Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat A csillagvadász A csillagvadász A csillagvadász A sárkányherceg

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 15
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6290
Legújabb tag: Bigika0321

Látogatók ma: 20550
Online látogató: 15
Látogatók a hónapban: 496273
Összes látogatók: 47767859

Reklám

Kiemelt híreink

  Dupla törpadag!
Szinkronos rajzfilm letöltésekEzúttal nem csupán az erre a hétre szánt négy epizódot osztom meg veletek, hanem a jövõ heti adagot is, mivel a hosszú hétvégére tervezett szabadságom miatt csak két hét múlva folytatódhat a sorozat.
Elõször labdázás közben a törpök rábukkannak egy fura, õsi barlangra, amelynek közepén egy hatalmas homokóra áll. Amikor egy baleset folytán összetörik az órát, furcsa dolgok történnek. Meglepetten tapasztalják, hogy az idõ megállt,ugyanis az óra, amit összetörtek, az idõ órája volt. Nincs más hátra, mint gyorsan helyre rakni a dolgokat. Ezután megismerkedhetünk késõbb is visszatérõ új szereplõinkkel, a tündérfüzi tündérekkel, akiket a gonosz ragyák mindenáron foglyul akarnak ejteni. A törpolimpiai játékokat taglaló epizóddal zárjuk le a harmadik évadot, amelyben az elõször megrendezésre kerülõ sporteseményt Hókuszpók gonosz varázslata teszi majd tönkre.
A negyedik évad szezonnyitó fejezetében Okoska és Hókuszpók egymástól függetlenül is azon töri a fejét, miként tûnhetnének bölcsebbnek, mint eddig. A folytatásban Törpilla megismerkedik Kékszemûvel, a felhõk fölött élõ aranypatkós, narancsszínû lovacskával, aki csak úgy a földre csusszan egy szivárványon. Ezt követõen Ügyifogyi lecövekel a falu egyik kútjánál, hogy megvárja a Kúttündért, aki teljesítheti kívánságait. A törpiek természetesen értetlenül állnak e dolog fölött. Nem sokkal ezután a szeretetgyûlölõ Chlorihydra úgy dönt, elpusztít minden szál virágot a Föld színérõl. Végezetül Okoska varázsszer felhasználásával finomnak ígérkezõ gyömbéres süteményeket süt, ezek azonban nem várt módon életre kelnek és elárasztják egész Aprajafalvát.

Mindenkinek jó szórakozást a kétszeres mennyiségû hupikék kalandokhoz, két hét múlva pedig innen folytatjuk!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!