Ebben a topicban a Detroit Metal City című animéről lehet beszélgetni.
Kiadási év: 2008
Műfaj: őrültség, paródia, vígjáték, zenés
Hossz: 12 x 14 perc
Ki ne álmodott róla, hogy egy együttesben játsszon? Akár basszerként, akár énekesként, akár más pozícióban. A tomboló közönség elé kiállni és nyomatni a saját számokat... Na, az aztán az igazi érzés. De mi van, ha álmaink együttese egy kicsit különb, mint amit mi elképzeltünk?
A vidéken felnőtt Negishi Souichi elköltözik szüleitől Tokióba, hogy karriert építhessen zenészként. A zenei ízlése valahol a svéd pop és az akusztikus balladák között mozog, szóval elég érzékeny lélekkel van dolgunk, akinek minden álma, hogy egy szódareklámban szerepeljen. Ám hiába a szerelmes dalocskák és az akusztikus gitár, a sors úgy hozza neki, hogy egy Death-Trash-Black Metal banda frontembere legyen. A metálos alteregója Krauser II, akiről különleges sztorik keringenek a rajongók körében. Állítólag kiírtotta a családját (és utána megerőszakolta a szüleit), és rendőrgyilkos, meg börtönben is ült már. Persze ebből semmi sem igaz, de Negishit semmi sem állíthatja meg, hogy a Cannibal Corpse vagy a Slayer babérjaira törjön. A bandatagok sem különbek, de persze az elvakult rajongók a brutális dalszövegen és az agresszív előadásokon kívül úgy se látnak sok mindent, viszont az együttes töretlen népszerűségnek örvend. A dalszövegek a "megerőszakolni", "meggyilkolni", "kibelezni" szavak köré épülnek, ezért irodalomtanároknak nem ajánlott az anime megnézése.
Az anime nagyon vicces, több kisebb, 14 perces részből áll. A sorozat egy manga alapján készült, és a napokban kerül mozikba a live-action movie is. Az animében hallható metálzenéket ténylegesen kiadták, a mozifilm soundtrackjében pedig olyan előadók működnek közre, mint a Beat Crusaders vagy Tommy February6. Persze ők is csak metálosan átdolgozva.^^ Kinek ajánlható a DMC? Akik pogóznak koncerten és ördögvillával jelentkeznek föciórán. De persze minden elvetemült paródiát kedvelőnek ajánlott, mert tényleg nagyon vicces sorozat, és a zene sem lett (a nézhetőség és hallgathatóság érdekében) annyira kegyetlen. A sírvaröhögés garantált, az év egyik legnagyobb őrültsége lesz.
Metálra fel!
RAPEEEE!!!!
Az a szívás hogy nem tudom a címét a videó tékás embernek el, mondtam szinte az egész történetet, de nem tudotnekem egy film címet adni talán az első 10 percről maradtam le
a fő szereplő muki azaz nem tudom a nevét se ezért most muki az egy hosszú hajú pánk gyerek a stílusa, pedig mint jey mint jay és néma bob
Az egyik jelenet, amikor füvet nyomnak a pizzába és a fél fő suliba meg kínálják a tanárokat és így lógnak meg ara a hétre, amiig bekerül a gyerek a bandába
Ha van még hozzáfűzni valód akkor ide szerkeszd spoilerbe, mert már rommá offoljuk a topicot
Ááááá nem ez de ez is, kurva jó film emlékszek eben is, van pizzás jelenet, de h jól emléxek ők a dilinek adták ((((((hozzá teszem kicsin gyorsan hatot ))))))) persze filmben mindig meg van pergetve egy kicsit az idő
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
3 napja, hogy kijött az októberi Mondo +16 oldallal, de nuku poszter és mangamelléklet, de legalább ebben a számban cikkeznek a Detroit Metal City-ről. Aki nem olvasta volna, annak ajánlom figyelmébe, itt minden részletesen le van írva: Detroit Metal City
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!