Nem tudom észre vettétek-e, de a román Animaxon is menni fog a GT ugyan abban az időpontba(najó 5 perccel előbb ) Nem tudom hogy a románok leszinkronizálják-e vagy feliratosan fogják vetíteni. Lehet hogy e miatt késett annyit a GT??
Lehet, h. a magyart fogják leadni, azt Romániában is értik Legalábbis mikor én kinn voltam, mindenki értette, mit mondtam
No, most lehet, hogy újra feltámad a DB őrület? Szedem is elő a fiók aljáról a tizenéve gyűjtött DB kártyáimat. Komolyan, annyira nem kedvencem a GT (sehol sincs az első DB sorozathoz képest), de most tökre felvillanyozott a dolog. 15 évig vártam türelmesen rá.
A románoknál elvileg szinkronizálnak, de lehet hogy keverem a csehekkel... egyszer írta az Animaxes ipse, hogy 3 országnak csinálnak cuccost, az egyik a román, a másik a cseh, a harmadik meg mi, és ebből az egyiknek feliratot csinálnak, kettőnek meg szinkront. Szóval nem véletlen, hogy ott is lemegy a sorozat, nemcsak nálunk.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Még egy kérdés: Mivel az Animax Playerbe nem fogják felrakni a GT részeket, mikor lehet számítani arra hogy itt az oldalra felkerül? Nekem ti vagytok az utolsó esélyem, mert nincs Animaxom
Amikor nem dolgozom akkor Dumetnek adok hangot kedden negyed 11kor és utána rajta áll a dolog, szóval kb kedd éjfél magasságában, amikor dolgozom akkor egyenlőre necces a dolog, mert akkor szerda reggel 8körül
De épp azon vagyok, hogy az első két rész még kedd éjjel amikor dolgozom jövő7en akkor kikerüljön...
Elvileg megtudom oldani, gyakorlatilag holnap kiderül minden, eddig úgy néz ki, hogy ilyen szerda reggeli közzététel jövő7en lenne meg október 19. szerda reggel egy hónap múlva....
De igyekszem megoldani, hogy egyszer se legyen a 64 rész alatt olyan hogy szerda reggel adok hangot Dumetnek A többit meglátjuk idővel.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Ahogy a többi premier esetén is, minden esetben legkésőbb a tévé adást követő nap folyamán felkerülnek ide is az aktuális részek. Ez attól is függ, hogy mikor kapom meg a hangfelvételt Brollytól (még aznap, vagy másnap reggel), illetve, hogy nekem van-e elfoglaltságom (egyelőre nem valószínű, hogy lesz). Ezt követően már attól függ, hogy mit cseszett el az Animax vagy a szinkronstúdió.
Szerk: ehh megelőztél
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
és én még abban reménykedtem, hogy legalább Lippai maradjon, erre szinte mindenki marad remélem azért Gogeta hangját úgy csinálják meg mint ahogy a Japánban is van, és egyszerre hallhatjuk majd Bozsó Peti és Lippai Laci hangját
Na úgy néz ki menni fog az összes keddi felvétel és azonnal átadása Dumetnek ha ő is ráér akkor este 10kor
Egy valami ütheti be a krachot ha itthon áram szünetem le Bár akkor jó kora krach lenne...........De ne fessük a bizonyost a falra
Szóval ha nincs gond és áramszünet akkor minden hét kedd éjjel jön a GT két epizódja, rajtam nem fog múlni
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Pontosítanék: a DragonBOX-ról rippelt MP4-be tömörített verziónak AVI-ba konvertált változata (vagyis jobb, mint a WMV-be tömörített).
Kikyou (InuYasha)
Akkor érdemes lesz sokáig fent maradni és 11és éjfél magasságában az oldalt sasolni De csak akkor ha nincs vágás és egyéb nehézségi fokozat a készítésben, akkor esély van az előbb említett időpontra
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!