Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat A csillagvadász A csillagvadász A csillagvadász A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6282
Legújabb tag: Drakoo

Látogatók ma: 126
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 360379
Összes látogatók: 47631965

Reklám

Kiemelt híreink

  SZINKRONBAN A TÖRPÖKKEL
Szinkronos rajzfilm letöltésekA szinkronos epizódok egyeduralma hamarosan véget ér, ezzel együtt pedig általánossá válik majd, hogy a magyar hangsávos részekkel egyetemben felirattal ellátott premierepizódokat is meg fogunk osztani veletek.
Ennek apropóján érdemes megemlékeznünk kicsit a birtokunkba került szinkronok forrásairól. Az interneten évek óta fellelhetõ, RTL Klub-ról származó számtalan fejezet jelentette magyar változatunk alapját, de nem elégedtünk meg ezzel a mennyiséggel, mivel már a projekt kezdete óta meggyõzõdésünk volt, hogy annak idején ennél jóval több törpénetet szinkronizált le a királyi tévé.
Egy éven át rögzítettük az RTL-csoporthoz tartozó RTL Klub hétvégi matinémûsorának Hupikék-epizódjait és a mára már RTL+-szá lett PrizmaTV hétköznap délutánonként vetített fejezeteit, s ennek köszönhetõen jó pár elfeledettnek hitt rész magyar változatához sikerült hozzájutnunk.
Pár évvel ezelõtt elõkerült egy elsõ évados epizódokból álló válogatásfilm VHS-felvétele, s ez azért számít mind a mai napig kuriózumnak, mert a 80-as évekbeli bemutatása óta egyetlen televízióadó sem tûzte mûsorára.
Volt egy negyedik forrásunk is, méghozzá a munkahelyem központjának egyik vitrinje, ahol váratlanul három 90-es években kiadott mûsoros Hupikék törpikék-videókazettára lettem figyelmes. Egy percig sem törprengtem a dolgon. Kikértem mindet a vitrinbõl, a szalagok másolásvédelmét kijátszva bedigitalizáltunk róluk két elveszettnek hitt részt, majd szépen visszajuttattam õket évtizedes helyükre.
E négy forrásból származó 222 epizódnyi hangsávot aztán Brolly több hónapos munkával applikálta a digitálisan felújított DVDRip-ekre, s mind a mai napig bízunk benne, hogy elõbb vagy utóbb további elfeledettnek és elveszettnek hitt törpepizódok kerülnek majd elõ. A feliratozás során ugyanis nem egy résznél villant be az a biztos gondolat, hogy az adott, feliratra váró részt a 80-as és a 90-es években én bizony már láttam.

Addig is fogadjátok szeretettel hosszú ideig utolsó teljesen szinkronos törpadagunkat, amelyben szó lesz egy Haminál elköltött reggelirõl, a ringó ingovány titkáról, a trójai fatörprõl és egy piros pöttyrõl!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!