Én is indítok egy játékot. Itt az lesz a feladat, hogy írni kell egy max. 4-5 mondatos szöveget első szám egyes személyben egy animés/mangás szereplőről. Természetesen megfelelően körbeírva az illetőt úgy, hogy ki lehessen találni, ki az. Vagyis ki vagyok én? Szabályok ugyanazok mint a többi játékban!
Akkor kezdjük egy egyszerűvel:
Egész életemben a tökéletességre törekedtem, a tökéletes kétoldali szimmetriára, ennek ellenére mégse lehettem az soha a hajam miatt. Ugyan fontos pozícióban vagyok, néha nem vagyok méltó Apám nevéhez, pedig mindent tökéletesen csinálok. Van két társam, akiket az utcáról szedtem össze, sajnos ők se szimmetrikusak, csak ha átváltoznak.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Katara bátyja vagyok, izgága és folyton buzog bennem a bizonyítási vágy. Bárgyú stílusom ellenére több lány szívét is elhódítom valami módon. A déli víz törzsbe tartozom.
"Mivel összetörtem egy igen értékes vázát, egy klubnak kell segítenem, hogy törlesszem a tartozásomat. Ebben a klubban hat gyönyörű srác dolgozik, akik délutánonként az iskolánk lány tagjait szórakoztatják. Mivel engem is fiúnak néznek - pedig lány vagyok! - hamarosan én is a klub tagjai között találom magam, lányoknak udvarolva."
Ki ő?
Én sejtem az animét, de fogalmam sincs melyik szereplő, mert nem láttam. Ha az animét valóban eltaláltam, akkor nem szinkronos.
Kikyou (InuYasha)
Szomorúan láttam, hogy senki sem találta eddig ki, hogy ki is lenne ez a személy, így gondoltam beszállok, hogy ne álljon még napokig a játék.
A megfejtés: Fujioka Haruhi, az Ouran Koukou Host Club című animéből.
OFF: Az animét én is eltaláltam jeee... Így mondjuk könnyű, hogy ezt az animét fordítod... Na sebaj a kövit kitalálom!
Kikyou (InuYasha)
OFF: Dumet... éreztem, hogy nem fogod szó nélkül hagyni...
Jól van, nem írok nehezet, hogy tényleg ki tudd találni.
Tehát, ki vagyok én? Egy nagyon okos, csinos, vidám természetű lány vagyok, aki nagyon szereti a barátait és sok mindent megtenne értük. De pont ők tudnak a legjobban felidegesíteni, és olyankor nem igazán tudom eltitkolni mit is gondolok... bár nem is nagyon akarom.
Amennyire szeretem a változatos, izgalmas, kalandos életet, annyira utálom az uncsi dolgokat. Talán éppen ezért elég gyakran változtatom a frizurámat.
Hú ez nagyon jó leírás (az eddigi legjobb szerintem, amennyiben jó a tippem)...
Csak nem Bulma a Dragon Ball Z-ből?
Kikyou (InuYasha)
Korántsem volt túl egyszerű... nagyon jól volt megfogalmazva, úgy, hogy elsőre ne essen le szerintem... tetszett.
Na lássuk ki vagyok: Õsidőktől fogva a világot járom. Már nem is tudom hány év telt el azóta, hogy az, akit mindenkinél jobban szerettem, örökre elhagyott, és pont az árulta el, akire felnéztem. Amerre járok, forgószélként tombolok, pedig sosem akartam ártani senkinek. Ennek ellenére mindenki engem akar elpusztítani. Azonban hiszem, hogy minden embernek ugyanannyi joga van az élethez, akár legyen jó vagy gonosz. Senki nem érdemel halált. Még ő sem, aki elvette tőlem addigi életem értelmét.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!