Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4476
Legújabb tag: retek222

Látogatók ma: 10263
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 539700
Összes látogatók: 28946457

Reklám

  HUPIKÉK KRONOLÓGIA
Szinkronos rajzfilm letöltésekAmikor eldöntöttük, hogy DH-s köntösbe bújtatjuk a komplett Hupikék-sagát, a szinkronok begyûjtése és a feliratok elkészítése mellett még egy fontos tényezõre kellett figyelnem, ez pedig az epizódok sorrendje volt. Készítettem egy alap-epizódlistát a neten fellelhetõ epizódlisták egyikébõl, a fordítómunka elõrehaladtával azonban hamar világossá vált, hogy ez bizony bõven hagy kívánnivalót maga után. Folyamatosan módosítanom kellett az epizódok sorrendjét, mert bár magát a sorozatot nem jellemzi erõs kronológia, mégis muszáj voltam figyelembe vennem, hogy néhány momentum egymásra épül. Jelentõs és kevésbé jelentõs karakterek tûntek elõ nem egyszer a semmibõl, a megjelenésükre viszont mindig csak fejezetekkel késõbb került sor. Így volt ez például Törpillával, aki eredetileg csupán a 31. részben bukkant elõ, mivel azonban az azt megelõzõ 30 epizódban is szerepelt, egyértelmûvé vált, hogy ezt a valószínûleg késõbb készült részt teszem meg sorozatnyitó epizóddá.
Az elsõ magyarországi vetítés is sokszor semmibe vette ezt a minimális egymásra épültséget, ennek oka pedig minden valószínûség szerint az akkori Magyar Televízió sorozatvásárlási szokása volt. Emlékeim szerint a királyi tévé kisebb adagokban vett meg részeket a széria legkülönbözõbb pontjairól ahogy esik, úgy puffan alapon, s ennek egyrészt a kronológia látta kárát.
Az epizódsorrendet érintõ káoszt felszámolva állítottam rendbe a törpéneteket, hogy ebbõl a szempontból is a lehetõ legigényesebb hazai verzióban juthassanak hozzá az érdeklõdõk a teljes sorozathoz.
Szokásunkhoz hûen ma is négy epizódot osztunk meg veletek. Az elsõ Törpöltõ varázstûjérõl, a második egy kínai utazóról, a harmadik egy törpök közé szabadított kis kreatúráról, a negyedik pedig az összezsugorodott Hókuszpókról szól.

Kellemes kikapcsolódást mindenkinek!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!