Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Óz, a nagy varázsló Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 14
Online tagok:
Parafadugo

Regisztrált tagok: 4236
Legújabb tag: konosasorida

Látogatók ma: 729
Online látogató: 15
Látogatók a hónapban: 274176
Összes látogatók: 27239773

Reklám

  Minden jó, ha jó a vége
Szinkronos anime letöltésekHát eljött ez a pillanat is, felkerült végre valahára, gondolom sokak örömére a sorozat vége is és én ezzel szeretnék mindenkinek kellemes és békés szentestét kívánni! De természetesen még közel sem ért véget a móka-tánc kacagás...

Candy továbbra is teljes erõbedobással végzi hivatását és segít ahol tud a Greytown-i vasútépítõknek, rengeteg kalandban és izgalomban lesz része fiatal hõsnõnknek, meglátogatják barátai, Annie és Archie.
Majd egy váratlan történés hatására el kell menniük, hõsünk tovább áll és visszatér a chicagói kórházba, hogy újra munkába álljon.
De az igazi izgalmak még csak most kezdõdnek! Hisz szeplõs kisasszonyunk körül felpörögnek az események, összetûzésbe keveredik Elisával akinek sikerül kirúgatni a kórházból és ezzel hatalmas csapás éri. Közben Albert vissza nyeri emlékezetét és elmegy, de senki se tudja hová...
Mindennek a fejében barátai társaságában is történik egy borzasztó esemény, ami végképp sokkol mindenkit.
Majd egyszer csak, mikor már kezd minden rossz összecsapni Candy feje fölött, váratlanul a titokzatos William bácsi hívatja, hogy beszélni akar vele, azonnal megörül a lány, hogy végre láthatja azt a személyt aki annyi jót tett vele...

Rengeteg a kérdés, vajon ki lehet valójában William bácsi? Mi történhetett a baráti társaságában? Mi lett vajon Albert úrral?
Vajon minden kérdésünkre választ kapunk? Igen a sorozat fõ kérdéseire, rejtélyeire választ kaphattok ha megnézitek a befejezõ részeket!


  Hozzászólások
#13286 - 2011. 12. 24 10:49:28
A vége szerintem már nem volt annyira meglepetés azoknak sem, akik még nem látták. Valahogy végig lehetett valahol sejteni, ki is az a titokzatos William bácsi, bár igazából csak az utolsó részekben jön rá az ember, kit is takart a név. Mondjuk, a történet vége nem igazán tetszett sosem. Nem igazán happy end, inkább keserédes befejezés.
#22769 - 2011. 12. 24 13:40:31
Nagyon hálás vagyok a munkátokért! Sok éves keresés után végre újra láthattam ezt a gyönyörû mesét! Köszönet érte! Boldog karácsonyt!
#3BrollySSJ4 - 2011. 12. 24 17:42:14
Miénk a megtiszteltetés Smile

Boldog karácsonyt!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!