Nincs mit.
Most utánanéztem wikipédián is, és az angol oldalon jó kis leírást találtam róla, ahol a japán megfelelőként szintén meg van említve a SonGoku név (jobb oldalt a kép alatt, meg kell nyitni). http://en.wikiped...onkey_King
És itt egy magyar is, bár nem olyan részletes, de itt még a DB is meg van említve, mint a Nyugati utazás által ihletett mű: http://hu.wikiped...u_Cseng-en
Pontosan nem tudom...Megnézni most nincs kedvem, se időm...De asszem a Beby részeknél, amikor szinte mindenki szerepel, meg a sárkányok elleni részekben is sokan játszanak
Olyan 25-30as részek körül lesz Sátán asszem.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
BrollySSJ4 írta:
Pontosan nem tudom...Megnézni most nincs kedvem, se időm...De asszem a Beby részeknél, amikor szinte mindenki szerepel, meg a sárkányok elleni részekben is sokan játszanak
Olyan 25-30as részek körül lesz Sátán asszem.
Még egy részben szerepel 40 előtt, mégpedig a 26-osban, ott jelenik meg először,
Spoiler tartalom:
amikor Son Gohanba belebújik Beby, miután harcolt Son Gotennel (akiben addig volt benne Beby) és akkor feltűnik Sátán egy-két perc erejéig, megmenti Son Gotent, de Son Gohan aztán jól hegyben hagyja, bár nem láthatjuk, hogyan
utána meg csak valóban azokban a részekben látjuk, amiket írtál is.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Még egy olyan kérdésem lenne hogy ma éjjel kint lesz a két új GT rész ?? nem akkor erőszakoskodni csak holnap megyek kórházba és el akarom magal vinni hogy tudjak mit nézni
Történt a mai GT 5-6. részénél egy óriási Animax baki.........Egész pontosan az 5. részben, 3perc 46. mp-től egésszen a 8perc 55. mpig!
Elszállt a hang....Animax rosszul adta le...Mindenkinél, doboz hangja van víz hangzik stb, okádék na...
Lesz ismétlés és akkor hátha javítják, ha javítják akkor pótolva lesz!!!! Addig ilyen fos van, ezzel kell beérni!
Remélem érthető volt és nincs kérdés, mert Dumet pöppet feszült, könnyen eljár a keze, ilyen hülye kérdések után.... Ha lesz javítva, mi is javítjuk!!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Innye, akkor csak nem a tévével volt baj. Már gondolkodtam, hogy jól megagyalom, olyan Pan-módra. De akkor jó, hogy nem tettem
Ja, és figyeltétek, mostmár nem "dzsítí"-t mondanak az intróban, hanem "gété"-t. De a narrátor kicsit el is akadt, mintha egy másodperc töredékéieg gondolkodott volna azon, hogy most melyiket is mondja.
OFF:
Boti, jobbulást!
(Brolly, az nem víz hang, hanem visszhang)
Elkészült a 3-4-5-6. részek stáb kiírása amelyek tölthetőek kiegészítő feliratként a letöltéseknél!
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Szinkronstúdióban ronthatták el szerintem az 5.résznél a 4-8 perc közt
valamit a szinkronrögzítésnél.
Animax csak így kaphatta valószínűleg.
Jó újra hallani a régi szinkronhangokat.
Az új szinkronhangokat akik kaptak, biztos nem vállalták páran a régiek közül,
de néhánynál sajnos már kötelező volt, hogy új legyen.
Ennyi év elteltével elégedett vagyok a szinkronnal.
Nem kell majd feliratosan nézni.
Alig várom, hogy az összes rész magyarul legyen,
de ez még arrébb lesz, de végre meglesz.
masakazu: Nem javították, ahogy sejteni lehetett. Majd talán a második leadásra (ha foglalkoznak egyáltalán ezzel).
Dave: Igazság szerint tervbe vannak menüs DVD-k készítése nálunk, de a sok munka miatt ez nem a közeljövőben várható. Úgyhogy eldöntheted, hogy kivárod-e avagy sem.
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!