Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Enyo legendája Enyo legendája Enyo legendája Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3285
Legújabb tag: Takcsik24

Látogatók ma: 1315
Online látogató: 1
Látogatók a hónapban: 436703
Összes látogatók: 20432183

Reklám

  Rómeó és Júlia! Két változat!
Anime és manga letöltésekVégre teljesen letisztázódott a Rómeó és Júlia animébõl készített különféle release változatok száma, és megjelenési formája. Ezentúl két release fog érkezni ebbõl az animébõl, mégpedig egy DVD-RIP AVI változat MadTysontól és egy HDTV-RIP 720p-s MKV változat Garurumontól. Jelenleg tehát mind az eddig lement 6 rész elérhetõ mindkét változatban az adatlapon keresztül, csupán a megfelelõ változat kategóriáját kell kiválasztanotok a letöltések elérése elõtt.

Ezen felül felkerült a Soul Eater e héten releaseben elmaradt 5-6. epizódja Garurumon jóvoltából.

Végül pedig Brolly kirakta nektek a Dragon Ball Kai 30. epizódját, felirattal együtt elérhetõ a szokásos módon.

Holnap várhatóan újabb adag érkezik Saját munkáinkból, szóval érdemes lesz a fõoldal híreket figyelni.

Jó szórakozást a részekhez!

  Jön a szellem fiú!! Yu Yu Hakusho
Saját munkáinkVégezetül szeretnénk nektek még egy saját munkával elõrukkolni, a harmadik számú admin, egyben releaser társunktól: Izzytõl.
Egy igazán érdekes, és egyben izgalmas kis mesével lep meg titeket, melynek a története sem hétköznapi...De ezt hamar meglátjátok ti is.
Kezdõdjön hát a Yu Yu Hakusho - A szellem fiú kalandjai, az elsõ felvonásban négy epizód lesz látható, már tölthetitek is az adatlapján keresztül.

A folytatásban is érdemes lesz figyelni a híreket, hiszen a saját munkáink közzé tétele folytatódikk, a jövõ héten is! Addig is kellemes szórakozást az eddigi munkáinkhoz, továbbá véleményeket várunk mind a hárman!

  Mentsük meg a Földet! Blue Gender
Saját munkáinkSikerült nekem is befejeznem egy saját projektet, amit most szeretnék veletek megosztani, remélem elnyeri a tetszéseteket. Egy remek, nem minden napi kis történettel bíró sorozatról van szó, egy amolyan sci-fi animérõl! Részletekbe jobban nem mennék bele, a többi legyen meglepetés... Érdemes belenézni!

Ez az anime a Blue Gender címet viseli, melynek az elsõ két epizódja vált elérhetõvé. További részek kerülnek fel az oldalra, heti négy rész, így mint most, kettesével.
A hosszabb, animék esetében meg heti nyolc részre gondoltam, két négyes csomagban, ez értendõ az 52 részes és annál nagyobb általam készített munkákra.

Kaptam pár levelet a napokban, egy saját projektemmel kapcsolatban, ami a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - A második állás c. sorozatot érinti. A sorozat elkészült, viszont amíg nem került fel az elsõ sorozat, addig a második se kerül feltöltésre! Megértéseteket köszönöm.

Más fontos hírek: Elérhetõ lett a DB Kai 29-es epizódjának a felirata! Továbbá a Soul Eater következõ két része pár nap múlva, jobbik esetben holnap tölthetõ.

Jó szórakozást, visszajelzéseket, jókat, rosszakat várok!

  Várva várt saját releasek és néhány meglepi!
Saját munkáinkVégre elértem odáig, hogy saját munkáim egy-egy darabját is megoszthatom veletek, nagyon remélem, hogy minden érdeklõdõ tetszését elnyerem majd velük.

Kikerült tehát a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex elsõ két része, a Vadmacska kommandó elsõ két része, valamint a Slayers - A kis boszorkány elsõ két része.

Meglepiként feltöltöttem az elsõ, eredeti DVD-rõl általam rippelt filmet, az Appleseed - A jövõ harcosai címû CGI technológiával készült alkotást, szintén az adatlapján keresztül tölthetõ.

Az elkövetkezendõkben a most felkerült sorozatok további részei kerülnek majd feltöltésre vsz. hetente 4-5 epizóddal, illetve Brollytól is várható egy saját release jövõ héten.

Jó szórakozást az animékhez, feltétlenül várom visszajelzéseiteket a fórumban, hogy mennyire tetszett, vagy mit kellene javítani még!

  Rómeó, Dragon Ball, Sailor Moon
Anime és manga letöltésekMegérkezett a Rómeó és Júlia újabb két epizódja. A sorozatot és az elõzõ két részt érintve módosulás történt! Az elsõ két rész cserélve lett DVDRIP-re. Eddig HDTVRIP volt tölthetõ.
A mostani két rész is DVDRIP verzióban tölthetõ. A jövõben lehetséges, hogy mindkét változatban fognak felkerülni a részek, de ez még nem biztos.

A Dragon Ball sorozat is elérhetõvé vált, a második pakk 68-153ig.
Továbbá felkerült három film a Sailor Moon c animébõl. Ezen felül ugyan csak ehhez a sorozathoz, elérhetõ lett a Galéria, ami sok képet és DVD borítót tartalmaz.

Lássuk vázlatosan a mai frisst:

- Rómeó és Júlia 3-4.
- Dragon Ball 68-153.
- Sailor Moon három kis filmje.
- Sailor Moon DVD borítók, képek.

Hamarosan Bleach hírek is várhatóak a mozifilmmel kapcsolatban. Addig is jó szórakozást a mostani frissítésünkhöz.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet