Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Mary és a varázsvirág Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6941
Legújabb tag: Nadare

Látogatók ma: 10387
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 563208
Összes látogatók: 53211079

Reklám

  HUPIKÉK KRONOLÓGIA
Szinkronos rajzfilm letöltésekAmikor eldöntöttük, hogy DH-s köntösbe bújtatjuk a komplett Hupikék-sagát, a szinkronok begyűjtése és a feliratok elkészítése mellett még egy fontos tényezőre kellett figyelnem, ez pedig az epizódok sorrendje volt. Készítettem egy alap-epizódlistát a neten fellelhető epizódlisták egyikéből, a fordítómunka előrehaladtával azonban hamar világossá vált, hogy ez bizony bőven hagy kívánnivalót maga után. Folyamatosan módosítanom kellett az epizódok sorrendjét, mert bár magát a sorozatot nem jellemzi erős kronológia, mégis muszáj voltam figyelembe vennem, hogy néhány momentum egymásra épül. Jelentős és kevésbé jelentős karakterek tűntek elő nem egyszer a semmiből, a megjelenésükre viszont mindig csak fejezetekkel később került sor. Így volt ez például Törpillával, aki eredetileg csupán a 31. részben bukkant elő, mivel azonban az azt megelőző 30 epizódban is szerepelt, egyértelművé vált, hogy ezt a valószínűleg később készült részt teszem meg sorozatnyitó epizóddá.
Az első magyarországi vetítés is sokszor semmibe vette ezt a minimális egymásra épültséget, ennek oka pedig minden valószínűség szerint az akkori Magyar Televízió sorozatvásárlási szokása volt. Emlékeim szerint a királyi tévé kisebb adagokban vett meg részeket a széria legkülönbözőbb pontjairól ahogy esik, úgy puffan alapon, s ennek egyrészt a kronológia látta kárát.
Az epizódsorrendet érintő káoszt felszámolva állítottam rendbe a törpéneteket, hogy ebből a szempontból is a lehető legigényesebb hazai verzióban juthassanak hozzá az érdeklődők a teljes sorozathoz.
Szokásunkhoz hűen ma is négy epizódot osztunk meg veletek. Az első Törpöltő varázstűjéről, a második egy kínai utazóról, a harmadik egy törpök közé szabadított kis kreatúráról, a negyedik pedig az összezsugorodott Hókuszpókról szól.

Kellemes kikapcsolódást mindenkinek!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!