Nos gondolom már nem övezi titok mi lesz a következő saját munkám, ami a retro animéket illeti, persze akik nézik a Projektek menü pontot azok már láthatták, a Candy Candy animét fogom készíteni.
Valaki látta régen? Vélemény esetleg? Én a magam részéről láttam nagyon sok részt, és imádom
Információk hamarosan, hány szinkron van, DVDRIP kiváló minőségű!! 640x480 átlag 2-300 MB per rész, vágatlan japán intró és outró. Egyenlőre ennyi.
fú de régen halottam már egyébként az nem aszt jelenti hogy cukorka vagy valami hasonló emlékszek pont akkor ment utána a grantprix és akkor már nagyban be tiltották a DB-t ha nem csal az emlékem
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Én meg sosem láttam ezt az animét, úgyhogy nem tudok véleményt alkotni róla, majd csak akkor ha esetleg megnézem. Nem tudom esetleg mennyi poén van benne (ha van), mert úgy tudom, hogy ez se arról híres, és a "száraz" shoujo-kat nem igazán kedvelem, de majd meglátjuk.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Hát aki poén miatt akarja nézni, esetleg poénokra számít azoknak ez elég csalódás lesz! Kőkemény romantikus történet, halál eset, szerelem, barátság, ármány, csalódás és még sok más szál szövi át, poén van benne a legkevesebb...
Ha egy mondattal kellene összefoglalni azt tudnám mondani, hogy: romantikus anime. Ha a Helló Sandybell tetszik akkor TALÁN ez is fog.
Hát akkor lehet, hogy ezt se nekem találták ki, én szeretem a romantikus történeteket, de ha csak az van benne szárazon és semmi más, az nekem unalmas. De azért majd meglátjuk...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Jó hát én se úgy gondoltam, hanem pl. a Lili a virágangyalban gyakorlatilag egyetlen olyan poén nincs, amin röhögni lehetne, ellenben pl. a Hosszúlábú apuban maga a főszereplő is elég vicces karakter, és így sokat lehet nevetni a hülyeségein. Nem a mostani animékben lévő ökörködésre gondoltam tehát, ami mondjuk nekem bejön alapvetően, de nyilván régi animékben még nincs jelen ez a fajta humor. Talán a Sailor Moon az, amiben már valamilyen szinten jelen van, de mondjuk az már a 90-es években készült anime, a Candy Candy meg a Lili és társai meg még a 70-80-as évek animéi.
Kikyou (InuYasha)
bele bele néztem de mindig el kapcsoltam mert dedós fejel valahogy nem fogót meg. de majd most kiderül hogy bejönne anno Sandybellt se csíptem de most alig várom a kövi pakot
Meghaltam.
Nah pontosan...Az rtl anno rengeteg olyan animét adott le ami nem éppen jó korosztálynak szólt, pl. ezek (Helló Sandybell, Candy Candy) szóval az ilyen komolyabb mondani valóval rendelkezőeket. Én is így voltam sok retro animével.
No para nem sokára fel frissítjük az emlékezetedet Ha majd ezekkel végzünk és egy ahogy kikerül az aktívból majd jön másik eddig tervezett a helyére majd, újabb eddig nem publikust publikálunk
Amúgy szerintem nézz bele mostani fejjel a Candybe
most lesz egy kis OFF. de beszélünk itt retro enimröl fel ötlik bennem hogy egy enim mikor is mondható retronak illetve mi teszi retrová mert a DB is retro de még se mondjuk annak
Most ez egyébként, hogy van?
Meghaltam.
Hát mondjuk úgy, hogy a db és a többi bármelyik anime teljesen más, szóval van anime-->db-->és retro nah meg a most frissek amik mennek japánba, és itt nálunk animaxen.
Szóval igen a db is retró ha úgy nézzük, de közben mégis talán örök sláger és mindig frissen zöldellő miközben a többi lásd Candy, Sailor Moon, és a többi meg úgy mondd lefutott lemez, nem annyira veszik elő az emberek mint egy dragon ballt ami kis hijján világ szintű anime és ismert. Szóval amik mentek és anno nagy számok voltak, de mindenki feledésbe szórta őket mi most azokat felelevenítjük, ím ez a retro...Régi idők nagy slágere, új pompában. Valahogy így tudnám leírni
Ahol HIÁNYOS szó van, ott a cím, előzetes rész minden esetben hiányos...és pár 2-4 rész esetében lesz olyan, hogy 4-5 perc hiányzik a részből magából
Ahol nincs számozás, csak egy "-" jel, az a 7 epizód nincs meg....úgy néz ki.
A történet meg...magáért beszél, én csak ajánlani tudom mindenkinek...
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!