Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack Mézga Aladár különös kalandjai Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack Mézga Aladár különös kalandjai Szamuráj Jack Szamuráj Jack

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 6
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5794
Legújabb tag: Lali098

Látogatók ma: 3793
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 396796
Összes látogatók: 43754273

Reklám

1% felajánlás

  Törpös Új Évet!
Szinkronos rajzfilm letöltések
Újév második napján visszatérnek a törpök is!

Vészesen haladunk kifelé a hatodik évadból, de ez persze még korántsem jelenti a végtelenül hosszúnak, soha véget nem érõnek tûnõ sorozat végét. Mindössze annyit jelez, hogy 2014-es indulását követõen a széria végig jelen volt az oldalon 2015-ben, s az idei, 2016-os év jelentõs részében is velünk lesz.

A kezdet kezdete óta számtalan, a késõbbiek folyamán jelentõssé vagy kevésbé jelentõssé váló karakter bukkant fel a sorozat életében. A csodafurulyás filmre jellemzõ férfiuralmat törpte meg Törpilla pilotbeli megjelenése, hogy azt követõen az alapcsapat tagjaként magassarkúban élhessen át többszáz erdei kalandot. Õt követte az idõnként felbukkanó gonosz boszorka, Bibírcsóka és a mindent felfalni képes Melák korai debütálása, majd Ügyi legtörpösebb találmánya, Törprobot, aki az ifjú Gerárd király és dadusa, Fanyaróka mellett telepedett le, hogy olykor-olykor vendégszereplõként visszatérjen a törpök közé. Hókuszpók keresztapja, Baltazár (egyetlenegy epizódban Irgumburg) a hupikékek valaha volt legádázabb ellenségeként került elõ az elsõ évados tavaszi különkiadásban, majd Törpicur következett a sorban, aki mindvégig pólyásként kúszott-mászott a faluban. Mi nézõk azonban rendszeresen tudomást szerezhettünk a csöppség különleges képességérõl, Törpicurban ugyanis látens varázserõ rejlik.
Megismerhettük már a néma kis tündért, Lakóniát, aki a jelbeszédet tanította meg Aprajafalva lakóinak, majd Woodyt, aki a negyedik szezonban feleségül vette õt, Marinát, Ügyi soha el nem ért sellõszerelmét, a tündérfüzi tündéreket, s az õket elkapni igyekvõ ragyákat, a Hókuszpókot kétszer is átejtõ jósnõt, Szerencse Csillát, valamint a Csetepaté-palota lakóit, Csetét, Patét és Nyaffot.
Szerencsénk volt már a szivárvány lábánál aranyat elhelyezõ kis koboldhoz, Michaelhöz, Törpilla szárnyas barátjához, Kékszemûhöz, a szeretetgyûlölõ Chlorihydrához és néhány röpke epizód erejéig egy Kertitörphöz szegõdött dzsinnhez, Gurdihoz, kinek eltûnésére a rajzfilmsorozatban soha nem kaptunk választ.
Természetesen bemutatkoztak már a felnõttbõl gyerekké cseperedõ törpifjoncok, Zöldõr, Törpörgõ és Törtyögõ, valamint a Törpillához hasonlóan így vagy úgy, de Hókuszpóktól származó Törpiri, a csodafurulyás film óta fel-felbukkanó Omni apótól kapott kiskutya, Kutymorgó, továbbá Törpapa Törpapája, Törpszakáll és a Hókuszpók mellé számûzött varázslótanonc, Vili is.

Hamarosan újabb karakterek gazdagítják majd a törpök végtelennek tûnõ törpénetét, s ígérjük, õk mind idén, 2016-ban mutatkoznak majd be.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!