Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
xman7

Regisztrált tagok: 4476
Legújabb tag: retek222

Látogatók ma: 280
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 540247
Összes látogatók: 28947004

Reklám

  Törpkõ, sárga sipka, nemes szarvas és Törpföld
Szinkronos rajzfilm letöltésekA Nodrog völgyében lévõ vízesés mögött van egy barlang, ott pedig egy törpkõnek nevezett, igen értékes kõ. Varázslatos gyógyerõvel rendelkezik, s egyedül ez képes meggyógyítani Törpapa köszvényét. Expedíciót szerveznek hát a törpök, hogy megszerezzék e követ, amelyet Törpapa könyvei szerint vakondok õriznek.
Hókuszpók varázsanyagból sárga sipkát készít, s egy jól látható helyre teszi ki az erdõben, hogy egy törp tekintete megakadjon rajta. Az új ruhára vágyó Törpojáca természetesen rábukkan, s annyira elragadónak találja, hogy rögtön fel is veszi. Még nem tudja, hogy amint víz éri e fejfedõt, elcsúnyul szépséges orcája.
Diószedés közben a törpök egy menekülõ szarvast látnak az erdõben, akit vadászok üldöznek. Az egyikük Gerárd király unokabátyja, a gonosz Malcolm, aki a királyság legjobb vadásza. Mindeközben a kastélyban Fanyaróka asszony már nagyon aggódik Gerárd királyért, akit Malcolm késõbb azzal nyugtat, hogy az ifjú uralkodót sürgõsen elszólították az államügyek. Mindez persze nem igaz, arról nem is beszélve, hogy Gerárd király távolléte és a nemes szarvas felbukkanása szoros összefüggésben állnak egymással.
Hókuszpók ismét felébreszti a Nagy Varázskönyvet, amelytõl ezúttal azt kéri, hogy egy sokkal korszerûbb falut varázsoljon a réginél. Ez a modern, Törpföldnek nevezett település aztán odavonzza a törpikéket, akik nem tudnak ellenállni a minden kényelemmel felszerelt, Aprajafalvánál sokkal fantörpikusabb falunak.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!