istenek alkonya

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 39
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen

Regisztrált tagok: 7301
Legújabb tag: ZooLee

Látogatók ma: 24887
Online látogató: 39
Látogatók a hónapban: 779695
Összes látogatók: 59758871

Reklám

Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 12 szavazatok)  
Ikon 
Dragon Ball
Fentre Üzenet nyomtatása #381
Postázva 2011. 12. 06 10:45:12

Csapatvezető

Üzenetek: 2148
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 18.04.09
Ennyi napja tagunk: 5698
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Dragon Ball

Mi is ezt hittük, hogy sokan nem vállalnák, de mégis sokan vállalták már eddig is, miért ne vállalnák a többiek is akik még nem szerepeltek, mert később fognak, keveset akármi stb? Smile
Régen is mindenki aki nyilatkozott e sorozat kapcsán az élvezet mint élvezték és szívesen csinálták, szóval én ebből a két érvből indultam ki, hogy szerintem fogják vállalni a többiek is, bár már nem sok visszatérőre lehet számítani, de már ez a mostani régi hangokból álló stáb is kiváló nosztalgikus jó őket újra hallani Smile

Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.

Szerkesztette: BrollySSJ4 - 2011. 12. 06 10:46:32

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #382
Postázva 2011. 12. 06 11:28:56

Üzenetek:
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 20050

Figyelmeztetések: 0

Ikon 

Igazából, csak azzal lenne gond, aki ugye már meghalt. Ahelyett nehéz új hangot szerezni, hiszen egy új hanggal nem biztos hogy ugyanaz a karakter ugyanúgy élvezhető lesz. Főleg annak, aki esetleg a régi hangot szokta meg.

Fentre Üzenet nyomtatása #383
Postázva 2011. 12. 06 11:31:16

Csapatvezető

Ikon 

Ez részben igaz, de hálaistennek nem sok ilyen van, volt, és eddig az új, ismeretlen hangok is jól lettek szerintem választva Smile
Aztán majd meglátjuk a többieket hogy válogatják...

Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #384
Postázva 2011. 12. 06 12:42:46

Üzenetek:

Ikon 

Ööö... most amúgy újraszinkronizálják a DB-t? Vagy mi van, hogy mindenki a régi hangokról beszél? OO

Fentre Üzenet nyomtatása #385
Postázva 2011. 12. 06 13:03:08

Csapatvezető

Ikon 

hm? nem követed a dolgokat? Smile A gt eddig nem volt ugye leszinkronizálva, és most az Animax megvette a jogokat és az egyéb dolgokat és leszinkronizálják mind a 64 részt és ezzel teljes lesz az dragon ball sorozat, magyar szinkronnal.
Ezért beszél mindenki a régi új és egyéb magyar hangokról.

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #386
Postázva 2011. 12. 06 16:19:21

Üzenetek:

Ikon 

Jaaaaaaaaaaa! GT nem érdekel, mert utálom. ROFL

Másrészt, animaxot nem nézek, és a híreket sem követem, mert nem érdekelnek. XD

Szerkesztette: - 2011. 12. 06 16:20:15

Fentre Üzenet nyomtatása #387
Postázva 2011. 12. 06 19:22:57

Csapatvezető

Ikon 

Spoiler tartalom:

Akkor már tudod mihez szóltál hozzá Smile Ne nézd , nem tudod mit hagysz ki, szerintem jó ez a sorozat is, de hát izlések és pofonok Smile

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #388
Postázva 2011. 12. 06 20:58:50

Üzenetek:

Ikon 

A sorozattal nincs is baj amíg japánul nézzük, de nekem a GT szinkronja vhogy nem jön be a nevek miatt. És a káromkodások is egy másik sorozatra emlékeztetnek, de tudom, hogy nem szabad szídni :nonInnocent

Szerkesztette: - 2011. 12. 07 15:01:08

Fentre Üzenet nyomtatása #389
Postázva 2011. 12. 06 22:02:02

Csapatvezető

Üzenetek: 2413
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5702

Ikon 

Andro írta:
Jaaaaaaaaaaa! GT nem érdekel, mert utálom. ROFL

Másrészt, animaxot nem nézek, és a híreket sem követem, mert nem érdekelnek. XD
OFF:
Én nem lepődnék meg a helyedben akkor, mert nem muszáj ám követni a híreket meg nézni sem ugyebár, de akkor nem is fogsz róluk tudni, ergo felteszed a kérdést egy olyan nyilvánvaló dologról, amiről rajtad kívül mindenki tud, aki itt van, és erre nekünk a szabályzat értelmében nem lenne kötelességünk válaszolni. Persze erre lehet azt mondani, hogy akkor ne válaszoljunk, de akkor meg minek teszed fel a kérdést, ha nem másért, minthogy választ vársz rá... Úgyhogy ez egy ilyen dolog, hogy ha fórumozol, akkor legalább nem ártana elolvasnod az előtte lévők hozzászólásait, hogy kiderüljön a téma, vagy ha erre se vagy hajlandó akkor mi se vagyunk hajlandóak téged meghallgatni, mert a fórumozás a kölcsönösségről szól.
Spoiler tartalom:

Amit most írtam, nem bántó szándékkal írtam.
OFF vége.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #390
Postázva 2011. 12. 06 22:57:00

Csapattag

Üzenetek: 311
Regisztrálva: 10.12.10
Ennyi napja tagunk: 5097
Lakhely: Miskolc

Ikon 

Én egy másik, hülyének tűnő kérdést szeretnék feltenni. Ugye van a Dragon Ball Kai, ami a Z-nek egyfajta felturbózása akar lenni. Létezik-e valahol, akár csak pár rész erejéig, olyan változat, ahol a magyar szinkron alá lett vágva?

Fentre Üzenet nyomtatása #391
Postázva 2011. 12. 06 23:01:45

Csapatvezető

Ikon 

A sorozat japánul nálunk is fent van, mint ismeretes... Létezik valamelyik torrenten olyan változat amit írtál, de csak pár rész készült el tudtommal.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #392
Postázva 2011. 12. 06 23:08:20

Csapattag

Üzenetek: 311
Regisztrálva: 10.12.10
Ennyi napja tagunk: 5097
Lakhely: Miskolc

Ikon 

Igen, tudom, hogy fent van japánul, csak ma gondolkoztam el azon, hogy ha gyakorlatilag a Z erősen vágott verziójáról beszélünk, akkor elméletileg nem lehetetlen, hogy legyen egy ilyen változat is. Vagyis kérdésem több tekintetben inkább költői volt.

Fentre Üzenet nyomtatása #393
Postázva 2011. 12. 06 23:31:29

Csapatvezető

Ikon 

Igen, de az első rész esetében pl. nem lehet maradéktalanul kivitelezni, mert az első rész elejébe bele van a vágva a Bardock Speciál vége, valamint a későbbiekben a narrációk se ott hallhatóak feltétlenül, ahol a DBZ-ben. Szóval azért vannak problémák vele, meg igen babrás munka.

Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #394
Postázva 2011. 12. 07 05:10:42

Csapatvezető

Üzenetek: 721
Megköszönve: 1 ideje 1 üzenet
Regisztrálva: 14.09.09
Ennyi napja tagunk: 5549
Lakhely: Mars K9-es zóna perem vidék széle

Ikon 

Halli én 2 rillizkiröl tudok hogy lenne és mind a 2 - 3 részt élt meg min a kettőt ArthuR csinálta a fórum elején van 1-2 rész linkelve valamelyik változatáról az egyik változat ami csak az olyan amilyen az első rész egy ilyen humanoid az elejébe a szupermen szinkront vágott rája és a többire meg rajta hagyta az elején a japán hangot a másik feldolgozásnál kivágta meg az egyiknél 25-ös hangot használts a másiknál meg 23-ast az első részt én is meg csináltam de nagyon agy menés mert olyan dolgok vannak kivágva meg olyan zseniálisan van kivágva a jelenetek hogy az valami ész veszejtö és csak az tugya Értékelni ilyen szempontból az, akit, aki, aki foglalkozót vele vagy valamilyen szinten összevetette a kettő részt, hogy mégis milyen mivel az én az első résznél, a kelleténél is jobban bele mélyedem

a 3 oldalon van 2 rész és az elsö link még müxik

dragonhall.hu/images/avatars/hackL.jpg

Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.

Szerkesztette: izzy - 2011. 12. 07 05:12:48

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #395
Postázva 2011. 12. 07 08:55:35

Üzenetek:

Ikon 

BrollySSJ4 írta:
Spoiler tartalom:

Akkor már tudod mihez szóltál hozzá Smile Ne nézd , nem tudod mit hagysz ki, szerintem jó ez a sorozat is, de hát izlések és pofonok Smile

Sajnos anno láttam a GT-t a feléig. Annyi elég is volt belőle. És közben fogtam a fejem, hogy mi ez?! Nekem ez már nem DB, bocsesz.

Dumet: Tudod, van az embernek egy olyan tulajdonsága, hogy ha valamit nem tud, akkor kérdez. És ha kérdez, valszeg kíváncsi rá, miről is van szó. Elnézést, ha ezzel rosszat tettem. Mivel én ugyanis nem követek ilyen híreket, nem tudom miről beszéltek. Nektek evidens a dolog, nekem nem. Én is dumálhatnék olyanról, amiről itt senkinek nincs halvány lila gőze sem. És nem veszekedni akarok, csak egy egyszerű kérdést tettem fel, amire meg is kaptam a választ.

Szerkesztette: - 2011. 12. 07 08:57:46

Fentre Üzenet nyomtatása #396
Postázva 2011. 12. 07 09:13:55

Csapatvezető

Ikon 

De most ellentétbe ütköztél önmagaddal, ha jól veszem le a szavaidat kivéve, ha szarkasztikus akartál leni de tök8 de szerintem most mindenki leeset a székéről de azért szeretünk apropó leszel a párom egy más mellet fogunk ülni a tanaka és osakai metró vonalon amit elleptek a szelem digimonok és küzdünk ellenük és a nagy erőnket meg érzi SonGoku és jön segíteni

Meghaltam.

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #397
Postázva 2011. 12. 07 09:52:34

Üzenetek:

Ikon 

Ha ez nekem ment, akkor részemről TÉMA OFF! Én elmondtam, amit akartam. Ennyi.

Fentre Üzenet nyomtatása #398
Postázva 2011. 12. 07 11:26:30

Csapatvezető

Ikon 

Ja, kicsit erős volt

dragonhall.dyndns.tv/kep/narucok.JPG

Hozzám jönnél

Meghaltam.

Fentre Üzenet nyomtatása #399
Postázva 2011. 12. 07 11:28:49

Csapatvezető

Ikon 

Goten56 írta:
A sorozattal nincs is baj amíg japánul nézzük, de nekem a GT szinkronja vhogy nem jön be a nevek miatt. És a káromkodások is egy másik sorozatra emlékeztetnek, de tudom, hogy nem szabad szídni :nonInnocent

A nevek nekem se jönnek be, főleg ez az állandó Goku bigyó, de na majd meg szokom, a káromkodás meg japán módra is van Smile Max nem fordították le a fordítók a feliratban, a sima és a Z esetében meg a készítők...Lévén, hogy ismerjük is őket személyesen háát..Nem csoda, hogy nem káromkodtak így, aki meg most csinálja (Bálint) az még ifjú tini titán és mint a blics, naruto stb (basszus xD) nem fogja fel, hogy ettől nem lesz jó a műve és idővel a tinik se fognak reá bukni, ha káromkodik...De na e van, annyiban oké a balhé, hogy a japánhoz hű a gyerek fordítása, mert ott is goku goku hátán és anyáddal apáddal bazdmeg, szemét stb van Smile

Mindent szabad DDD Csak finoman.

Andro
Spoiler tartalom:

Szerkesztette: BrollySSJ4 - 2011. 12. 07 11:29:45

Fentre Üzenet nyomtatása #400
Postázva 2011. 12. 07 12:56:39

Üzenetek: 17
Regisztrálva: 14.05.10
Ennyi napja tagunk: 5307

Ikon 

A 23. részbe Rilld-nek miért nincs hangja?

RSS Fórumra ugrás:
Kiemelt híreink

© DragonHall+ v3.0 | 2009-2024
Póvered báj PHP-Fusion

Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!