Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4494
Legújabb tag: Bence-balazs nemes

Látogatók ma: 13719
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 67313
Összes látogatók: 29035394

Reklám

  Sweat Punch
[400x270] Eredeti cím: スウェットパンチ
Japán cím: Suuettopanchi
Angol cím: Sweat Punch
Típus: OVA
Mûfaj: akció, sci-fi, dráma, mûvész
Epizódok: 5
Speciálok: 1
Kiadás éve: 2002-2007
Stúdió: Studio 4°C, Beyond C., Grasshoppa!, AIC, Production I.G
Rendezõ: Ohara Hidekazu, Kobayashi Osamu, Nakazawa Kazuto, Muraki Yasushi, Itou Nobutake
Eredeti mû: Ohara Hidekazu, Kajitani Chikako, Kobayashi Osamu, Hataketa Rika, Muraki Yasushi, Itou Nobutake
Írta: Ohara Hidekazu, Kobayashi Osamu, Nakazawa Kazuto, Muraki Yasushi, Itou Nobutake
Karakterdizájn: Saeki Yukie, Nishida Minoru
Zene: Lolita No.18, Franz Peter Schubert, ANA
Magyar változat: japán nyelv, magyar fansub felirat
Hivatkozások:
ANN: , AniDB: , AniNFO:

A Sweat Punch antológia a sajátos képi világáról és elvont, szürreális témáiról méltán híres Studio 4°C egyik legismertebb alkotása, amelyeket 2002 és 2006 között prezentáltak és öt, egymástól teljesen független epizódot tartalmazott. Ezeket 2007-ben Deep Imagination címmel újra kiadták, amelyben helyet kapott az ebbõl az alkalomból az antológia részeibõl összevágott zenés videó is.

Sweat Punch 1. rész: Prof. Dan Petory Blues (ダンペトリー教授の憂鬱 / Dan Petory Kyoushu no Yuutsu)
Ebben a rövid, tudományos jellegû tévémûsorban Dan Petory professzor segítségével számos érdekes kérdésre kaphatunk választ a csillagászatban, azon belül is elsõsorban az UFO-kkal kapcsolatosan. Miért repülnek az UFO-k cikkcakkban? Miért kék a Föld az ûrbõl? Milyen pályán mozog a Föld? Mindezeket igen rendhagyó, kissé sem unalmas stílusban elõadva tudhatjuk meg rengeteg illusztrációval és példával bemutatva.

Sweat Punch 2. rész: Világvége (END OF THE WORLD)
A párhuzamos dimenziók elmélete szerint számtalan világ létezik a miénken kívül, csupán nem tudunk még utazni közöttük. Mi történik, ha bekövetkezik az, amelytõl mi emberek annyira rettegünk: a világvége? Valaki szerint ez beláthatatlan következményekkel járhat, ám jelen mûvünk más oldalról közelíti meg a kérdést. A híres japán punk rock banda koncertjén megismerkedõ Kazumi és Yuuko esetében pont ez történik. Elkerülhetetlen a világ pusztulása vagy kell, hogy elõidézze valami?

Sweat Punch 3. rész: Komédia (喜劇 / Kigeki)
A középkori kis ír faluban volt egy õsi legenda, a Fekete Kardforgató legendája. Egy harcosról szólt, aki egymaga csupán egy karddal legyõzte az országra törõ hatalmas angol hadsereget. De vajon ki volt ez a nemzeti hõs valójában, és hogy sikerült mindezt véghezvinnie? Mi is történt valójában, amelyet a legenda nem említ meg? Ez a rövid tragikomikus, de horrorisztikusan bizarr történet errõl a titokról veti le a fátylat.

Sweat Punch 4. rész: Megbékélés (彼岸 / Higan)
A háború az emberiség legszörnyûbb találmánya, ám annak komor hangulata vagy épp a harc heve már rengeteg szerzõt megihletett. E kis történetben egy katona utolsó küzdelmébe nyerhetünk bepillantást igen nagy részletességgel. Mit érezhet a harc hevében, ahogy a társai sorra elhullnak mellõle? Õ azonban csak küzd tovább az utolsó leheletéig, melyet szörnyû hitelességgel láthatunk e mûben.

Sweat Punch 5. rész: Roncstelep (ガラクタの町 / Garakuta no Machi)
Egy olyan világban járunk, ahol ember és robot együtt él, ám a robotokra szigorú szabályok vonatkoznak. Történetünk hõse egy kisfiú, aki a nyomába szegõdik egy kis kóbor robotnak, ami képes bármilyen fém tárgyat a részévé integrálni. Különös kapcsolat alakul ki köztük, míg a robot már emberekre is veszélyes méreteket ölt, ám közben kiderül az is, hogy a gépeknek vajon lehetnek-e érzéseik…
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!