Egyszerűen annyi helyen és annyira ordít róla, hogy ez DBZ klón, hogy nem lehet nem észrevenni... Ennek ellenére egész jó kis sorozat azoknak, akik a DBZ-t is szeretik, meg az alapvetően verekedős shouneneket...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Dragon Ball manga 1985 és 1995 között futott a japán Shounen Jump magazinban, 42 kötet jelent meg összesen.
A Yu Yu Hakusho manga 1991 és 1994 között futott szintén a Shounen Jump magazinban, 19 kötet jelent meg összesen.
Szóval ha esetleg azt szeretnéd tudni, hogy valóban volt-e ideje a Yu Yu Hakushónak lemásolni a DB egyes jellegzetességeit, akkor azt tudom mondani, hogy mi sem volt ettől egyszerűbb, mivel pont egy időben futottak. A DBZ története a DB manga 17. kötetétől kezdődik, ami 1989. májusában jelent meg. A Yu Yu manga ezután 2 évvel jelent meg pontosan akkor, amikor a DB mangából a 25. kötetet adták ki előzőleg, ami már Son Goku és Dermesztő harca. Szóval igenis lehetséges, hogy a mangaka merített a DB-ból, de szerintem aki látta a két sorozatot, az azonnal észreveszi a hasonlóságokat anélkül is, hogy tudná, hogy melyik mikor ment.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Igen, nagyon sokat másolt, de van egy ami kétséges. Ki másolt kiről, vagy kinek volt először.
Spoiler tartalom:
A Yusukénak megnő a haja, és Mazuku lesz, amikor belébúj a Raizen, 100-as Son Goku megaharcos. Melyik volt előbb? Ugye a DBZ 1995-ben már kész volt, a Yu Yu Hakusho meg 1994-ben lett kész.
Heloka végre valahára fent van az oldalon a tejes Yu Yu Hakusho azaz a szelem fiú és majd javítva lesz az első 50 rész, hang sávja a már meg szokott jó minőségre. Köszönöm mindenkinek, aki letöltötte, meg aki végig nézte
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Sziasztok
Hát megmondom őszintén ez az igazi első anime amit megnéztem elejétől a végéig . És rá kell jönnöm így 30 fölött hogy kár lett volna kihagyni. El is döntöttem mikor alkalmam nyílik rá be is gyűjtöm magamnak hogy bármikor elővehessem.Köszönöm srácok a lehetőséget hogy megnézhettem.........
Felőlem lehetnének azok is szinkronosak, de szerintem felesleges, mivel a két movie, amelyet a mangán alapuló animéhez csináltak, nem kapcsolódik szorosan az eredeti történethez. Amúgy meg azért nem adják ki őket magyar szinkronnal, mert a magyarok nem tartottak igényt arra, hogy ezeket a filmeket is beszerezzék a 112 részből álló anime mellé a japánoktól, és még máig sincs, aki igazán elgondolkodna ezen.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!