Már tudunk a hírről DBS, ne lődd le a poént, holnap hírezve lesz.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Brolly nem fog örülni neki... nagyon nem... Bár én se nagyon, mert szerettem volna a kedvenc szereplőm és szinkronhangom iránti örömömet maximálisan kiélvezni, de úgy látszik, hogy ez már túl nagy luxus. Na mindegy, nem az én haragomtól kell tartanod...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Ajjajj. Most mondanám, hogy akkor az utóbbi 3 bejegyzést meg a cikket akkor tegyük meg nem történtté, de már mindegy. Olvastam, láttam a hírt, anno maga Brolly bátorított minket, hogy küldjünk be minél több hírt főoldalra - azt viszont nem tudtam, hogy ez az ő tisztje lett volna.
Dumet írta:
Brolly nem fog örülni neki... nagyon nem... Na mindegy, nem az én haragomtól kell tartanod...
Spoiler tartalom:
Inkább no comment DBS nem az a baj, hogy te írtad a hírt, írd ámen, hanem, hogy szombat van ma én akartam intézni a két hírt Hó illetve Kapitány, Dumetnek is lesz holnapra híre, direkt megtartotta holnapra, és nem rakta ki ma, tegnap.
Na mindegy, nem fontos mondom.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
http://www.facebo...lormoonhun
Egy találkozó keretében nemrég nagy hírrel szolgált a TOEI Animation: 2013-ban új Sailor Moon sorozat indul, a legújabb technikákkal, HD minőségben!
Az alkotók elsősorban a régi rajongóknak akarnak kedveskedni, de mindezt úgy, hogy szem előtt tartják az új generációk igényeit is. A sorozat állítólag mangahűbb lesz, mint a korábbi 5 évad. A nemzetközi forgalmazás azonnal megkezdődik: több országban egyszerre kezdik meg a vetítést.
Kérdéses, hogy az új évad Magyarországon adásba kerül-e, hiszen - bár a német Animax megszereztre a jogokat, és a csatornának itthon is van érdekeltsége - erről még sehol nem tettek utalást a hazai médiában. (Hozzá kell tenni, hogy az új licensz értelmében a jogokat Észak- és Nyugat-európai országok vehetik meg, amelybe nem biztos, hogy mi is beletartozunk.)
Garfield20: Mivel minket még mindig Kelet-Európához sorolnak - holott mi Közép-Európában vagyunk -, szerintem nálunk kétséges, hogy levetítenék. Ráadásul, aki anno gyerek, vagy tini volt, már felnőtt. A mostani tiniket meg már más érdekli.
Én sem azt mondtam, hogy nem nézném meg az újat, de szerintem előbb töltöm le/nézem meg online, minthogy itthon adásba kerülne. Nem is beszélve a borzalmas magyar szinkronról. Még mindig fáj a fülem, ha eszembe jut.
A francia nevek még mindig idegesítenek, meg ez a Holdtündérezés is. A hangok... no comment... inkább nem mondok semmit. Asszem magyarul passzolni fogom a movie-t.
Andro...nem azért, de talán visszavehetnél egy kicsit..való igaz, hogy szólás szabadság van, de talán nem kéne ennyire oltani a szinkront...egyéni szoc. hogy kinek mi tetszik, de a szinkronos animéket nem kéne itt az oldalon fikázni!!!
És nem kell itt reklámozni, hogy másik oldalról előbb megnézed, vagy leszeded senkit nem érdekel!
Spoiler tartalom:
Én sem azt mondtam, hogy nem nézném meg az újat, de szerintem előbb töltöm le/nézem meg online, minthogy itthon adásba kerülne. Nem is beszélve a borzalmas magyar szinkronról. Még mindig fáj a fülem, ha eszembe jut.
hagyjuk már békén szegényt ha cseszegetni akarja akkor hagy cseszegese. csak egyet kérek ne hasonlitgasuk a szinkront a japcsi eredetivel az már annyira lerágot csont inkáb mond meg mi a véleményed a Hz röl és a frekvenciárol
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
jól van na..tudod, hogy nem szokásom oltogatni meg nem is vagyok az a commentelgetős, de olvasni szoktam, hogy hol mi van..és azért ez egy kicsit felhúzott
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!