Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Enyo legendája Enyo legendája Enyo legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Tsubasa kapitány - Középkezdés

DragonHall Online TV

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3080
Legújabb tag: LI47LR

Látogatók ma: 1628
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 135276
Összes látogatók: 19624362

Reklám

  Conan ez évi utolsó kalandja!
Anime és manga letöltésekVégre leadásra került az Animaxen a Conan, a detektív elsõ adagjának utolsó része, az 51. epizód, ami az elsõ leadáskor sajnálatos módon hibásan ment le. Így ebben az évben ez a legutolsó Conan rész, amit élvezhetünk, tölthetõ a megszokott módon. Ezen kívül Garurumon javította a 8. részben található képhibát, így az is tölthetõ, köszönet neki, és azoknak is akik jelezték felé ezt a problémát.

A Conan, a detektív sorozat folytatása sajnos az alacsony nézettség miatt 2010 folyamán biztosan nem következik, azonban jövõre leadásra kerül a Conan, a detektív elsõ mozifilm, illetve a sorozat elsõ 51 részének ismétlése is látható lesz többször is, mindezekkel nagyobb nézettséget próbálnak kreálni, hogy folytatódjon a sorozat. Aki teheti nézze a Conant az Animaxen, hiszen kár lenne egy ilyen sorozatért, ha abbahagynák csak emiatt, és így talán ha jövõre nem is, de azután láthatjuk a folytatást. Ne hagyjuk tehát, hogy a süllyesztõbe kerüljön ez a remek sorozat!

Jó fejtörést és szórakozást Conan újabb kalandjához!

  A Lélekfalók újabb kalandjai
Anime és manga letöltésekKissé megkésve, de felkerült a Soul Eater 7-8. epizódja, amelyben újabb fõszereplõket ismerhetünk meg, így a történet egyre izgalmasabbá válik.

Ezen kívül Garurumonnak köszönhetõen javításra került az 5-6. rész, amelynek igen gyenge hangminõsége miatt került sor a javításra. A hétvégi ismétlésben már megfelelõen ment le a két rész, így a szinkron is a szokásos minõségû lett.
Aki nem akarja letölteni újra az egész videót és elég a javított szinkron, az elérheti a letöltések leírásában a magyar hangsáv infói alatt található linkrõl!

Jó szórakozást a részekhez!

  Újabb adag saját projektjeink közül!
Saját munkáinkAhogyan ígértem, folytatódik saját munkáink feltöltése az oldalra. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik véleményt nyilvánítottak felénk munkáinkkal kapcsolatban, és továbbra is várjuk bárkitõl az észrevételeiteket a fórumban, vagy privát üzenetben is akár.

Ezúttal mind BrollySSJ4, mind Dumet munkái közül 4-4 epizód került ki minden eddig felkerült projektbõl:
~ Blue Gender 03-06
~ Slayers - A kis boszorkány 03-06
~ Stand Alone Complex 03-06
~ Vadmacska kommandó 03-06

Jó szórakozást a részekhez!

  Rómeó és Júlia! Két változat!
Anime és manga letöltésekVégre teljesen letisztázódott a Rómeó és Júlia animébõl készített különféle release változatok száma, és megjelenési formája. Ezentúl két release fog érkezni ebbõl az animébõl, mégpedig egy DVD-RIP AVI változat MadTysontól és egy HDTV-RIP 720p-s MKV változat Garurumontól. Jelenleg tehát mind az eddig lement 6 rész elérhetõ mindkét változatban az adatlapon keresztül, csupán a megfelelõ változat kategóriáját kell kiválasztanotok a letöltések elérése elõtt.

Ezen felül felkerült a Soul Eater e héten releaseben elmaradt 5-6. epizódja Garurumon jóvoltából.

Végül pedig Brolly kirakta nektek a Dragon Ball Kai 30. epizódját, felirattal együtt elérhetõ a szokásos módon.

Holnap várhatóan újabb adag érkezik Saját munkáinkból, szóval érdemes lesz a fõoldal híreket figyelni.

Jó szórakozást a részekhez!

  Jön a szellem fiú!! Yu Yu Hakusho
Saját munkáinkVégezetül szeretnénk nektek még egy saját munkával elõrukkolni, a harmadik számú admin, egyben releaser társunktól: Izzytõl.
Egy igazán érdekes, és egyben izgalmas kis mesével lep meg titeket, melynek a története sem hétköznapi...De ezt hamar meglátjátok ti is.
Kezdõdjön hát a Yu Yu Hakusho - A szellem fiú kalandjai, az elsõ felvonásban négy epizód lesz látható, már tölthetitek is az adatlapján keresztül.

A folytatásban is érdemes lesz figyelni a híreket, hiszen a saját munkáink közzé tétele folytatódikk, a jövõ héten is! Addig is kellemes szórakozást az eddigi munkáinkhoz, továbbá véleményeket várunk mind a hárman!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet