Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 17
Online tagok:
CsBazsi

Regisztrált tagok: 4623
Legújabb tag: Dani0919

Látogatók ma: 14372
Online látogató: 18
Látogatók a hónapban: 537960
Összes látogatók: 30097068

Reklám

  Az utolsó mesénk Hófehérkérõl!
Szinkronos anime letöltésekEljött ez a perc is, egy szinkronos munkánk utolsó epizódjaihoz érkeztünk el, bemutatjuk nektek Hófehérke utolsó kalandos részeit!

Továbbá ezúton szeretném megköszönni szendi89 tagunknak a fordítást és a rengeteg fáradtságos munkáját, amit ezért a sorozatért tett! Köszönjük mindenki nevében!

Most, hogy védtelenné vált Hófehérke és a hét törpe, mert Jack megtörte az erõd védõvarázsát, a gonosz Jáspis királynõ mindent megtesz, hogy megszerezze a lány testét. Megidézi a gonosz varázslót, Jónást, aki varázsbotjával mindent kõvé változtat ami az útjába kerül, de mikor megtudja, hogy a királynõ csak rászedte gonosz tervéhez, szövetkezik a törpékkel. Azonban már a gonosz denevér markába kerül a varázsbot, melynek köszönhetõen minden és mindenki kõvé válik, csak Hófehérke nem. Ekkor Jáspis egy utolsó csapdát állít hõsnõnknek, készít egy mérgezett almát és elindul az erdõbe a lányhoz...

Mi lesz most a kedves Hófehérkével? Vajon sikerül a gonosz királyné terve, vagy már nincs remény? Talán Richárdnak, vagy neki lehet esélye, hogy legyõzzék a gonoszt?


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!