Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ××

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6719
Legújabb tag: ppskof

Látogatók ma: 8760
Online látogató: 3
Látogatók a hónapban: 47424
Összes látogatók: 51281375

Reklám

Kiemelt híreink

  Grimm legszebb meséi - I. felvonás
Szinkronos anime letöltésekMég közel sem ért véget a karácsonyi film, sorozat arzenálunk, szóval érdemes továbbra is figyelni a fõoldalt és a híreket, tartogatunk még egyet s mást számotokra!
Mint például ezt a sorozatot, egy igazi retró õskövület, ami nem más mint a híres: Grimm legszebb meséi címû sorozat debütáló öt része. Melyet eredeti magyar nyelvû DVD-krõl rippeltünk és utólagos javításokat hajtottunk végre rajta. Lássuk az öt részt:

A brémai muzsikusok:
Történetünk egy szamárról, egy kutyáról, egy kakasról és egy macskáról szól, akiket a gazdájuk sanyarú sorsra hagyott, vagy bántalmazott. Mind megszöktek és jó barátok lettek és egy közös cél vezérli õket...
Nézzétek meg és megtudhatjátok mi ez a közös cél és hogy milyen kalandokba keverednek!
Jancsi és Juliska:
Egy földmûves család két gyermeke Jancsi és Juliska, ahol apjuk újranõsül, de az újdonsült anyuka rosszul bánik a testvérpárral, miután nem volt jó az idei termés, egyik nap kivisz õket az erõbe, hogy szerezzenek ételt és magukra hagyja õket...
Vajon mi lesz velük a nagy és sötét erdõben?
A békakirály 1-2. rész:
Egy szép nyári napon a királylány kimegy a városból a közeli tóhoz játszani, mikor is véletlen beejti a vízbe a játékát. Majd összeismerkedik egy rusnya békával, akinek a segítségét kéri és meg is állapodnak, hogy ha segít a béka akkor a lány elviszi a kastélyukba és barátok lesznek. Vajon a királylány tényleg elviszi a békát a királyi kastélyba?
Piroska és a farkas:
Piroska egy nap elmegy nagymamájához, hogy gyógyszert és élelmet vigyen beteg szerettének, édesanyja még indulása elõtt figyelmezteti õt, vigyázzon az erdõben, és ne térjen le az útról! De a gonosz farkas már lesben áll és ravasz cselszövéssel próbálja felfalni a kislányt. Sikerül a gonosz tervét megvalósítania a farkasnak?

Jó szórakozást és jó filmezést a karácsonyi készületek elõtt!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!