Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A képzelmény Itou Junji hátborzongató japán meséi Hanma Baki Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7049
Legújabb tag: Ferenc88

Látogatók ma: 3216
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 299531
Összes látogatók: 55274720

Reklám

  Kalandok
Szinkronos anime letöltésekEgy könyve keresésekor szegény Múminpapa lába komoly sérülést szenved: több helyen beüti, a bokáját pedig kificamítja. Böngész bácsi véleménye szerint az volna a legjobb, ha valamilyen termálvízben áztatná fájós lábát, Múminpapa viszont nem sok esélyt lát arra, hogy a völgyben van akár egy gyógyforrás is. Ezidőtájt érkezik Múmin-völgybe három férfi, akik forró vizű gyógyforrás után kutatnak. Az a céljuk, hogy egy fogadót építsenek a forrás mellé, ahová a világ minden tájáról érkeznének vendégek, hogy fürödhessenek. Útja során Vándor véletlenül rá is talál egy ilyen gyógyvízforrásra a közelben, Múminpapa azonban még a sajgó lába miatt sem tud örülni ennek, mivel tart tőle, hogy a völgyet hamarosan ellepik a turisták.

A következő epizódban ismét találkozhatunk Fürkész repülőhajójával. A többiek rájönnek, hogy hatalmas szappanbuborékok segítségével is fel lehet emelkedni a levegőbe. Fürkész újdonsült találmányát, egy rendkívül erős ragasztóanyagot felhasználva hoznak létre olyan nagy buborékokat, melyekbe bepréselődve könnyedén szállnak fel a magasba.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!