Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 28
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7002
Legújabb tag: Szabi24

Látogatók ma: 9119
Online látogató: 27
Látogatók a hónapban: 909437
Összes látogatók: 54548142

Reklám

  Törpkő, sárga sipka, nemes szarvas és Törpföld
Szinkronos rajzfilm letöltésekA Nodrog völgyében lévő vízesés mögött van egy barlang, ott pedig egy törpkőnek nevezett, igen értékes kő. Varázslatos gyógyerővel rendelkezik, s egyedül ez képes meggyógyítani Törpapa köszvényét. Expedíciót szerveznek hát a törpök, hogy megszerezzék e követ, amelyet Törpapa könyvei szerint vakondok őriznek.
Hókuszpók varázsanyagból sárga sipkát készít, s egy jól látható helyre teszi ki az erdőben, hogy egy törp tekintete megakadjon rajta. Az új ruhára vágyó Törpojáca természetesen rábukkan, s annyira elragadónak találja, hogy rögtön fel is veszi. Még nem tudja, hogy amint víz éri e fejfedőt, elcsúnyul szépséges orcája.
Diószedés közben a törpök egy menekülő szarvast látnak az erdőben, akit vadászok üldöznek. Az egyikük Gerárd király unokabátyja, a gonosz Malcolm, aki a királyság legjobb vadásza. Mindeközben a kastélyban Fanyaróka asszony már nagyon aggódik Gerárd királyért, akit Malcolm később azzal nyugtat, hogy az ifjú uralkodót sürgősen elszólították az államügyek. Mindez persze nem igaz, arról nem is beszélve, hogy Gerárd király távolléte és a nemes szarvas felbukkanása szoros összefüggésben állnak egymással.
Hókuszpók ismét felébreszti a Nagy Varázskönyvet, amelytől ezúttal azt kéri, hogy egy sokkal korszerűbb falut varázsoljon a réginél. Ez a modern, Törpföldnek nevezett település aztán odavonzza a törpikéket, akik nem tudnak ellenállni a minden kényelemmel felszerelt, Aprajafalvánál sokkal fantörpikusabb falunak.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!