Én is olvastam lehel üzeneteit és észrevettem, hogy ugyanaz volt a karaktere, mint amelyik nekem a "kit idézek" játékban, de csak egy kicsit későn jöttem erre rá.
És olvastam azt is amit utoljára írt, hogy sok szerencsét vagy sikert írt.
Lehet, hogy neki is megtetszett ez a dolog és ő is írt.
Nem tudom, hogy miért volt baj.
Vagy az volt a baj, hogy ugyanaz volt a karakter, amit kitaláltunk?
Egy kicsit leállt a játék, tekintve, hogy jelenleg nincs feladvány.
Szóval, ha bárki kedvet érez hozzá, nyugodtan folytathatja a játékot egy új leírással.
Anyámmal együtt dolgoztam egy titkos szervezetnél, de őt egy nap holtan találták. Összebarátkoztam egy kolléganőmmel. Egy alkalommal összevesztünk. Később több alkalommal pisztollyal fenyegetett.
Látom nem megy a dolog...
Szóval: olyan pszichológiai anime, egy kis akcióval. Az egyik fordító kedevencei közül néztem ki.
Fogalmam sincs, de biztosan ez se szinkronos, mert rémlene... Mithril, vagy valaki aki néz nem szinkes dolgokat... hajrá!
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Ja, oké. Nem volt az az anime egy maradandó élmény számomra...
Tehát: "Egy könyvtárban járva véletlenül egy ókori világba kerültem legjobb barátnőmmel, akinek sikerült nem sokkal később haza jutnia. Én abban a különös világban maradtam, ahol papnőként tisztelnek. A hozzám rendelt istenséget úgy idézhetem meg, ha megtalálom az istenség jelével ellátott hét harcost."
(Ez az anime nem szinkronos, de van feliratos változata, és viszonylag ismert Mo-on is!)
Egy genetikus voltam, amikor egy rosszul sikerült kísérlet miatt felrobbant a laboratóriumom. Mindenki azt hitte, hogy meghaltam, de igazából különleges képességek birtokába kerültem. Át akartam venni az uralmat a régi labor közelében, de meghiúsították a tervemet.
Esetleg Williams professzor a Sailor Moonból? (ilyesmi a története neki)
Ha nem ő, akkor kéne egy kis segítség, mert már egy ideje itt is áll a játék.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
2009-es anime, 24 részes és műfajilag nagyon összetett. Az anime nem követi végig a mangát, a befejezés más.
Nem Gido az. Itt egy kicsivel könnyebb: Az öcsémmel vidékre mentünk az egészsége miatt. Ingyen laktunk egy szállodában. Az iskolában sok lánnyal találkoztam és egyikükkel összejöttünk a falu ünnepségén.
Na mivel mindenki leszarta a feladványt, vettem a bátorságot és utánanéztem a segítség alapján, hogy mi lehet ez. Végülis 3 olyan animére szűkítettem a kört, amelyek egyikét se láttam soha, ezek közül szerintem a Needless című lesz a nyerő (ez a leggyanúsabb), azon belül meg mivel egyetlen tudóst találtam, ezt a Gido nevezetűt, így gondolom kizárásos alapon, hogy ő lesz. Ha hibás az okfejtésem, akkor nem tudom és mivel hónapok óta nem válaszolt más se, így kérnénk egy új feladványt.
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Nem Gido az. Itt egy kicsivel könnyebb:
Az öcsémmel vidékre mentünk az egészsége miatt. Ingyen laktunk egy szállodában. Az iskolában sok lánnyal találkoztam és egyikükkel összejöttünk a falu ünnepségén.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!