Hát Dumet igazad van abban hogy az utolsó rész az nem olyan lett amire számítottam.
Szerintem is úgy kellett volna végződnie ahogy mondod.Valahol a Rém a Bálon rész után miután felébred a Démon isten onnantól szakad szét a manga és az anime.
Abban viszont nem értek egyet hogy ez egy sónen paródia lenne mivel ezt nem is tervezte az író hosszú mangára csak annyira megkedvelték az olvasók hogy egy sorozat lett végül.
(Forrás Wikipédia)
Úgyhogy szerintem kéne fordítani hogy tudjuk hogy mi lesz a manga "igazi" vége.
Nekem bejött..mert én arra számítottam amit mondtok..és uncsi lett volna ha a megszokott lenne a vége...
így én örültem neki De a másikat amit, ti mondtok az se lett volna rossz the end!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Sikerült nekem is befejeznem ezt a sorozatot, és hát... a befejezés úgy vágta tönkre az egész sorozatot, hogy csak na. Bár úgy a 35. résztől kezdve, amikortól nem volt még kész a manga, és az anime alkotóinak kellett kitalálniuk a sztorit, érezni lehetett, hogy ez már nem ugyanolyan. De azért sok ötletes, elvarratlan szálat elővettek benne.
Pozitívum, hogy állítólag jövőre anime lesz a sztori kvázi folytatásából, a Soul Eater Not-ból
A Soul Eater Not!-ból máris animét akarnak csinálni? Na ne!!!!!!! Eddig még csak 8 fejezet jelent meg, a cselekmény még ki se bontakozott! Inkább az eredeti sorozatot csinálják meg rendesen a manga alapján, akkor ha az befejeződött. Én egyébként az alapsorozatra hallottam, hogy lesz belőle új anime, ugyanúgy mint anno a FMA esetében.
Amúgy az egyik kedvenc sorozatom (a Wikin én írtam meg a szócikkét ). Am. a mangát nem fordítjátok le? Sajnos nem találtam magyar fordítást, mert ahol fenn volt, az megszűnt.
Az én energiámat jelen pillanatban Sagara őrmester köti le manga-fronton, de bevallom őszintén, megfordult a fejemben, hogy meg kéne csinálni. Ez persze nyilván egy gyenge pillanatomban lehetett, mert jelen pillanatban elég nekem az FMP is. De a DH tárt karokkal vár mindenkit, aki esetleg beszállna a fordítás ügyes-bajos teendőibe...
Hát azt hiszem jobban jártok, ha nem állok neki mangát "fordítani" Bár kitudja, lehet, hogy nem lennék rossz, még életembe nem csináltam. Egyébként gondoltam rá, hogy lefordítom a mangát, de nem tudom milyen minőségű lenne. Meg jó lenne először is valami jó alapanyag, ebben tudnál esetleg segíteni?
Tudom, hogy nem a legjobbkor, de ez a sorozat egy az egyben, ahogy ti megcsináltátok és felraktátok megtalálható az nCore-on. Semmi különbség nincs az ott feltett részek és az itteniek között.
Gondoltam szólok, bár lehet nem a legjobbkor.
Ezt a verziót már nemigen fogjuk egyébként visszatölteni, majd jön a saját változat belőle ha elkészült.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Mi az, hogy legalább? Ez most úgy hangzott, mintha általában véve nem a legjobb alapanyagokból dolgoznánk... Persze, hogy HD lesz, ez még kérdés? A megszokott 2 féle HD és egy asztali verzió jön majd belőle.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Bocs Dumet csak biztosra akartam menni (nem nagyon lehet meg találni HD-ben ), tisztában vagyok a minőségi munkátokkal!
Köszönöm a választ! Homály fedi még azt, hogy mikkor lesz rá időtök?
Hát nekünk végül sikerült megtalálni, de egyelőre még nem mondanék semmit róla, hogy mikor kerül ki. Nem akarok hiú ábrándokat kelteni ugyanis a kikerülés időpontjáról. De annyit mondhatok, hogy a jelek szerint már nem kell nagyon sokat várni rá.
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!