Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Űrzavar Űrzavar Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4616
Legújabb tag: Nashua81

Látogatók ma: 6394
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 445200
Összes látogatók: 30004306

Reklám

  Beszámoló
Szerver hírekVégre sok-sok nem várt és elõre betervezett karbantartás címszóval fémjelzett éjszaka és nappal után, most kijelenthetjük, hogy befejeztük a folytonos munkálatokat és egyéb fejlesztgetéseket. Már csak váratlan helyzetek jöhetnek közbe mint a múlt héten...
Nagy vonalakban megpróbálom vázolni érthetõen, mi is történt az elmúlt pár hónapban, hétben, mik voltak a "karbantartás" címszó alatt a gondok és fejlesztések:

Mint tudjátok biztosan, fiatal oldal vagyunk és kezdõk, tehát ebbõl adódik, hogy abból és úgy dolgozunk, ahogy a lehetõségeink engedik.Tehát, hogy spóroljunk a kiadásokon pl. nincs hivatásos rendszerkarbantartónk, akinek ez a szakmája, mindent mi magunk oldunk meg és próbálunk tökéletesíteni. Meg persze vannak a technikai akadályok rögtön a legfontosabb, amibõl eleinte a gondjaink forrása volt, hogy használt HDD-kkel és egyéb eszközökkel nem lehet hatásosan dolgozni. Ráadásul az operációs rendszerünk "nem éppen volt jó helyen", ha fogalmazhatok így, ez is a hiányos anyagi forrásnak köszönhetõen. Ezért egy HDD-n volt letöltés, rendszer és minden más. Na most ez olyan, mint egy Windowsnál, ha mindent a C: meghajtóra teszel és vírusos lesz a géped, akkor mindent el fogsz veszíteni egy formázással.
Ez a mai nappal teljesen ki lett küszöbölve, ugyanis lett még két HDD lemezünk, kétszer 160 GB, amin a rendszer foglalja el a helyét és semmi más, ezzel a gondok és több száz GB-tok másolása megszûnt egy-egy rendszer újratelepítés után.

Nagyjából ez történt a hetekben, hónapokban. A továbbiakban, ha nem elérhetõ letöltést találtok mostantól, akkor az emiatt lehetséges. Elvileg nem lehetne, gyakorlatilag emberek vagyunk hibázhatunk, kérünk mindenkit, hogy a Hibabejelentésben tegye meg észrevételét a továbbiakban is. Köszönjük a türelmeteket, kitartásotokat és nem utolsósorban támogatásotokat!

  Hozzászólások
#1Lucidus - 2012. 10. 24 19:08:33
Ügyesek és kitartóak vagytok. Ezek pedig fontos erények!
Thumbup

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!