Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack Mézga Aladár különös kalandjai Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack Mézga Aladár különös kalandjai Szamuráj Jack Szamuráj Jack

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5813
Legújabb tag: bundabugyi

Látogatók ma: 3862
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 3862
Összes látogatók: 43837769

Reklám

1% felajánlás

  SZINKRONBAN A TÖRPÖKKEL
Szinkronos rajzfilm letöltésekA szinkronos epizódok egyeduralma hamarosan véget ér, ezzel együtt pedig általánossá válik majd, hogy a magyar hangsávos részekkel egyetemben felirattal ellátott premierepizódokat is meg fogunk osztani veletek.
Ennek apropóján érdemes megemlékeznünk kicsit a birtokunkba került szinkronok forrásairól. Az interneten évek óta fellelhetõ, RTL Klub-ról származó számtalan fejezet jelentette magyar változatunk alapját, de nem elégedtünk meg ezzel a mennyiséggel, mivel már a projekt kezdete óta meggyõzõdésünk volt, hogy annak idején ennél jóval több törpénetet szinkronizált le a királyi tévé.
Egy éven át rögzítettük az RTL-csoporthoz tartozó RTL Klub hétvégi matinémûsorának Hupikék-epizódjait és a mára már RTL+-szá lett PrizmaTV hétköznap délutánonként vetített fejezeteit, s ennek köszönhetõen jó pár elfeledettnek hitt rész magyar változatához sikerült hozzájutnunk.
Pár évvel ezelõtt elõkerült egy elsõ évados epizódokból álló válogatásfilm VHS-felvétele, s ez azért számít mind a mai napig kuriózumnak, mert a 80-as évekbeli bemutatása óta egyetlen televízióadó sem tûzte mûsorára.
Volt egy negyedik forrásunk is, méghozzá a munkahelyem központjának egyik vitrinje, ahol váratlanul három 90-es években kiadott mûsoros Hupikék törpikék-videókazettára lettem figyelmes. Egy percig sem törprengtem a dolgon. Kikértem mindet a vitrinbõl, a szalagok másolásvédelmét kijátszva bedigitalizáltunk róluk két elveszettnek hitt részt, majd szépen visszajuttattam õket évtizedes helyükre.
E négy forrásból származó 222 epizódnyi hangsávot aztán Brolly több hónapos munkával applikálta a digitálisan felújított DVDRip-ekre, s mind a mai napig bízunk benne, hogy elõbb vagy utóbb további elfeledettnek és elveszettnek hitt törpepizódok kerülnek majd elõ. A feliratozás során ugyanis nem egy résznél villant be az a biztos gondolat, hogy az adott, feliratra váró részt a 80-as és a 90-es években én bizony már láttam.

Addig is fogadjátok szeretettel hosszú ideig utolsó teljesen szinkronos törpadagunkat, amelyben szó lesz egy Haminál elköltött reggelirõl, a ringó ingovány titkáról, a trójai fatörprõl és egy piros pöttyrõl!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!