Akkor már csak Bozsó Peti hiányzik, vagyis kérdéses. Egyébként azt szeretném tudni Dumet, hogy az főcímet, végefőcímet bennt fogod hagyni a videóba vagy ugy fogod csinálni mint a Z-t?
Nem igazán értem mire gondolsz Atrik... Szerinted olyan hülye vagyok hogy a DBZ openinget vágnám rá a GT-re??? Ahogy Brolly mondja, olyan lesz ahogyan a tévében leadták. A DBZ-t is olyanra csináltam ahogyan a tévében leadták, azért van magyar főcíme stb. Azért gondolj bele mielőtt ilyet kérdezel...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Jajj igen most néztem utánna, mert letöltöttem az oladalról egy pár részt ,de van nekem másféle DBZ is a gépen, azzal kevertem össze (azon nincs intro/outro) ugyhogy tényleg hülye kérdés volt, bocs
Én egy valakire vagyok kíváncsi ki lesz a hangja Pan-nak? Az elég fontos, szerintem mivel egy imádom Kettő főszereplő, nem csak Son és Vegita az....
Pan igenis nagy főszereplője és nagy színfoltja a GT sorozatnak, így remélem valami marha ütős leányzó hangot kap És akkor már csak Bozsó Petyánk, meg Csőre bácsink kell és totál beélvezés lesz keddenként
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
A kedvenc férfi szinkronszínészeim voltak a Z-ben, szóval reménykedek, de azért azt hozzáteszem, hogy Bulma is csak Kiss Erikával igazán önmaga. Na, meg Chi-Chi se szidja egy szem férjét más hangon, mert az is csak Törtei Tündének áll jól.
Ez igaz De akitől vannak a Z szinkronok, azt súgta, hogy animax főleg a főszereplők hangjait kajtatja, első sorban.
De igen a két hölgy is jó lenne régivel
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Nos, a két leányzó (vagy inkább itt már asszonyság ) szinte biztos, hogy a megszokott hangjukon lesznek hallhatóak. Törtei Tünde jelenleg is szinkronizál a Narutóban, Kiss Erika pedig volt a D.Gray-manben, de egyébként is híres arról, hogy ragaszkodik a szerepeihez (lásd Pokémon-Jessie: az egyetlen szereplő akinek nem változott meg a hangja a Jetixes szinkronban sem).
Bozsó és Csőrike jó kérdés... vagy igen, vagy nem, főleg Bozsó. Csőrike szinkelt a Kertvárosi gettóban, szóval talán vállalja ezt a szerepet is, ha épp ráér (elég keresett hang ő is). A többiek meg főleg a főbb szereplők tekintetében nagyrészt maradnak, de erről már volt szó. Azoknál kérdéses akik keveset szereplő de visszatérő szereplők... hogy velük mi lesz az kérdéses, főleg náluk lesz szerintem sok hang váltás. Akiket én reálisnak tartok hogy visszatérjenek:
Lippai László, Szokol Péter, Kiss Erika, Törtei Tünde, Markovics Tamás, Imre István, Kenderesi Tibor, Bozsó Péter (?), Csőre Gábor (?), Csík Csaba Krisztián (?), Böhm Anita (?), Harsányi Gábor (?), Kökényessy Ági (?), Roatis Andrea (?).
Akikre kevés, vagy semmi esélyt nem látok: Crespo Rodrigo, Liptai Claudia, Rudas István, Beregi Péter/Verebély Iván, Bede Fazekas Szabolcs, Bódy Gergő, Sztarenki Pál, Cs. Németh Lajos, Horányi László, Csík Csaba.
Akik elhunytak: Breyer Zoltán, Balázsi Gyula, Pataki Imre, Vízy György.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Srácok, mit szólnátok ha végre lenne egy jó fb Dragon Ballos oldal? Hasonló módon mint itt a fórumban lehetne beszélgetni, észrevételeket jelezni, bármit kitenni, a lényeg hogy DBvel kapcsolatos legyen. Mivel az oldal már él (Dragon Ball Magyarország) csak 1 like-ot kérek, és azt hogy emeljétek az oldalunk színvonalát, hisz amit DBröl és annak hazai mivoltjáról tudok, tőletek tudom
Ez reklám akart lenni? Itt ha lehet ne tedd. Nem szeretem a reklámokat.
Kikyou (InuYasha)
ahogy lehetet sejteni megint fel lendült a DB web szájtok persze amikor még nem volt se híre se hamva akkor a hasonló oldalakat hogy húzták le a süllyesztőbe csak a régi motorosok értékelték
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
izzy attól szerintem nem lendültek még fel hogy egy új most indul, inkább a régieket indítják újra... egyébként nem reklámnak szántam, inkább tájékoztatásnak és nem akarok senkinek kellemetlenséget okozni.
Lehet reklámozni, de annak is meg van a helye. Nyugodtan írd meg a linkes témában. Amúgy a régi oldalakról: az egy dolog, hogy a GT most bejön, de olyannyira mint anno, sose fog a DB láz eljutni, ezt tudja mindenki. Annak már vége, egyszer volt csoda, kétszer nem lehet ugyanazt elsütni.
Kikyou (InuYasha)
Oké, rendben, amúgy a DB lázzal kapcsolatban igazad van, soha nem lesz ugyan olyan már. Bár a kártyák kezdenek drágábbak lenni, nekem is van egy paklival
És eszembe jutott egy Dragon ball Z-el kapcsolatos dolog.
Annak idején ha jól emlékszem adták a moziban az első mozifilmet szinkronnal.
Megvan valakinek a mozis felvétel? mert mintha valahol neten régen láttam volna de most már nem lehet megtalálni.
Vagy az is lehet hogy rosszul emlékszem,régen volt már.
Megerősítem. DB vagy DBZ mozifilmet sose adtak le nálunk se moziban se sehol (sajnos). Ellenben Pokémon mozifilm az ment, nem is egy, arra emlékszem is, hogy volt beharangozva egy időben.
Kikyou (InuYasha)
Ugye a múltkor említettem hogy a mester folytatni akarja-e a DB-t. Nos még ha annak a cselekményszálát nem is folytatja, megjelent a Dragon Ball - Episode of Bardock, amit nem egyedül Akira írt hanem Ooishi Naho val közösen alkottak. Ma jelent meg a neten ennek a sorozatnak(igen) a 3. része és még nincs vége a cselekménynek! Ugyhogy valamelyest igazam volt Amúgy én angol nyelven találtam meg.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!