Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 37
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7000
Legújabb tag: Atip

Látogatók ma: 3518
Online látogató: 36
Látogatók a hónapban: 848106
Összes látogatók: 54486811

Reklám

  Törpös Új Évet!
Szinkronos rajzfilm letöltések
Újév második napján visszatérnek a törpök is!

Vészesen haladunk kifelé a hatodik évadból, de ez persze még korántsem jelenti a végtelenül hosszúnak, soha véget nem érőnek tűnő sorozat végét. Mindössze annyit jelez, hogy 2014-es indulását követően a széria végig jelen volt az oldalon 2015-ben, s az idei, 2016-os év jelentős részében is velünk lesz.

A kezdet kezdete óta számtalan, a későbbiek folyamán jelentőssé vagy kevésbé jelentőssé váló karakter bukkant fel a sorozat életében. A csodafurulyás filmre jellemző férfiuralmat törpte meg Törpilla pilotbeli megjelenése, hogy azt követően az alapcsapat tagjaként magassarkúban élhessen át többszáz erdei kalandot. Õt követte az időnként felbukkanó gonosz boszorka, Bibírcsóka és a mindent felfalni képes Melák korai debütálása, majd Ügyi legtörpösebb találmánya, Törprobot, aki az ifjú Gerárd király és dadusa, Fanyaróka mellett telepedett le, hogy olykor-olykor vendégszereplőként visszatérjen a törpök közé. Hókuszpók keresztapja, Baltazár (egyetlenegy epizódban Irgumburg) a hupikékek valaha volt legádázabb ellenségeként került elő az első évados tavaszi különkiadásban, majd Törpicur következett a sorban, aki mindvégig pólyásként kúszott-mászott a faluban. Mi nézők azonban rendszeresen tudomást szerezhettünk a csöppség különleges képességéről, Törpicurban ugyanis látens varázserő rejlik.
Megismerhettük már a néma kis tündért, Lakóniát, aki a jelbeszédet tanította meg Aprajafalva lakóinak, majd Woodyt, aki a negyedik szezonban feleségül vette őt, Marinát, Ügyi soha el nem ért sellőszerelmét, a tündérfüzi tündéreket, s az őket elkapni igyekvő ragyákat, a Hókuszpókot kétszer is átejtő jósnőt, Szerencse Csillát, valamint a Csetepaté-palota lakóit, Csetét, Patét és Nyaffot.
Szerencsénk volt már a szivárvány lábánál aranyat elhelyező kis koboldhoz, Michaelhöz, Törpilla szárnyas barátjához, Kékszeműhöz, a szeretetgyűlölő Chlorihydrához és néhány röpke epizód erejéig egy Kertitörphöz szegődött dzsinnhez, Gurdihoz, kinek eltűnésére a rajzfilmsorozatban soha nem kaptunk választ.
Természetesen bemutatkoztak már a felnőttből gyerekké cseperedő törpifjoncok, Zöldőr, Törpörgő és Törtyögő, valamint a Törpillához hasonlóan így vagy úgy, de Hókuszpóktól származó Törpiri, a csodafurulyás film óta fel-felbukkanó Omni apótól kapott kiskutya, Kutymorgó, továbbá Törpapa Törpapája, Törpszakáll és a Hókuszpók mellé száműzött varázslótanonc, Vili is.

Hamarosan újabb karakterek gazdagítják majd a törpök végtelennek tűnő törpénetét, s ígérjük, ők mind idén, 2016-ban mutatkoznak majd be.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!