Tényleg a legjobb, de valaki csak azért nézi mert körülötte nagy port kavartak és kíváncsi lett hogy mi ez a nagy por felhő. Mondjuk én régebbóta ismerem az Toriyama anim termékét, mint a por felhő de sok olyan embert ismerek, aki csak a tiltott dologért szeretet bele, mert amit tiltanak az sokkal érdekesebb csinálni mint amit meg engednek szerintem. Azért is van annyi bűnözés, azt mondjak, hogy Amerika szabad ország de szerintem sokkal szabadabb magyar ország ezért is ilyen a helyzet.
Bűnözök ármánykodását látjuk ha ki nézünk az ablakon és ha bekapcsoljuk a tv-t, ha csak a levegőbe szippantunk a szervezetink kőzd az életbe maradásért a sok szennyezés miatt.
END
Éjen Son Goku
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Na, sziasztok! Üdvözlök mindenkit a DH+-on! Én is szeretnék csatlakozni az előzőekhez, és én is csak azt tudom mondani, hogy ennél jobb animét már nem is lehet csinálni, hiszen itt az akció, a kaland, a humor és persze a sci-fi együtt van jelen, de mégis mindennek megvan a maga helye. Egyébként én is várom már a GT-t, és nagyon remélem, hogy a régi szinkronhangokat meg fogják hagyni.
Ha a GT sznk röl van szó akkor én azt remélem hogy egy részt meg hagyják a régi szink hangokat de mivel közel 13 év volt a Zed óta és az óta meg öregedhetek a hang frekvenciák szóval én inkább keresnénk a régi hangokoz hasonlókat mert a régi hangokat anno nagyon jól el találták és a karakterekhez tényleg illetek azok a hangok de lehet hogy sokkal jobbak lesznek ha új hangot kapnak
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Krilin hangja biztos, hogy más lesz, hiszen Breyer Zoltán sajnos már nincs közöttünk, de talán Rába Roland (aki jelenleg is a Bleach-ben Ichimarut szinkronizálja) az, akit el tudok képzelni Krilin hangjának, ugyanis az ő hangja hasonló Breyer Zoltánéhoz, és legalább ugyanolyan jól is szinkronizál.
Ebből viszont az következik, hogy a GT-t biztos, hogy nem októberben fogják leadni, hanem majd novemberbel láthatjuk az első epizódokat, hiszen legkésőbb novemberre ígérték a 3. szériát.
mtarr írta:
Ebből viszont az következik, hogy a GT-t biztos, hogy nem októberben fogják leadni, hanem majd novemberbel láthatjuk az első epizódokat, hiszen legkésőbb novemberre ígérték a 3. szériát.
Erre lehetett számítani, az előző hírben is írtam, hogy októberben biztos nem lesz GT, már megvan az Animax műsorrendje és nem szerepel benne a GT, szóval várható volt, hogy a Mondo se most fog cikkezni róla, hanem az is késik...
Egyenlőre csak az Opening elérhető a torrent oldalakon de már ezen is láthatjuk az eredeti kópia hiánytalan változatát
A Blu-ray kiadásnál ígérik hogy a TV-ben leadotthoz képest egy teljesen javított változatot kap a nagyérdemű a Full HD-s élmény eléréséért
Egy kis összehasonlítás [Mujiwaras Raw] Dragon Ball Kai (1280x720 xvid mp3).avi VS Dragon Ball Kai - Opening [BluRay,1080p,x264,flac][82B69425].mkv
(Jelenleg csak felbontásban és képarányban különbözik a két release,
ha majd legalább egy epizód elérhetővé válik a BD lemezről akkor arról is csinálok összehasonlítást)
Azért remélem a CEE BD-s változatot is feltolják majd torrentre nem csak az mkv-s encode-ot
Elsőként a DBGTről. Idén már nem lesz. Olvasható a tejes cikk a Animany.hu <----(Forás) [small]látható[/small]
Lássátok nem szívesen, mondom hogy én szóltam. De én SZOLTAM!
izzy írta: Elsőként a DBGTről. Idén már nem lesz.
Az ilyen kijelentéseknél fel kellene tüntetned az ehhez szükséges forrást, ami alapján kijelented ezt. Ha csak gondolod, és nincs rá konkrét bizonyítékod, akkor viszont tartózkodj a hasonló megnyilvánulásoktól.
izzy írta: Elsőként a DBGTről. Idén már nem lesz. Olvasható a tejes cikk a Animany.hu <----(Forás) [small]látható[/small]
Spoiler tartalom:
Huhh látom vannak hírek az Animany-n. A mai nap (hétfő) kiemelt hírben fogom közölni a főoldalon is. Kösz Izzy.
Gondolom ha elkezdik adni az Animaxon a GT-t akkor már nem kell attól tartani hogy lesznek résznek amit senki nem vesz fel és kimaradnak ugye? Vagy azért érdemes előkészíteni az üres kazettákat?
HT írta:
Gondolom ha elkezdik adni az Animaxon a GT-t akkor már nem kell attól tartani hogy lesznek résznek amit senki nem vesz fel és kimaradnak ugye? Vagy azért érdemes előkészíteni az üres kazettákat?
Ti mivel vennétek fel a részeket?
Nem kell aggódni a premier animék mint pl. most a GT tuti nem jár úgy mint régen a db első 12 része...Amúgy jó páran már készűltünk videó kazival és persze géppel bedigizzük mint pl. a XXI százados műsort amibe volt szó a DB-ről. szóval senki se marad le
sőt mi is publikájjuk a részeket itt az oldalon és a régin is!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!