"Zseniális feltaláló vagyok, mindig is az volt az álmom, hogy megalkossam a tökéletes robotot, ami végül sikerült is, amikor elkészültem a fő művemmel, egy kislánnyal. A gondok viszont csak ezután következtek, hiszen be kellett illeszkednie a környezetébe, de persze úgy, hogy ne tudja meg senki, hogy ő egy robot. Ez azonban számos olyan helyzetet teremtett, ami igencsak megizzasztott. Szerencsére hamar barátokra lelt és emberfeletti képességeit a jó hasznára fordította, így később terebélyesedett családunkkal együtt mindig vidáman éltünk a világ e kis eldugott szigetén."
Annyit segítek, hogy az illető két animébe is szerepelt, szóval mindkettőre kíváncsi vagyok.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Mivel újrakezdés van meg nőuralom, így pakolok ide is feladványt!
Rettentő perverz vagyok. Legnagyobb álmom, hogy legyen egy saját háremem. Régebben gyakran leskelődtem a barátaimmal a női öltöző környékén. Halálom után derült ki, hogy különleges fegyver birtokában vagyok. Ennek a fegyvernek köszönhetően ismerkedtem meg egy vöröshajú démonnal, akit azóta rendszeresen taperolok.
Ha jól sejtem, ez a High School DxD főszereplője lesz, Hyoudou Issei.
Kikyou (InuYasha)
"Hogy is mondjam, hogy megértsd... Tulajdonképpen én egy paródia vagyok. Õrültnek látszom. Pedig valójában tudós vagyok és csak kísérletezni szeretek. Mindenen. Magamon is. Jól lehet, furcsának tartanak emiatt, még az egykori társam is, akivel összehangolva lelkünket, elképesztő erőt képviselünk, mindent megteszek az őrület ellen. Pedig ez nagyon nem egyszerű feladat mostanság. Az a kígyó csak a kezdet volt, most úgy érzem, tényleg elveszek..."
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Ha megengedem akkor krém muffint süthetek belőled?
"Én vagyok a legfélénkebb az egész faluban még a saját árnyákomtól is megijedek de ha a barátaimról van szó erőt merítek magamon és kiállok értük. Lidérctáncos Éjszakáján még méndenki ünnepel és beöltözik addig én inkább elbújok az ágyam alá és könyvet olvasok az erdei barátaimmal. Van még egy kis kedvencem is egy fehér nyuszi."
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!