Na jól van, úgyse találja ki senki, szóval beírom én:
Deltora Quest - Oacus varázsló
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
"Már kétszer meghaltam. Nem létezem ebben a világban. Nekem nem kell név, hívjon ahogy akar!"
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Erősen gyanítom, hogy ez a Rock ölte meg Loytontt, de milyen kapcsolatba voltak? Bár csak tudnám, min dolgozott az az őrült tudós? Valamin mindig kísérletezet, de vajon mi volt az?
15:35
Jaj látom hogy feladtam a leckét hagy segítsek kicsit van egy ugyan ilyen film is sőt ebből a filmből lett az enim ha még nem lett volna elég akkor superman ebe a városban tevékenykedik
Mivel már több mint 5 hónapja lett kiírva az utolsó feladvány, ami azóta sincs megoldva (hacsak nem Samurai 7 a megfejtés), így azt hiszem, hogy nem gorombaság, ha írok egy újabbat.
Íme: "Megtanultam, hogy az ember életében a szeretet a fontos, a lélek tisztasága, és nem a külsőségek, és az, hogy legyen bátorságunk megvédeni az igazságot."
37:42
Mivel eddig nem túl sok - konkrétan 0 - tipp érkezett, így adok egy kis segítséget.
A ki mutatta meg Önnek a helyes utat kérdésre ezt a választ adja: "Egy nagyon kedves és okos kislány."
Nagyon ismerős (nem tudom miért), de nem ugrik be... Az is lehet, hogy keverem valamivel... Inkább magára az animére vonatkozóan kéne egy kis segítség szerintem.
Kikyou (InuYasha)
Lightwarrior írta:
Mivel már több mint 5 hónapja lett kiírva az utolsó feladvány, ami azóta sincs megoldva (hacsak nem Samurai 7 a megfejtés), így azt hiszem, hogy nem gorombaság, ha írok egy újabbat.
Íme: "Megtanultam, hogy az ember életében a szeretet a fontos, a lélek tisztasága, és nem a külsőségek, és az, hogy legyen bátorságunk megvédeni az igazságot."
37:42
Mivel eddig nem túl sok - konkrétan 0 - tipp érkezett, így adok egy kis segítséget.
A ki mutatta meg Önnek a helyes utat kérdésre ezt a választ adja: "Egy nagyon kedves és okos kislány."
Három tippem van!
1. Lili a virágangyal
2. Helló Sandybell
3. Kiki a boszorkányfutár
1. Lili a virágangyal
2. Helló Sandybell
3. Kiki a boszorkányfutár
Sajnos egyik sem talált. Annyira nem régi azért, mint a Lili és a Sandybell, de a Kiki már eléggé közelíti.
"Megtanultam, hogy az ember életében a szeretet a fontos, a lélek tisztasága, és nem a külsőségek, és az, hogy legyen bátorságunk megvédeni az igazságot."
Nem véletlenül emeltem ki a fenti részt. Ha ma sem megy, akkor holnap adok még egy - a részben elhangzó - idézetet.
Sajnos ezek sem találtak, és a műfaj is rossz. Shoujo-ról van szó.
De sebaj, itt van két újabb idézet!
Az első a kitalálandó személyre vonatkozik. (Az idézett szöveget nem ő mondja, hanem róla mondják.)
"Ha ... nem hajlandó idősebb nőket ..., az annyit jelent, hogy nem értett meg semmit a lélek szépségéről, harmóniájából, és hogy nem művész, hanem csupán egy harmadrangú ..."
A második pedig az anime kitalálását hívatott segíteni (és a főszereplőre vonatkoznak a kijelentések, a rész végén).
"- Nagyon boldog volnék, ha egy nap az én lányomról is ilyen szépet mondanának.
- Majd csak ő is megkomolyodik.
- Álmodozzatok csak, álmodozzatok!"
Remélem, most már így legalább az anime meglesz. (A személy kitalálása nehezebb.)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!