Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 26
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7002
Legújabb tag: Szabi24

Látogatók ma: 7296
Online látogató: 26
Látogatók a hónapban: 907614
Összes látogatók: 54546320

Reklám

  SZINKRONBAN A TÖRPÖKKEL
Szinkronos rajzfilm letöltésekA szinkronos epizódok egyeduralma hamarosan véget ér, ezzel együtt pedig általánossá válik majd, hogy a magyar hangsávos részekkel egyetemben felirattal ellátott premierepizódokat is meg fogunk osztani veletek.
Ennek apropóján érdemes megemlékeznünk kicsit a birtokunkba került szinkronok forrásairól. Az interneten évek óta fellelhető, RTL Klub-ról származó számtalan fejezet jelentette magyar változatunk alapját, de nem elégedtünk meg ezzel a mennyiséggel, mivel már a projekt kezdete óta meggyőződésünk volt, hogy annak idején ennél jóval több törpénetet szinkronizált le a királyi tévé.
Egy éven át rögzítettük az RTL-csoporthoz tartozó RTL Klub hétvégi matinéműsorának Hupikék-epizódjait és a mára már RTL+-szá lett PrizmaTV hétköznap délutánonként vetített fejezeteit, s ennek köszönhetően jó pár elfeledettnek hitt rész magyar változatához sikerült hozzájutnunk.
Pár évvel ezelőtt előkerült egy első évados epizódokból álló válogatásfilm VHS-felvétele, s ez azért számít mind a mai napig kuriózumnak, mert a 80-as évekbeli bemutatása óta egyetlen televízióadó sem tűzte műsorára.
Volt egy negyedik forrásunk is, méghozzá a munkahelyem központjának egyik vitrinje, ahol váratlanul három 90-es években kiadott műsoros Hupikék törpikék-videókazettára lettem figyelmes. Egy percig sem törprengtem a dolgon. Kikértem mindet a vitrinből, a szalagok másolásvédelmét kijátszva bedigitalizáltunk róluk két elveszettnek hitt részt, majd szépen visszajuttattam őket évtizedes helyükre.
E négy forrásból származó 222 epizódnyi hangsávot aztán Brolly több hónapos munkával applikálta a digitálisan felújított DVDRip-ekre, s mind a mai napig bízunk benne, hogy előbb vagy utóbb további elfeledettnek és elveszettnek hitt törpepizódok kerülnek majd elő. A feliratozás során ugyanis nem egy résznél villant be az a biztos gondolat, hogy az adott, feliratra váró részt a 80-as és a 90-es években én bizony már láttam.

Addig is fogadjátok szeretettel hosszú ideig utolsó teljesen szinkronos törpadagunkat, amelyben szó lesz egy Haminál elköltött reggeliről, a ringó ingovány titkáról, a trójai fatörpről és egy piros pöttyről!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!