Ez csakis Bunny azaz Sailor Moon lehet a Varázslatos Álmok című 5 szériás animéből.
Ezekre a mondatokra emlékeztem:
"- Nagyon boldog volnék, ha egy nap az én lányomról is ilyen szépet mondanának.
- Majd csak ő is megkomolyodik.
- Álmodozzatok csak, álmodozzatok!" az utolsó mondatot Bunny öccse mondja.
Kedves Lightwarrior, ez igazán rám szabott kérdés volt
Én csak azért nem mertem betippelni, mert túl nyilvánvalónak tűnt De valóban, most már, hogy mondod, még az epizód is beugrik, bár az nagyon az elején volt még.
OFF: Hú de nagy arcok vannak itt! Komolyan be se fér az oldalra, akkora...
Én is tudtam volna a választ, csak direkt bénáztam és nem mondtam meg... na erről ennyit... ne arcoskodjunk már...
Spoiler tartalom:
Amúgy nem, ismerős volt, de nem ugrott be, pedig én csinálom ezt a telibe kúrt sorozatot csessze meg, de ebből is látszik, hogy mekkora fan vagyok... Ezt hívják releaser sorsnak, gyakorlatilag a felét nem ismerjük azoknak az animéknek, amit megcsinálunk, nemhogy ilyen behatóan. Na mindegy, ez nem ide való téma, bocs.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nagyszerű, most már az anime megvan. Gratulálok Sailor!
Igen, az "én lányomról" valóban Bunnyra utal, és az utolsó mondatot tényleg az öccse mondja.
Viszont az eredeti kitalálandó idézet ez volt (a 191. hozzászólásban): "Megtanultam, hogy az ember életében a szeretet a fontos, a lélek tisztasága, és nem a külsőségek, és az, hogy legyen bátorságunk megvédeni az igazságot." Ezt valaki más mondja, így még ez megfejtésre vár.
Igen DBS87, ez a rész viszonylag az elején van.
OFF: A profilom elég nagy segítséget nyújtott volna az anime kitalálásához.
Sailor írta:
Az első név, ami erről beugrott, mikor megnézem az idézetet: Molly.
Nem jó a válasz sajnos.
Elég gonosz voltam, mert nem egy főbb karakter a kitalálandó személy, ezért nehéz is (hacsak valaki nem jön rá, hogy melyik részről van szó).
Egy korábbi segítség, némi plusszal:
Az idézett mondatot a kitalálandó személyről mondják:
"Ha ... nem hajlandó idősebb nőket ..., az annyit jelent, hogy nem értett meg semmit a lélek szépségéről, harmóniájából, és hogy nem művész, hanem csupán egy harmadrangú ..."
Rakok, mert vélhetően nem lesz új feladvány. Nem lesz egyszerű ez se:
- Dacolva a csüggedés és félelem jeges karmaival, erőt merítve a társát vesztett nő érzelmeinek dagályos hullámaiból egyre közelebb kerülnek hosszú utazásuk végéhez. Nemes gondolataik és kezdetleges taktikájuk vajon meddig juttatja őket? Reményt találnak? Bánatot?
- Hé, te ki a fene vagy?
Segítségek:
- Az idézet magyar szinkronból való
- 2008-2009-es anime (az animét így már tuti, hogy kitaláljátok)
- Csak a hosszú monológot mondó személy a feladvány, valamint az anime címe, a másik mondat csak segítségképpen van ott
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nem ő mondta, de az anime valóban jó. Annyit segítek, hogy egy olyan karakter mondja, akiből nem néznéd ki de így már nagyon sokat segítettem úgyhogy cserébe most már azt is kérem, hogy hol mondja ezt
Kikyou (InuYasha)
Jó az okoskodás, de ezúttal nem. Van még legalább egy karakter, akiből nem nézné ki senki, hogy ilyet mond.
Kikyou (InuYasha)
Megint nem de rá nem is igaz az a kitétel amit írtam. Na jó elárulom, hogy a főszereplők közül mondja valaki, és e mellé csak azt kérem, hogy azt mondjátok meg, hogy az epizód mely szakaszában mondja (nem konkrét epizódra és jelenetre gondolok).
Kikyou (InuYasha)
Jajj... nem igaz, már annyira körülírtam a szereplőt pedig, ez már lassan nem is a játék része. Na akkor egy utolsó segítség, de most már tényleg ez az utolsó, ha így se megy, akkor feladom.
Szóval az említett szereplő a legkomolytalanabb főszereplő az animébe, ja és lány... mielőtt bárki rávágja, hogy Black Star
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!