Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Óz, a nagy varázsló Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 17
Online tagok:
Parafadugo

Regisztrált tagok: 4236
Legújabb tag: konosasorida

Látogatók ma: 312
Online látogató: 18
Látogatók a hónapban: 273759
Összes látogatók: 27239356

Reklám

  Késõi Múminok
Szinkronos anime letöltésekA Múmin-völgyi történetek mai fejezeteiben két új szereplõ bukkan fel: egy kedves lány, Alíz és az õ nagymamája, akirõl Múminék rövid idõn belül kiderítik, hogy egy valódi boszorkány. Alíz azért érkezett a nagyanyjához, hogy elsajátíthassa tõle a boszorkánymesterség fortélyait, ugyanakkor a frissen megismert Múminékkal is összebarátkozik. Ezt azonban a boszorkány nagyi egyáltalán nem nézi jó szemmel.
Épp ezekben a napokban egyébként Múmin és Vándor több idõt töltenek el együtt, mint valaha, hiszen mindketten tudják, hogy a tél kezdetével útjaik ketté válnak. Amint a völgyet beborító hótakaró egyre vastagabb lesz, Vándor elutazik délre, Múminék pedig elkezdik aludni téli álmukat. Egy kéretlen figyelmeztetés miatt azonban egyszer csak felébrednek, s ha már tudomást szereznek az általuk eddig nem ismert Karácsonyról, hozzálátnak a készületekhez és elkezdik várni Õt. Igen, Õt, mivel úgy értelmezik a kapott információkat, hogy a Karácsony egy Valaki, aki hamarosan eljön hozzájuk.
Kellemes kikapcsolódást a boszorkányos és ünnepi Múmin-epizódokhoz!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!