Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Zsoldos vagyok egy titkos katonai szervezetnél, ahol a feladatom megvédeni egy különleges lányt aki tudatában sincs annak hogy milyen szigorúan titkos információk birtokában van. Többször megmentem az életét összebarátkozunk majd megszeretem. Ha valamilyen problémát kell megoldani akkor biztosra veheted hogy minimum egy pisztoly akad a zsebemben.
A felettesem szerelmes belém de nem tudom hova tenni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Sosem voltam jó kislány és mivel hatalmamat mesteremnek köszönhetem, őt szolgálom legjobb tudásom szerint. A hang az én igazi fegyverem, amellyel irányítani tudom a bábjaimat. Ebben rejlik az igazi erőm, bár az illúziókeltésben se vagyok utolsó.
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Apám démon az anyám pedig egyszerű halandó. Állandóan verekszem amikor csak lehet. Sok ellenfelemet győztem már le 1x meg is haltam. Szellemdetektív vagyok.
Yusuke Urameshi (japánosan Urameshi Yusuke) A Yu Yu Hakusho - A szellemfiúból.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!