Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kedves démonom Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy A kék szemű szamuráj Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 31
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6962
Legújabb tag: Comspikes

Látogatók ma: 37072
Online látogató: 30
Látogatók a hónapban: 845453
Összes látogatók: 53493324

Reklám

  Dupla törpadag!
Szinkronos rajzfilm letöltésekEzúttal nem csupán az erre a hétre szánt négy epizódot osztom meg veletek, hanem a jövő heti adagot is, mivel a hosszú hétvégére tervezett szabadságom miatt csak két hét múlva folytatódhat a sorozat.
Először labdázás közben a törpök rábukkannak egy fura, ősi barlangra, amelynek közepén egy hatalmas homokóra áll. Amikor egy baleset folytán összetörik az órát, furcsa dolgok történnek. Meglepetten tapasztalják, hogy az idő megállt,ugyanis az óra, amit összetörtek, az idő órája volt. Nincs más hátra, mint gyorsan helyre rakni a dolgokat. Ezután megismerkedhetünk később is visszatérő új szereplőinkkel, a tündérfüzi tündérekkel, akiket a gonosz ragyák mindenáron foglyul akarnak ejteni. A törpolimpiai játékokat taglaló epizóddal zárjuk le a harmadik évadot, amelyben az először megrendezésre kerülő sporteseményt Hókuszpók gonosz varázslata teszi majd tönkre.
A negyedik évad szezonnyitó fejezetében Okoska és Hókuszpók egymástól függetlenül is azon töri a fejét, miként tűnhetnének bölcsebbnek, mint eddig. A folytatásban Törpilla megismerkedik Kékszeművel, a felhők fölött élő aranypatkós, narancsszínű lovacskával, aki csak úgy a földre csusszan egy szivárványon. Ezt követően Ügyifogyi lecövekel a falu egyik kútjánál, hogy megvárja a Kúttündért, aki teljesítheti kívánságait. A törpiek természetesen értetlenül állnak e dolog fölött. Nem sokkal ezután a szeretetgyűlölő Chlorihydra úgy dönt, elpusztít minden szál virágot a Föld színéről. Végezetül Okoska varázsszer felhasználásával finomnak ígérkező gyömbéres süteményeket süt, ezek azonban nem várt módon életre kelnek és elárasztják egész Aprajafalvát.

Mindenkinek jó szórakozást a kétszeres mennyiségű hupikék kalandokhoz, két hét múlva pedig innen folytatjuk!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!