Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat A csillagvadász A csillagvadász A csillagvadász A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 19
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6288
Legújabb tag: LACI635

Látogatók ma: 16145
Online látogató: 18
Látogatók a hónapban: 460507
Összes látogatók: 47732093

Reklám

Kiemelt híreink

  Törpös Új Évet!
Szinkronos rajzfilm letöltések
Újév második napján visszatérnek a törpök is!

Vészesen haladunk kifelé a hatodik évadból, de ez persze még korántsem jelenti a végtelenül hosszúnak, soha véget nem érõnek tûnõ sorozat végét. Mindössze annyit jelez, hogy 2014-es indulását követõen a széria végig jelen volt az oldalon 2015-ben, s az idei, 2016-os év jelentõs részében is velünk lesz.

A kezdet kezdete óta számtalan, a késõbbiek folyamán jelentõssé vagy kevésbé jelentõssé váló karakter bukkant fel a sorozat életében. A csodafurulyás filmre jellemzõ férfiuralmat törpte meg Törpilla pilotbeli megjelenése, hogy azt követõen az alapcsapat tagjaként magassarkúban élhessen át többszáz erdei kalandot. Õt követte az idõnként felbukkanó gonosz boszorka, Bibírcsóka és a mindent felfalni képes Melák korai debütálása, majd Ügyi legtörpösebb találmánya, Törprobot, aki az ifjú Gerárd király és dadusa, Fanyaróka mellett telepedett le, hogy olykor-olykor vendégszereplõként visszatérjen a törpök közé. Hókuszpók keresztapja, Baltazár (egyetlenegy epizódban Irgumburg) a hupikékek valaha volt legádázabb ellenségeként került elõ az elsõ évados tavaszi különkiadásban, majd Törpicur következett a sorban, aki mindvégig pólyásként kúszott-mászott a faluban. Mi nézõk azonban rendszeresen tudomást szerezhettünk a csöppség különleges képességérõl, Törpicurban ugyanis látens varázserõ rejlik.
Megismerhettük már a néma kis tündért, Lakóniát, aki a jelbeszédet tanította meg Aprajafalva lakóinak, majd Woodyt, aki a negyedik szezonban feleségül vette õt, Marinát, Ügyi soha el nem ért sellõszerelmét, a tündérfüzi tündéreket, s az õket elkapni igyekvõ ragyákat, a Hókuszpókot kétszer is átejtõ jósnõt, Szerencse Csillát, valamint a Csetepaté-palota lakóit, Csetét, Patét és Nyaffot.
Szerencsénk volt már a szivárvány lábánál aranyat elhelyezõ kis koboldhoz, Michaelhöz, Törpilla szárnyas barátjához, Kékszemûhöz, a szeretetgyûlölõ Chlorihydrához és néhány röpke epizód erejéig egy Kertitörphöz szegõdött dzsinnhez, Gurdihoz, kinek eltûnésére a rajzfilmsorozatban soha nem kaptunk választ.
Természetesen bemutatkoztak már a felnõttbõl gyerekké cseperedõ törpifjoncok, Zöldõr, Törpörgõ és Törtyögõ, valamint a Törpillához hasonlóan így vagy úgy, de Hókuszpóktól származó Törpiri, a csodafurulyás film óta fel-felbukkanó Omni apótól kapott kiskutya, Kutymorgó, továbbá Törpapa Törpapája, Törpszakáll és a Hókuszpók mellé számûzött varázslótanonc, Vili is.

Hamarosan újabb karakterek gazdagítják majd a törpök végtelennek tûnõ törpénetét, s ígérjük, õk mind idén, 2016-ban mutatkoznak majd be.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!