Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Batman Batman Batman Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3420
Legújabb tag: suunsie

Látogatók ma: 2249
Online látogató: 1
Látogatók a hónapban: 204746
Összes látogatók: 21232858

Reklám

  Négy hír következik...
DH+ hírekNaruto 67-68
Lehet tölteni a Naruto 67-68. epizódjait, jó szórakozást hozzá mindenkinek!

D.Gray-man MKV
Továbbra is várom az igényeket a D.Gray-man MKV-s verzió felkerülése végett! Eddig csak egy ember jelzett vissza, és ez kevés a boldogsághoz, szóval akinek kell az vasárnap estig még megteheti. Az eredményt a hétfõi hírben fogom kiírni.

DragonHall Website
A másik oldalon már kihíreztem, de ide is leírom, hogy tudjatok róla. A DragonHall Website (DB-s oldalunk) 1-2 hónapon belül megszûnik, és a teljes tartalma innen lesz elérhetõ. Természetesen a internetes cím is ide lesz átirányítva. Bõvebb infóval a másik oldalon és idõvel a részletek ismertetése folyamán szolgálunk.

Új tárhely tesztelés
Elképzelhetõ, hogy a jelenlegi oldal is költözni fog egy másik, gyorsabb és nagyobb tárhelyre, de egyelõre még a tesztelés állapotában vagyunk, mivel nem biztos, hogy gyorsabb vagy megbízhatóbb. Akit érdekel, az a következõ linken tesztelheti az oldalt (ami nem frissül, csak tesztoldal!):
http://dragonhall.square7.ch/

További szép estét!

  Már megint itt vannak...
Saját munkáinkUgyan lassanként már nem tudok normális címet kitalálni a keddi frissítés híreknek (akinek van ötlete esetleg, az kérem írja le a hozzászólásoknál), de azért itt vannak megint a szokásos keddi anime csemegék. Íme:

~ D.Gray-man 15-16 AVI és MKV változatban (Garurumon)
~ Slayers-A kis boszorkány 71-74 (Dumet)
~ Soul Eater-Lélekfalók 29-30 (Garurumon)
~ Stand Alone Complex-A második állás (BrollySSJ4)
~ Yu Yu Hakusho-A szellemfiú 51-55 (Izzy)


Igen, a Megaman NT Warrior nincs a listában, mert Brolly technikai okok miatt nem tudta feltölteni, így jövõ héten dupla feltöltéssel ajándékoz meg bennünket.

A D.Gray-man Garurumontól már két változatban is elérhetõ, én maradtam az AVI verziónál egyelõre, de akit érdekel annak kitettem az MKV-s verziót is ebbõl a két részbõl! Kicsit szebb a minõsége, de van benne egy pici release csapat logó, és az asztali dvd lejátszó nem tudja lejátszani (aki gépen nézi, annak elõnyösebb lehet). Ha esetleg elég sokan igényelnétek az MKV verziót, akkor a késõbbiekben az is felkerülhet. Igényeket a hír hozzászólásaiban lehet tenni!

Dragon Ball Kai 40es epizódja tölthetõ, felirattal együtt!

Jó szórakozást és szép napot mindenkinek!

  Rómeó és Júlia Finálé!
Anime és manga letöltésekVégre elérkezett a nagy pillanat, hiszen a Rómeó és Júlia utolsó részéhez értünk! Vajon hogyan fog végzõdni a történet? Úgy, mint Shakespeare eredeti történetében, vagy esetleg egészen máshogy?
Meglátjátok ha megnézitek a sorozat utolsó két részét, a 23-24. epizódot, amelyek természetesen ismét HDTV-Ripben és DVD-Ripben is tölthetõek a szokásos módon. Ezúton pedig itt is köszönetet kell, hogy mondjak a release-ek készítõinek, Garurumonnak és MadTysonnak.

Jó szórakozást a részekhez mindenkinek!

  Shounen Csütörtök
Anime és manga letöltésekFelkerült a Naruto 65-66. része, a szokásos módon tölthetõ mindkét rész az adatlapon keresztül.

Ha minden igaz, a jövõ héttõl kezdve újra várhatóak apró fejlesztgetések az oldalon, illetve egyre több saját rippelésû cucc fog felkerülni innentõl kezdve. Ezekrõl bõvebb infót idõben fogunk szolgáltatni.

További jó idõtöltést nálunk!

  Anime Kedd
Saját munkáinkMegérkezett a szokásos keddi frissítés, lássuk is rögtön mik kerültek fel:

~ Dragon Ball Z 152-194 (vágatlan, magyar szinkronnal)
~ Megaman NT Warrior 7-9 (BrollySSJ4)
~ Slayers-A kis boszorkány új kalandjai 67-70 (Dumet)
~ Soul Eater-Lélekfalók 27-28 (Garurumon)
~ Stand Alone Complex-A második állás 15-18 (BrollySSJ4)
~ Yu Yu Hakusho-A szellemfiú 46-50 (Izzy)


A Kaleido Star második évaddal való folytatása elõtt szünetet tartok, ahogy már beszámoltam róla múlt héten. Azonban ami késik, nem múlik!

Felkerült az Animax februári mûsorrend (aminek változásairól már beszámoltunk egy elõzõ hírben), de a februárra ígért Afro Samurai az Animax utólagos információi szerint szintén késik (milyen meglepõ). Úgyhogy úgy tûnik, hogy minden tavaszra marad (március-április), már csak az lesz érdekes, hogy mindezt hogyan fogják beütemezni a mûsorrendbe (tartok tõle, hogy szintén csúszkálások lesznek akkor is).
Forrás: http://animax.blogol.hu/

További szép napot mindenkinek!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet